vergelijk, kies en maak een afspraak
Garage Toeter

Garage Toeter - Leiden

109 reviews geplaatst waarvan 8 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
Mag geen pakketje ophalen omdat er ooit iets is voorgevallen met mijn schoondochter,bedankt voor het verpesten van een verjaardagskado.
Geplaatst door op 21 jun. 2024 15:31
5 5
Ze maken een potje van de tarieven voor de bandenwissel + opslag, verhogen zonder klanten direct op de hoogte te stellen en plots is deze service opgeheven. Hierdoor wordt ik nu belast voor absurde tarieven.

Halverwege 2023 heb ik Toeter van te voren gemaild met mijn bandenmaat en of ik gebruik kan maken van hun bandenwissel + opslag voor 100,- zoals vermeld op website. Dit was mogelijk.
Bij de eerste wissel in januari (in december kwam ik wel maar hadden ze niet voldoende tijd meer kreeg ik ter plekke te horen?) kreeg ik een factuur voor 184,83!! Toeter gaf aan verhoogde prijzen in 2024 en meer werk door grotere banden (prijs en bandenmaat had ik van te voren gemaild dus zou duidelijk moeten zijn).
Op de website stond inmiddels nieuwe prijs hiervoor van 120,-. dus ook geen 184,63 ?!?
Er zou een credit komen naar nieuwe prijs op website, credit komt binnen maar is EUR 49,14, dus ook weer een verschil.
Nu krijg ik een herinnering dat ik banden moet ophalen omdat opslag per 1 april is opgeheven anders worden ze vernietigd en mag ik 5,- per dag aftikken voor opslag zonder overeenkomst?
Geplaatst door op 5 apr. 2024 13:29
5 5
Men kan niet mijn auto repareren maar toch in rekening gebracht voor een bedrag van €650.00.
De amateurs moet de zaak dicht gooien inplaats dubious zaken doen. Geld teruggeven absolute niet maar bewijs van een reparatie gedaan was er niet. Mensen jullie zijn gewaarschuwd.
Geplaatst door op 5 jul. 2023 9:02
Reactie van autobedrijf: Wij denken dat u deze beoordeling verkeerd heeft geplaatst, want er is geen S. de Bakker bij ons geweest voor reparatie.
5 5
In 1ste instantie niet blij om te horen wat t koste om mijn auto door de apk te krijgen, echter de onderbouwing en het feit dat mijn auto het waard was haalde mij over de streep.De eerlijkheid en de duidelijkheid voor mij als leek was ????.. Volgende x weer hier en onze 2de auto (gekocht bijToeter en goede koop) ook! Eerlijk, helder en duidelijk!
Geplaatst door op 17 feb. 2023 20:02
5 5
Ik ben ooit via een enthousiaste vriend bij garage Toeter terechtgekomen, hij was al jaren een tevreden vaste klant.
Bij mij verliepen de eerste twee reparaties helaas niet goed.
Normaliter zou ik niet meer terugkomen en naar een andere garage gaan maar de manier waarop er door de garagehouder werd omgegaan met de problemen en ik merkte dat het hem oprecht speet besloot ik toch een derde keer naar deze garage te gaan...inmiddels ben ik er een 4e en 5e keer geweest naar volle tevredenheid.
De garage is transparant, betrouwbaar en denkt goed mee!
Geplaatst door op 1 feb. 2023 16:09
Reactie van autobedrijf: Bedankt voor uw reactie, we gaan altijd voor 100% voor onze klanten. Soms zit het ons ook niet mee maar we vertellen altijd onze bevindingen.
5 5
Onze Mercedes-Benz 409 viel continue uit tijdens het rijden. Na navraag bij Peter of Garage Toeters bekend is met het repareren van oldtimers begrepen wij dat hij daarin inderdaad een expert in is, tot onze grote opluchting, want er zijn tegenwoordig weinig experts in oldtimers en zeker in de omgeving Leiden. Naast het verhelpen van dit probleem, hebben wij een APK en een grote beurt door Garage Toeters laten uitvoeren en tevens de 409 laten uitlijnen. Peter geeft vantevoren duidelijk aan wat de kosten zijn van de reparaties en onderhoud en licht je vantevoren in, en vraagt je goedkeuring als er additionele reparaties benodigd zijn, wat zeer fijn is.
Het probleem van het uitvallen van de 409 heeft Peter heel snel weten te traceren en verhelpen. Door jaren achterstallig onderhoud bleken er echter nog meer gebreken te zijn, waardoor de 409 niet direct door de APK keuring kwam. Deze gebreken heeft Peter uitmuntend verholpen. Het heeft echter wel wat langer geduurd maar dat kwam voornamelijk door schaarste van oldtimer onderdelen. Peter bleek echter ook een expert te zijn in het vinden van onderdelen, dat bleek onder andere uit het feit dat hij de laatst beschikbare originele luchtfilter heeft weten te vinden en bemachtigen bij Mercedes-Benz Duitsland.

Voordat de 409 werd afgeleverd ben ik op Peter’s verzoek bij Garage Toeters langsgeweest, zodat hij mij met de 409 op de brug kon laten zien welke reparaties er waren uitgevoerd en wat de aandachtspunten zijn voor in de toekomst. De meeste garages maken vaak niet de tijd voor je of denken niet mee over mogelijke reparaties in de toekomst, dus deze aandacht en service was meer dan fijn.
Toen wij de 409 gingen ophalen waren zij zo vriendelijk om ons te helpen de 409 bij te tanken met een jerrycan, aangezien de tank leeg was.
Voor de hoeveelheid reparaties die Peter heeft uitgevoerd rekent hij een meer dan schappelijke prijs. Gelet op de vriendelijke en goede service, Peter en zijn zoon’s kunde, de schappelijke prijzen, raden wij Garage Toeters ten zeerste aan. Met volle vertrouwen zullen wij vanaf nu onze 409 jaarlijks bij Garage Toeters laten onderhouden en alle reparaties aan de 409 door Peter en zijn zoon laten uitvoeren.
Geplaatst door op 24 dec. 2022 21:22
Reactie van autobedrijf: Bedankt voor uw positieve reactie, maar ook voor uw geduld. Zoals u al aangaf was het wel spannend om alle onderdelen te vinden. Namens Garage Toeter veel rijplezier gewenst met de camper.
5 5
Heel vakkundig werk geleverd zeker een garage waar je naar terug gaat.
Geplaatst door op 21 dec. 2022 14:06
Reactie van autobedrijf: Beste meneer Brugman, ook voor klassiekers geld het zelfde als voor moderne auto's we doen ons uiterste best voor de klant! Veel rijplezier gewenst.
5 5
Nadat ik in 2018 een leuke opel corsa heb gekocht die ondertussen 25 jaar is geworden is die er weer fluitend doorheen gekomen op een minireparatie na, maar dat mag voor zo oud beestje! Ik raad deze toppers zeker aan!
Geplaatst door op 8 nov. 2022 17:22
5 5
Ik ben al een aantal keren naar Garage Toeter geweest voor onderhoudswerkzaamheden, reparaties (snelheidsmeter en uitlaat) en APK. Ik ben alle keren prima geholpen. Er wordt duidelijk aangegeven welke werkzaamheden nodig zijn, wat het gaat kosten en hoe lang het ongeveer gaat duren.

Mijn auto begon vorige week herrie te maken. Ik kon de volgende dag terecht. Het bleek dat een deel van de uitlaat van mijn auto vervangen moest worden omdat de boel was doorgeroest. Dat is allemaal helemaal in orde gemaakt en nu klinkt alles weer als nieuw. Prima service, prima prijs, prima kwaliteit, dus twee dikke tienen voor Toeter!
Geplaatst door op 15 okt. 2022 20:27
Reactie van autobedrijf: Dank u voor deze positieve reactie. Wij denken altijd met de klant mee en helpen hen zo weer veilig op de weg.
5 5
Ik heb krassen weg laten poetsen en daar ben ik heel tevreden over. Medewerkers zijn erg vriendelijk en leggen alles goed uit. Kwaliteit/prijsverhouding is top! Ja ik kom hier zeker weer terug.
Geplaatst door op 29 aug. 2022 12:17
Reactie van autobedrijf: Dank u voor deze positieve beoordeling. Hier zijn we heel blij mee, maar we zijn nog blijer dat u als klant tevreden bent over ons bedrijf en onze medewerkers. We zien u graag de volgende keer terug.

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 109 reviews
. (97 positiefen12 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >