vergelijk, kies en maak een afspraak
Garage placeholder

Garage Hadria - Zeist

25 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Ik heb er 4 nieuwe banden laten monteren en balanceren. Mijn velgen zijn van lichtmetaal en zijn zwart gespoten en betrekkelijk nieuw. Toen ik thuis kwam en een en ander ging belijken zag ik dat al mijn velgen beschadigd waren. Ik heb direct de garage gebeld en de medewerker van de garage gaf aan dat zij nog nooit zoiets meegemaakt hadden en trok hetgeen ik beweerde in twijfel. Ik heb hem aangegeven dat ik direct weer langs zou komen zodat hij het zelf kon zien. Zo gezegd zo gedaan. Daar aangekomen herhaalde de medewerker dat ze zoiets nog nooit meegemaakt hadden en dat hij navraag had gedaan bij de monteur die de werkzaamheden had uitgevoerd. Deze had aangegeven dat dit niet bij hem gebeurd was, dus met andere woorden: ik beschuldigde ze van iets dat niet waar was. Hij was bereid om de beschadigingen met een lakstick te behandelen, hetgeen hij ook gedaan heeft. Daarbij zag ik, wat ik nog niet eerder gezien had, dat één velg aan de bovenkant/bij de band een kale plek over een lengte van zeker 30 centimeter had, welke in mijn ogen duidelijk het gevolg was van contact tussen de velg en een ijzeren spatel, die gebruikt wordt voor het afhalen van de oude band en het plaatsen van de nieuwe band. Toen ik dat aan de medewerker aangaf erkende hij dat het daar inderdaad wel op leek, maar daar bleef het bij. Ik zit nu dus met mijn betrekkelijk nieuwe velgen die onbeschadigd waren, maar nu op diverse plaatsen zichtbaar aangestipt zijn en waarvan te verwachten is dat dit het begin zal zijn van een verder aantasten van de lak door de intense weersomstandigheden. De reden dat ik het bedrijf niet waardeer met 1 ster, maar met 2 sterren is dat ondanks dat de medewerker hetgeen ik beweerde in twijfel trok, toch geprobeerd heeft om de schade te verhelpen/verkleinen en overigens wel vriendelijk was.
Geplaatst door op 7 apr. 2024 17:06
5 5
Oplichters! Blijf weg uit de buurt van deze garage!!!
Geplaatst door op 12 dec. 2020 15:26
5 5
Geweest voor schade netjes afgehandeld kreeg de auto gewassen terug top service
Geplaatst door op 11 jun. 2020 10:11
5 5
Top garage Uitstekende vakgarage, onafhankelijk en betaalbaar. En gewoon aardige mensen!
Geplaatst door op 4 jun. 2020 18:41
5 5
Onervaren en ongeduldige personeel. Met geweld gaan ze met jouw auto aan de slag en jij betaald voor wat zij kapot maken. Ze geven ook nooit garantie op reparatie. Je betaald eigelijk zwart want je krijgt niks op papier. Let dus op!!!
Geplaatst door op 4 jun. 2020 15:10
5 5
Dit is een garage waar je vertrouwen in kunt hebben. Eindelijk eerlijke mensen Die door eerlijk te zijn hun geld verdienen. Dit is een voorbeeld voor menig andere garage's Ik blijf hier terug komen. Net autootje gekocht oud ding maar rijd als een tierelier. Eerlijke mensen en geven je echt vertrouwen. top
Geplaatst door op 3 feb. 2020 14:45
5 5
Na een telefoontje op zaterdag middag, dat we met een lege accu in Utrecht stonden, was binnen 20 minuten iemand van de garage bij ons om onze auto weer aan de praat te krijgen. Top service, we zijn verbaasd dat er nog zulke hulpvaardige mensen bestaan!! Top dank jullie wel!
Geplaatst door op 26 jan. 2020 18:17
5 5
Super goed geholpen door garage hadria mn auto eerst bij de kwikfit laten keuren hele lijst meegekregen
Toen maar bij hadria geweest wat blijkt!! Minder dan de helft was niet nodig eerlijke garage top hadria bedankt!!!
Geplaatst door op 4 apr. 2019 18:57
5 5
Top garage, goede snelle en klantvriendelijke service! Lage prijzen en goede montage. Een aanrader voor iedereen!
Geplaatst door op 9 jan. 2019 21:25
5 5
Goede ervaring met het Autobedrijf en goed service top bedrijf .
Geplaatst door op 8 jan. 2019 14:46

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 25 reviews
. (21 positiefen4 negatief

< 1 2 3 >