vergelijk, kies en maak een afspraak
Garage Toeter

Garage Toeter - Leiden

81 reviews geplaatst waarvan 7 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

1 van de 2
Twee keer is de garage zijn afspraken niet nagekomen om een kleine piep aan de remschijf, welke is onstaan na een andere reparatie te verhelpen. Een 'sorry' voor twee tevergeefse bezoeken aan de garage is er niet bij....Vervolgens de derde keer wel de auto weer op de brug om de piep te verhelpen, het was volgens de monteur een kwestie van wat vet rondom de blokken. Helaas, zo eenvoudig was het niet: door de eerdere reparatie van het vervangen van een remschild blijkt dat er door demontage een lipje is afgebroken van een dempingsplaatje van een remblok, waardoor de rem is gaan piepen. De garage wil geen verantwoordelijkheid nemen hiervoor, en zegt dat het risico is van het demonteren....
Geplaatst door op 5 aug. 2020 14:30
2 van de 2
Vriendelijke mensen en goede service. Auto was ook heel snel klaar. Zeker een aanrader!
Geplaatst door op 27 jul. 2020 14:28
Reactie van autobedrijf: Graag gedaan.
2 van de 2
Ik werd heel vriendelijk, open en eerlijk geholpen. Deze garage is zeker een aanrader.
Geplaatst door op 19 jun. 2020 17:24
Reactie van autobedrijf: Graag gedaan
2 van de 2
Omdat 2 (grote)garages rond Hemelvaartsdag mij lieten gaan zonder even mijn raam dicht te plakken( mechanisme was kapot gegaan), was het volgens de wegenwacht medewerker, die dit wel in 5 minuten kon regelen, tijd om op zoek te gaan naar een andere garage. Hij tipte mij daarbij op garage TOETER . Na opvraag van drie offertes kwam Toeter met de scherpste prijs en was de keuze snel gemaakt.

Mijn eerste indruk is dat deze mensen echt staan voor wat ze beloven. Een vakman die staat voor z'n vak en daarbij een eerlijke prijs vraagt. Jullie hebben er een trouwe klant bij, chapeau !!

Geplaatst door op 5 jun. 2020 16:52
Reactie van autobedrijf: Graag gedaan en wij zijn altijd blij met een tevreden klant.
2 van de 2
Mijn auto stond thuis met een lekkage aan het koelsysteem. De pechhulp wist mij te melden dat het waarschijnlijk aan mijn waterpomp lag, die niet vervangen was bij het vervangen van de distributieriem in 2018. Al had dit wel moeten gebeuren. Ik heb mijn auto niet laten afslepen naar de garage waar mijn auto de afgelopen jaren in onderhoud was, maar naar garage Toeter. En wat een verademing is garage Toeter. Peter van garage Toeter gaf mij vakkundig en een voor mij heel begrijpelijk advies over de reparatie. Hij wist heel goed uit te leggen wat het probleem was, en wat nodig was. En ondanks dat ik geen klant was, heeft hij mij wel gelijk en goed geholpen. Na de reparatie heeft de Peter de oude onderdelen aan mij laten zien en uitgelegd waar de problemen zaten. Ondanks de pech die ik had, heb ik er wel een topgarage door gevonden. Garage Toeter is een aanrader. Vakkundig, transparant en vriendelijk.
Geplaatst door op 30 apr. 2020 14:11
Reactie van autobedrijf: Beste heer Kraan, Graag gedaan, wij zijn zeer blij met tevreden klanten zoals u. Met vriendelijke groet, Team Garage Toeter
2 van de 2
Goed en snel geholpen bij Garage Toeter. Ze zijn transparant over de tarieven en overleggen van tevoren, zodat je weet waar je aan toe bent. Fijne communicatie en goede service!
Geplaatst door op 1 apr. 2020 13:52
Reactie van autobedrijf: Beste mevrouw Vermeulen, Graag gedaan, wij zijn zeer blij met tevreden klanten zoals u. Met vriendelijke groet, Het team van Garage Toeter
2 van de 2
Had zelf al 2 banden, moesten er alleen onder gezet worden.
Zondag gemaild, maandag reactie, dinsdag geholpen.
Wat een ongelooflijk fijne mensen en aardig.
Astrid heeft mij goed op de hoogte gehouden via de mail.
Prima prijs/kwaliteit verhouding
Zeker een aanrader!
Geplaatst door op 20 feb. 2020 17:15
Reactie van autobedrijf: Beste heer van Nijnatten, Graag gedaan, wij zijn zeer blij met tevreden klanten zoals u. Met vriendelijke groet, Het team van Garage Toeter
2 van de 2
Ontzettend balen dat mn versnellingsbak kapot was, want dure reparatie. Bij mijn APK een paar maanden eerder waarschuwde Peter al netjes dat de bak veel geluid maakt en dat dit wel een reparatie ging worden in de toekomst. En dat was dus ook zo. Maar ik ben heel blij dat Peter en team van Garage Toeter mij konden helpen. Er was wat tegenslag door een niet-snel-leverbare lager waardoor de auto ruim 2 weken met open buik op hun brug heeft gelogeerd. Vervelend ook voor de garage, ik kon gelukkig carpoolen met een lieve collega. Toen het onderdeel er was hebben ze hard gewerkt om mijn autootje voor het weekeinde weer rijdend te krijgen. Peter liet de kapotte lager zien en gaf goed uitleg over wat er gedaan was. De rekening viel ook relatief mee wanneer je met het hoogst mogelijke bedrag rekening hield. Aanrader!
Geplaatst door op 28 dec. 2019 22:23
1 van de 2
APK gedaan en remmen vervangen (kabel en schijven). Na 2 weken bleek de verwarming kapot, toen we terug kwamen voor deze reparatie. Kregen we de reactie dat de auto naar de sloop moest. Dit ging de garage regelen. Na 2 weken werd de auto eindelijk gevrijwaard, waarbij wij vervolgens (op aandringen) slechts €50 kregen. Na dat dat de garage de auto leeg heeft geplukt!
Geplaatst door op 16 dec. 2019 14:31
2 van de 2
Enorm deskundige mensen. Altijd vriendelijk. Alles kan. Wel erg populair; houdt rekening met een volle agenda en uitloop.
Geplaatst door op 4 dec. 2019 13:19

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 81 reviews
. (76 positiefen5 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 >