vergelijk, kies en maak een afspraak
GARAGE PLUS EINDHOVEN

GARAGE PLUS EINDHOVEN - Eindhoven

40 reviews geplaatst waarvan 5 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
Super service! Kwam hier vroeger altijd al voor mijn auto en nu weer een keer terug geweest en heel klantvriendelijk, service gericht en leveren goed werk! Aanrader!
Geplaatst door op 19 sep. 2022 9:40
Reactie van autobedrijf: ❤️
5 5
Vakkundig beleefde eerlijke bedrijf. Komen afspraken na
Geplaatst door op 10 okt. 2021 6:58
5 5
Een half jaar geleden mijn nieuwe trafic automaat laten chippen, van 145 naar 200 pk. Wat een beest is het geworden. Nu 10.000 km later nog steeds probleemloos. Lekkere open platte communicatie, niet lullen maar doen. Kennis van zaken.. gaan me vaker zien.
Geplaatst door op 2 mei 2021 2:46
5 5
woensdag 17 februari heb ik mijn vw polo binnengebracht om apk gekeurd te worden bij de vw dealer. tijdens de keuring bleek dat de remklauw rechtsachter niet meer goed zou zijn. kreeg dan ook een reparatie voorstel van een kleine 500 euro. ik vertrouwde het niet helemaal en ging voor een second opinion naar garage plus gegaan. daar werd de auto op de rem bank gezet en werden alle remmen gecontroleerd. tot mijn grote verbazing was de remtest gewoon goed (niet voldoende, maar gewoon goed). daarna werd er natuurlijk een visuele inspectie gedaan van de remklauw en alle onderdelen die daarbij horen en de remklauw was gewoon goed en er was niets kapot of wat dan ook. door de second opinion te vragen heb ik mezelf een kleine 500 euro bespaard en ik ben dan ook super teleurgesteld in de vw dealer en heb daar ook geen vertrouwen meer in. wel super veel vertrouwen in garage plus en ga voortaan voor alle zaken naar hun.
Geplaatst door op 20 feb. 2021 11:37
5 5
Gisteren met mijn auto( renault captur) langs geweest, voor tuning, Zeer kundige monteur die afspraken nakomt. Zeker een zeer goede vakgarage! Ga zo door, de monteur (Sinan) is rustig en vakbekwaam . de garage perfect in orde. het beloofde resultaat is gehaald, en o ja , de koffie is ook al goed. al met al toppie!! Een echte aanrader dus
Geplaatst door op 17 feb. 2021 9:12
5 5
Mijn upje laten tunen vandaag. Ben er echt blij mee
Monteurs waren super aardig, goeie service kom er zeker terug
Geplaatst door op 30 nov. 2020 22:27
5 5
Vandaag had ik om 16u00 een afspraak voor een level 1 chiptuning van mijn wagen. Voor mij was er een klant die eindeloos bleef zeuren over een probleem aan zijn auto na een chiptuning, maar dat duidelijk niks met de chiptuning te maken had. Ik dacht "oh jee", hier zit ik nog wel een paar uur. Maar neen hoor, met een onwaarschijnlijk geduld bleef de zaakvoerder de (onterecht) ontevreden klant te woord staan, en toch lukte het om mijn wagen om 16u35 klaar te hebben. Schitterende service, goed resultaat, scherpe prijs. Top!
Geplaatst door op 7 sep. 2020 19:46
5 5
Na een tip van een collega langsgeweest, omdat mijn oude vertrouwde garage niet dichtbij was en deze om de hoek. Personeel kan wat direct overkomen, maar wel duidelijk en zeker. Ik kan me de directe houding voorstellen als je al meermaals discussie hebt gehad met klanten, dus (vind ik) geen nadeel. De auto van mijn vriendin al een paar keer voor de APK + beurt gebracht, ze zijn snel, goedkoop en tot nu toe geen onnodige afkeur. Pas langs geweest voor de eigen auto, uitlezing van de computer vanwege motorstoring (eerder ook al gehad en labdasonde is toen bij de verkoper onder garantie vervangen), ik was benieuwd of het dezelfde storing betrof (helaas wel). Uitlezing kostte me niks, de monteur heeft gekeken of de lamdasonde inderdaad was vervangen en gaf de tip om bij vervanging originele producten te gebruiken om minder kans te hebben op zulke storingen. De diagnose plus tips kostten me niks, ik kom hier zeker terug.
Geplaatst door op 15 jul. 2020 11:44
5 5
Keurige garage waar de klant eerlijk en netjes wordt behandeld.
Bij de apk keuring werden kleinigheden snel en vakkundig opgelost zodat mijn Volvo weer voldoet aan de keuringseisen.
Dit bedrijf is een aanrader.
Geplaatst door op 2 mrt. 2020 15:27
5 5
Super Hardinge vakmensen die kunnen je goed adviseren om jouw auto goed laten genieten...vandaag chiptuning, versnellingsbak af gespoeld,apk en ook uitlaat aangepast... netjes en snel afgewerkt... topje....super garage
Geplaatst door op 11 feb. 2020 20:09

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 40 reviews
. (39 positiefen1 negatief

< 1 2 3 4 >