vergelijk, kies en maak een afspraak
Garage Toeter

Garage Toeter - Leiden

90 reviews geplaatst waarvan 7 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Voor de tweede keer kom ik bij Peter, en nu voor een distributieriem en beurt. Doordat hij zijn werk serieus neemt, kwamen er bedenkelijke zaken naar boven die mijn eerdere garage had laten liggen. Ik zie Peter als een sympathieke en betrouwbare vakman, die alleen het beste wil voor zijn klanten voor een eerlijke prijs .
Geplaatst door op 7 apr. 2021 16:16
2 van de 2
Peter is vakbekwaam en blijft net zo lang zoeken tot hij het kan oplossen. Ze zijn snel, netjes en vooral vriendelijk en klant gericht. Er wordt naderhand besproken en uitgelegd wat of er precies aan de hand was.
Geplaatst door op 3 apr. 2021 11:43
2 van de 2
Zeer complexe reparatie die uitermate professioneel is aangevlogen. Duurde wel langer daardoor maar allerlei consequenties in de reparatie die niet door mijn schuld waren veroorzaakt werden niet op mijn bordje gelegd. Uitermate eerlijke bejegening.
Geplaatst door op 25 jan. 2021 12:38
2 van de 2
goede services en klant vriendelijk
Geplaatst door op 14 dec. 2020 16:59
2 van de 2
goed geholpen
Geplaatst door op 14 dec. 2020 16:17
2 van de 2
Ik kom al bij Garage Toeter vanaf dat ze open zijn op deze lokatie. En vanaf die dag heb ik altijd een goed gevoel gehad. Wat voor mij het belangrijkst is, is eerlijkheid! Daar ontbreekt het niet aan. de eigenaren en werknemers zijn altijd vriendelijk en behulpzaam, denken mee in oplossingen. Dat heeft mij het vertrouwen gegeven in de afgelopen jaren. Ook nu ik verder weg ben gaan wonen is dit de garage waar ik wel wat meer kilometers voor wil rijden. Afgelopen APK wederom geheel naar wens en genoegen geholpen.
Geplaatst door op 27 nov. 2020 8:50
Reactie van autobedrijf: Beste C. van Gameren, Wij zijn blij met trouwe klanten zoals u. Dank u voor deze positieve reactie. Met vriendelijke groet, De eigenaren en medewerkers van Garage Toeter
2 van de 2
Fijne garage, wordt duidelijk aangegeven wat er mis en wat de reparatie opties zijn. Ondanks dat mijn auto al wat ouder is altijd prima service!
Geplaatst door op 31 okt. 2020 20:01
2 van de 2
Kwam voor een kleine beurt en keuring.
Goede service, vriendelijke mensen, nette prijs.
Ik kan er weer een jaar tegenaan
Geplaatst door op 26 okt. 2020 16:53
2 van de 2
Apk gekeurd en een kleine beurt,
Keurig gebeld over de eventuele dingen die gemaakt moesten worden.
Die hebben ze keurig gemaakt en de auto rijd weer als een zonnesteek. Wij zijn er blij mee. Met deze vakkundige mensen. We komen er zeker terug.
Geplaatst door op 23 sep. 2020 21:51
Reactie van autobedrijf: Graag gedaan en tot de volgende APK☺
1 van de 2
Twee keer is de garage zijn afspraken niet nagekomen om een kleine piep aan de remschijf, welke is onstaan na een andere reparatie te verhelpen. Een 'sorry' voor twee tevergeefse bezoeken aan de garage is er niet bij....Vervolgens de derde keer wel de auto weer op de brug om de piep te verhelpen, het was volgens de monteur een kwestie van wat vet rondom de blokken. Helaas, zo eenvoudig was het niet: door de eerdere reparatie van het vervangen van een remschild blijkt dat er door demontage een lipje is afgebroken van een dempingsplaatje van een remblok, waardoor de rem is gaan piepen. De garage wil geen verantwoordelijkheid nemen hiervoor, en zegt dat het risico is van het demonteren....
Geplaatst door op 5 aug. 2020 12:30

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 90 reviews
. (85 positiefen5 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >