vergelijk, kies en maak een afspraak
Garage Tussenmeer

Garage Tussenmeer - Amsterdam

35 reviews geplaatst waarvan 4 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
Deze beste man is niet te vertrouwen, de monteurs hebben geen ervaring stuurt alleen aan op reparatie en dan komt hij met zijn diagnose van dit moet vervangen worden, en als je vraagt hoe kom je eraan dan zegt deze beste man ja ik hoor het of ik vermoed, daar heb ik dus niks aan!!!!
Geplaatst door op 21 okt. 2014 13:56
Reactie van autobedrijf: jammer van uw reactie,wat betreft ervaring..ik ben al 40 jaar monteur.en wat betreft diagnose lijkt alles makkelijk,maar als bij u thuis de lamp niet brandt, wil dat niet altijd zeggen dat die lamp defect is.het kan dan ook aan de bedrading,een schakelaar of de zekering liggen.met andere woorden eerst de lamp vervangen en daarna evt. verder kijken.Of eerst alles doormeten wat veel tijd kost,en dan concluderen dat alleen de lamp kapot is.de ERVARING zegt dat het meestal de lamp is,dus die vervangen wij eerst.
5 5
Fijne garage. Snel, betaalbaar, info vooraf en geen onnodige zaken. Onderdelen worden alleen vervangen als het echt nodig is. Top
Geplaatst door op 2 okt. 2014 10:17
5 5
Echt hele integere garage. Belt naar aanleiding van een onderzoek eerst op en deelt mee wat de defecten zijn en de reparatiekosten. Sturen niet aan op een reparatie maar laten de klant een beslissing nemen aan de hand van de ernst van de klacht en de kosten van reparatie!
Geplaatst door op 26 nov. 2013 10:03
5 5
Een garage waar men zeer goed hun werk doen zonder fratsen of belachelijke reclame stunts. Gewoon en zeer goed!!!!
Geplaatst door op 4 okt. 2013 10:52
5 5
Top garage hele goede service en klantvriendelijkheid!!een garage voor de mensen en niet om hun eigen portemonnee te vullen met hoge prijzen. Eerlijk en zeker een aanrader. Ik kom zelf uit harderwijk en rij zeker hier naar toe voor des service en kwaliteit!!!
Geplaatst door op 23 aug. 2013 20:00
5 5
Altijd hier geweest voor onderhoud en apk. beter kan je ze niet vinden. Jammer dat ik niet meer in de buurt woon en naar een andere garage moet zoeken waar je zo goed behandeld wordt.
Geplaatst door op 13 mei 2013 12:19
5 5
snelle service en aardige monteurs.
Geplaatst door op 1 apr. 2013 20:51
5 5
Tijdens het wisselen van de zomerbanden naar winterbanden is mij door een andere garage geadviseerd om mijn remmen en remschijven te laten vervangen. Na rondvraag afspraak gemaakt bij Garage Tussenmeer omdat zij voordeliger waren. (ben student)
Van te voren al aangegeven dat ze eerst zouden kijken of het wel nodig was. Daarnaast ook onderhoudsbeurd laten uitvoeren. De onderhoudsbeurd is netjes uitgevoerd en mij werd verteld dat mijn remmen en remschijven nog mee konden en dus niet vervangen hoefde te worden. Op de rekening stond netjes aangegeven dat ik nog minstens 30.000km met mijn voorremblokken kon rijden voordat zij aan vervanging toe waren. Erg fijn dat men eerlijk is in deze tijd. Veiligheid staat voor op, maar onnodig dingen vervangen vind ik niet netjes.
Ik kom zeker terug bij Garage Tussenmeer. Prima service en indien ze iets vinden bellen ze eerst voor overleg voordat zij zomaar iets vervangen. Top!
Geplaatst door op 13 feb. 2013 16:20
5 5
nette bediening, doen geen dingen die niet perse nodig zijn.
nemen kontakt op voor er iets vervangen moet worden.
relatief voordelig.
Geplaatst door op 9 feb. 2013 23:28
5 5
Ze zijn snel, vakkundig en doen net een stapje meer
Geplaatst door op 9 feb. 2013 14:13

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 35 reviews
. (30 positiefen5 negatief

< 1 2 3 4 >