vergelijk, kies en maak een afspraak
Garage Toeter

Garage Toeter - Leiden

85 reviews geplaatst waarvan 7 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Ik kom al bij Garage Toeter vanaf dat ze open zijn op deze lokatie. En vanaf die dag heb ik altijd een goed gevoel gehad. Wat voor mij het belangrijkst is, is eerlijkheid! Daar ontbreekt het niet aan. de eigenaren en werknemers zijn altijd vriendelijk en behulpzaam, denken mee in oplossingen. Dat heeft mij het vertrouwen gegeven in de afgelopen jaren. Ook nu ik verder weg ben gaan wonen is dit de garage waar ik wel wat meer kilometers voor wil rijden. Afgelopen APK wederom geheel naar wens en genoegen geholpen.
Geplaatst door op 27 nov. 2020 9:50
Reactie van autobedrijf: Beste C. van Gameren, Wij zijn blij met trouwe klanten zoals u. Dank u voor deze positieve reactie. Met vriendelijke groet, De eigenaren en medewerkers van Garage Toeter
2 van de 2
Fijne garage, wordt duidelijk aangegeven wat er mis en wat de reparatie opties zijn. Ondanks dat mijn auto al wat ouder is altijd prima service!
Geplaatst door op 31 okt. 2020 21:01
2 van de 2
Kwam voor een kleine beurt en keuring.
Goede service, vriendelijke mensen, nette prijs.
Ik kan er weer een jaar tegenaan
Geplaatst door op 26 okt. 2020 17:53
2 van de 2
Apk gekeurd en een kleine beurt,
Keurig gebeld over de eventuele dingen die gemaakt moesten worden.
Die hebben ze keurig gemaakt en de auto rijd weer als een zonnesteek. Wij zijn er blij mee. Met deze vakkundige mensen. We komen er zeker terug.
Geplaatst door op 23 sep. 2020 23:51
Reactie van autobedrijf: Graag gedaan en tot de volgende APK☺
1 van de 2
Twee keer is de garage zijn afspraken niet nagekomen om een kleine piep aan de remschijf, welke is onstaan na een andere reparatie te verhelpen. Een 'sorry' voor twee tevergeefse bezoeken aan de garage is er niet bij....Vervolgens de derde keer wel de auto weer op de brug om de piep te verhelpen, het was volgens de monteur een kwestie van wat vet rondom de blokken. Helaas, zo eenvoudig was het niet: door de eerdere reparatie van het vervangen van een remschild blijkt dat er door demontage een lipje is afgebroken van een dempingsplaatje van een remblok, waardoor de rem is gaan piepen. De garage wil geen verantwoordelijkheid nemen hiervoor, en zegt dat het risico is van het demonteren....
Geplaatst door op 5 aug. 2020 14:30
2 van de 2
Vriendelijke mensen en goede service. Auto was ook heel snel klaar. Zeker een aanrader!
Geplaatst door op 27 jul. 2020 14:28
Reactie van autobedrijf: Graag gedaan.
2 van de 2
Ik werd heel vriendelijk, open en eerlijk geholpen. Deze garage is zeker een aanrader.
Geplaatst door op 19 jun. 2020 17:24
Reactie van autobedrijf: Graag gedaan
2 van de 2
Omdat 2 (grote)garages rond Hemelvaartsdag mij lieten gaan zonder even mijn raam dicht te plakken( mechanisme was kapot gegaan), was het volgens de wegenwacht medewerker, die dit wel in 5 minuten kon regelen, tijd om op zoek te gaan naar een andere garage. Hij tipte mij daarbij op garage TOETER . Na opvraag van drie offertes kwam Toeter met de scherpste prijs en was de keuze snel gemaakt.

Mijn eerste indruk is dat deze mensen echt staan voor wat ze beloven. Een vakman die staat voor z'n vak en daarbij een eerlijke prijs vraagt. Jullie hebben er een trouwe klant bij, chapeau !!

Geplaatst door op 5 jun. 2020 16:52
Reactie van autobedrijf: Graag gedaan en wij zijn altijd blij met een tevreden klant.
2 van de 2
Mijn auto stond thuis met een lekkage aan het koelsysteem. De pechhulp wist mij te melden dat het waarschijnlijk aan mijn waterpomp lag, die niet vervangen was bij het vervangen van de distributieriem in 2018. Al had dit wel moeten gebeuren. Ik heb mijn auto niet laten afslepen naar de garage waar mijn auto de afgelopen jaren in onderhoud was, maar naar garage Toeter. En wat een verademing is garage Toeter. Peter van garage Toeter gaf mij vakkundig en een voor mij heel begrijpelijk advies over de reparatie. Hij wist heel goed uit te leggen wat het probleem was, en wat nodig was. En ondanks dat ik geen klant was, heeft hij mij wel gelijk en goed geholpen. Na de reparatie heeft de Peter de oude onderdelen aan mij laten zien en uitgelegd waar de problemen zaten. Ondanks de pech die ik had, heb ik er wel een topgarage door gevonden. Garage Toeter is een aanrader. Vakkundig, transparant en vriendelijk.
Geplaatst door op 30 apr. 2020 14:11
Reactie van autobedrijf: Beste heer Kraan, Graag gedaan, wij zijn zeer blij met tevreden klanten zoals u. Met vriendelijke groet, Team Garage Toeter
2 van de 2
Goed en snel geholpen bij Garage Toeter. Ze zijn transparant over de tarieven en overleggen van tevoren, zodat je weet waar je aan toe bent. Fijne communicatie en goede service!
Geplaatst door op 1 apr. 2020 13:52
Reactie van autobedrijf: Beste mevrouw Vermeulen, Graag gedaan, wij zijn zeer blij met tevreden klanten zoals u. Met vriendelijke groet, Het team van Garage Toeter

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 85 reviews
. (80 positiefen5 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 >