vergelijk, kies en maak een afspraak
Garage Greto

Garage Greto - Breda

16 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Fijne garage heel goede service klantvriendelijk en ook eerlijk tegen klanten en dat is het beste. Ik kom zeker terug en ben vaste klant
Geplaatst door op 13 jun. 2020 11:30
2 van de 2
Zeer fijne garage met een goede service en heel klantvriendelijk personeel. Kom hier al jaren voor onderhoud+apk en ben nog altijd zeer tevreden. Amar neemt uitgebreid de tijd om uit te zoeken waar het probleem zit en zoekt altijd naar de beste oplossing.
Geplaatst door op 22 mei 2020 14:10
2 van de 2
Nu 2x geweest bij Amar. Eerlijk advies en duidelijke uitleg. Probeert echt het extra stapje te zetten voor zijn klanten. Zo is hij bereid geweest om mij even op en neer te rijden naar mijn kantoor terwijl mijn auto gekeurd en gemaakt werd.
Geplaatst door op 9 okt. 2019 11:20
2 van de 2
Heel erg vriendelijk. Heel erg snel en niet duur. Ik ben heel erg tevreden
Geplaatst door op 22 jul. 2019 15:21
2 van de 2
Prima garage. Ik heb mijn auto hier al enige jaren in onderhoud en van de jaarlijkse keuring voorzien. Mijn gevoel bij het maken van een afspraak en de service, heb ik altijd als positief ervaren. Woorden van betrouwbaar, eerlijk, oprecht, kennis van zaken en goede prijs/kwaliteitverhouding zijn goed tot zeer goed te noemen. Wanneer de nood aan de man is en je komt zonder afspraak langs, wordt er in mogelijkheden gedacht i.p.v. moeilijkheden. Ga zo door ! Gr. Rob
Geplaatst door op 14 mrt. 2019 22:56
2 van de 2
Vriendelijk, zeer snelle service en kennis van zaken! Ik kom zeker weer terug!
Geplaatst door op 4 dec. 2015 10:01
2 van de 2
Garage bedrijf Greto heeft mij fantastisch geholpen met zoeken naar een 2ehands auto. Nu mij auto in onderhoud bij garage Greto en ik zou geen andere willen. De garage is van allerlei markten thuis en staat altijd voor je klaar. Garage Greto is klantvriendelijk, erg vakkundig, betrouwbaar en nauwkeurig. Met andere woorden een betere service kunnen ze niet leveren.Bij garage Greto ben je aan het goede adres!!
Geplaatst door op 4 dec. 2015 5:08
2 van de 2
Een uitstekende ervaring! Kennis van zaken, snelle service en bovenal zeer vriendelijk. Totaal geen spijt van mijn bezoek.
Geplaatst door op 3 dec. 2015 23:40
2 van de 2
Vakmanschap tot en met. Laat je je auto repareren, dan wil je dat je dat goed gebeurt, en op Garage Greto kun je wat dat betreft dubbel en dwars vertrouwen. Ik kom hier zeker nog een keertje terug!
Geplaatst door op 3 dec. 2015 22:42
2 van de 2
Super garage met zeer vakkundig personeel!
Geweldige service, altijd ontspannen en gezellig!
Je auto komt terug als nieuw!
Bedankt voor de goede service Toon!
Geplaatst door op 3 dec. 2015 20:26

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 16 reviews
. (16 positiefen0 negatief

< 1 2 >