vergelijk, kies en maak een afspraak
Garage Toeter

Garage Toeter - Leiden

98 reviews geplaatst waarvan 7 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Ik had probleem met de display van mijn Ford Fiesta. Bij ford dealer ging het mij een vermogen kosten. Via garage toeter voor veel minder geregeld. Hij doet het weer prima. Alleen het terugbellen van Peter kan beter.
Geplaatst door op 20 mei 2022 8:28
1 van de 2
Ik kreeg te horen om de auto beter naar de Mercedes dealer te brengen. Ze hebben de auto niet kunnen maken maar hebben me wel een factuur van 940 euro laten betalen. Ik ga hier werk van maken. Erg slechte service en ze geven ook niet de juiste diagnose,mijn advies is,de auto laten nakijken door de anwb en laten maken bij de dealer.
Geplaatst door op 4 mei 2022 8:47
2 van de 2
Prima no-nonsense garage!
Geplaatst door op 6 jan. 2022 16:27
2 van de 2
Toevallig een keer bij deze garage terecht gekomen en ik vind het jammer dat ik wegens verhuizing op zoek moet naar een nieuwe.
Garage wordt door vader en zoon gerund, communiceren duidelijk en leggen ook goed uit waar het probleem zit en hoe het opgelost kan worden. Peter denkt mee en geeft goed onderbouwde adviezen die helpen keuzes te maken. Niet onbelangrijk, ze zijn ook nog eens niet duur en duidelijk opgebouwde facturen zodat je ziet waar welke kosten zitten.
Geplaatst door op 13 dec. 2021 11:13
1 van de 2
Ik kwam niet voor water in tank. Die is er door garage in gekomen om te blussen bij lassen...zo zei men. Hij loopt nog nier goed. Na zoveel betaald te moeten hebben om hem mee te krijgen. En dan nog hautain en onbeschoft doen. Klant is géén koning en mijn auto niet beter erop geworden.
Geplaatst door op 25 jul. 2021 7:09
1 van de 2
Absoluut niet aan te bevelen. Een klein klusje wordt opgeblazen tot een enorme reparatie. Veel geklaag, alleen maar smoesjes die je na zelf steeds moeten bellen te horen krijgt. Probleem ipv opgelost alleen maar groter en volle tank benzine leeg teruggekregen met een absurd hoge rekening. Uitleg? Daar doet men niet aan. Arrogantie en onkunde wel. Onbehoorlijke mensen! Slechte service, slechte communicatie en sle hte uitvoering tegen enorme kosten. Om te janken!!!!
Geplaatst door op 23 jul. 2021 14:23
Reactie van autobedrijf: Beste heer Westbroek, De zoon of aanverwant die dit geschreven heeft; u was geen opdrachtgever en mijn relaas hieronder staan bij uw naamgenoot en opdrachtgever. U had geen recht om deze recensie te schrijven dat mag alleen de opdrachtgever. U heeft uw auto (naar het schijnt) gebracht met de klacht water in het benzinefilter. De auto deed het niet meer en moest gemaakt worden “want er is een koper voor” was de opdracht. Nadat u de auto heeft gebracht (u komt nu voor de derde keer en altijd tevreden) ben ik begonnen met u in te plannen, er zijn nog meer klanten die een afspraak hebben staan. Na inspectie blijkt de tankdop niet meer af te sluiten en regent de benzinetank vol met water. Om dit probleem op te lossen moet de benzinetank leeg, dus aftappen. Met het losdraaien van de aftapdop onder de benzinetank, draait de aftapdop heel makkelijk los op de soldering van de aftapschroef. Oorzaak oude soldering en nu moderne benzine waardoor de solderingen oplossen. En een tank van 1981 is wel gedateerd. Heb aangeboden een nieuwe benzinetank te monteren, maar dit wilde u niet en wij moesten de oude repareren in verband met de kosten. Na u diverse keren gebeld te hebben neemt u niet op dus ja dan kunt makkelijk zeggen dat ik niet bel. U had uw zoon bij u of een ander jong persoon, deze was ook heel boos en was zeer negatief over onze garage. Ik werd aangesproken met “ouwe” en hij kon ook heel makkelijk het woord kanker gebruiken. Op dit woordgebruik heb ik hem aangesproken, waarop zijn antwoord was “kom maar even mee naar buiten”. Hierop heeft mijn vrouw de politie gebeld. De politie heeft uw kenteken onderzocht en u blijkt niet de eigenaar te zijn! Tevens heb ik een nieuw benzinefilter geplaats en deze uit coulance niet berekend. De reparatie is met succes uitgevoerd, u bent rijdend met de auto weggegaan. De kosten in verhouding met wat we hebben uitgevoerd is niet hoog. Heel makkelijk om deze recensie te schrijven maar u ging te ver en hierop wil ik uw verhaal aanvullen. Ik wens u veel veilige km met uw auto toe.
1 van de 2
Na 5 weken eindelijk mijn oldtimer opgehaald, ogenschijnlijk klein klusje en vervolgens begonnen de smoesjes,. Peter heeft mij 5 keer beloofd terug te bellen, helaas geen 1 keer gelukt. Zelf de tank kapot draaien en daarna alleen maar lulpraat zonder resultaat. En dan arrogant staan doen achter de balie van het rariteitenkabinet. En vervolgens het gore lef hebben om de hoofdprijs te rekenen. En als je boos wordt dan direct dreigen met politie te bellen, sneue figuren....

Dus service is niet waarneembaar, kwaliteit is niet aanwezig.

S' werelds slechtste garage zonder enige twijfel.

Breng hier alleen je loop en sloop auto!!
Geplaatst door op 23 jul. 2021 14:10
Reactie van autobedrijf: Beste heer Westbroek, U heeft uw auto (naar het schijnt) gebracht met de klacht water in het benzinefilter. De auto deed het niet meer en moest gemaakt worden “want er is een koper voor” was de opdracht. Nadat u de auto heeft gebracht (u komt nu voor de derde keer en altijd tevreden) ben ik begonnen met u in te plannen, er zijn nog meer klanten die een afspraak hebben staan. Na inspectie blijkt de tankdop niet meer af te sluiten en regent de benzinetank vol met water. Om dit probleem op te lossen moet de benzinetank leeg, dus aftappen. Met het losdraaien van de aftapdop onder de benzinetank, draait de aftapdop heel makkelijk los op de soldering van de aftapschroef. Oorzaak oude soldering en nu moderne benzine waardoor de solderingen oplossen. En een tank van 1981 is wel gedateerd. Heb aangeboden een nieuwe benzinetank te monteren, maar dit wilde u niet en wij moesten de oude repareren in verband met de kosten. Na u diverse keren gebeld te hebben neemt u niet op dus ja dan kunt makkelijk zeggen dat ik niet bel. U had uw zoon bij u of een ander jong persoon, deze was ook heel boos en was zeer negatief over onze garage. Ik werd aangesproken met “ouwe” en hij kon ook heel makkelijk het woord kanker gebruiken. Op dit woordgebruik heb ik hem aangesproken, waarop zijn antwoord was “kom maar even mee naar buiten”. Hierop heeft mijn vrouw de politie gebeld. De politie heeft uw kenteken onderzocht en u blijkt niet de eigenaar te zijn! Tevens heb ik een nieuw benzinefilter geplaats en deze uit coulance niet berekend. De reparatie is met succes uitgevoerd, u bent rijdend met de auto weggegaan. De kosten in verhouding met wat we hebben uitgevoerd is niet hoog. Heel makkelijk om deze recensie te schrijven maar u ging te ver en hierop wil ik uw verhaal aanvullen. Ik wens u veel veilige km met uw auto toe.
2 van de 2
Ik ben goed geholpen door Peter.
Geplaatst door op 19 jul. 2021 13:22
2 van de 2
Voor de tweede keer kom ik bij Peter, en nu voor een distributieriem en beurt. Doordat hij zijn werk serieus neemt, kwamen er bedenkelijke zaken naar boven die mijn eerdere garage had laten liggen. Ik zie Peter als een sympathieke en betrouwbare vakman, die alleen het beste wil voor zijn klanten voor een eerlijke prijs .
Geplaatst door op 7 apr. 2021 16:16
2 van de 2
Peter is vakbekwaam en blijft net zo lang zoeken tot hij het kan oplossen. Ze zijn snel, netjes en vooral vriendelijk en klant gericht. Er wordt naderhand besproken en uitgelegd wat of er precies aan de hand was.
Geplaatst door op 3 apr. 2021 11:43

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 98 reviews
. (89 positiefen9 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >