vergelijk, kies en maak een afspraak

9 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Op de website van Van Dorland staat te Lezen: Garage Van Dorland laat graag zijn kunsten zien. In Vlaardingen staan wij bekend als aircospecialist. . Ik ben dan ook met mijn Jaguar naar deze garage gegaan voor de reparatie van mijn Airco. Van Dorland heeft deze klus aangenomen in overleg met de garage waar ik de auto gekocht heb en waar ik nog garantie bij had. Van Dorland heeft de airco onderzocht en geconstateerd dat de pomp niet werkte en dat er een lekkage in het leidingsysteem zat. In overleg met de Garage waar ik de auto gekocht heb is hij overgegaan tot reparatie van de airco. Echter op het moment dat ik de auto opgehaald had bleek op weg naar huis al dat de airco het niet deed. De volgende dag gelijk gebeld waarna Van Dorland de auto diverse keren onderzocht heeft en (Opnieuw!!) constateerde dat er een lek in het ventiel was. Dit was dus niet gemaakt !!! Van Dorland weigerde verder de reparatie af te handelen als hij niet opnieuw de rekening in kan dienen bij mij of bij de garage waar ik hem gekocht heb.(Naar schatting opnieuw een klein 600 euro)
Van Dorland is officieel aansprakelijk gesteld door mij voor de reparatie maar reageert nergens meer op..... Dus ja Van Dorland laat graag kunsten zien maar mijn advies is om absoluut niet met deze garage in zee te gaan. Het is een prutser die zijn fouten niet erkend en corrigeert.
Geplaatst door op 23 mrt. 2023 14:00
5 5
Voor mijn Twingo uit 2011 vandaag APK en grote beurt laten doen , prijs en kwaliteit klasse uitvoeringen
Leen auto mee gekregen , kost mij niets , maar gooi er wel altijd voor de goed service €15,- benzine erin
Een aanrader deze garage , ook voor airco is hij super !
Geplaatst door op 3 feb. 2022 14:45
5 5
Prima geholpen, vakkundige monteurs , zijn vriendelijk en geven goede uitleg .over wat er aan de hand is .
Geplaatst door op 28 sep. 2021 20:20
5 5
Goed geholpen zoals altijd en niet beroerd om iets extra's te doen voor je
Geplaatst door op 11 mei 2020 11:58
5 5
Netjes geholpen!
Geplaatst door op 31 dec. 2019 16:05
5 5
Goed geregeld, meedenkend en descundig personeel!
Geplaatst door op 16 jul. 2018 15:49
5 5
Via vriend/collega bij deze garage terechtgekomen, Hele goede service en eerlijk verhaal t.o.v. De concurrentie. Prijs kwaliteit verhouding prima. Zaken (bijv. Remschijven/blokken) die bij de garageketen handel als noodzakelijk vervangen werden betiteld bleken bij een second opinion in het geheel niet nodig.
Geplaatst door op 6 aug. 2015 9:48
5 5
Vandaag weer bij van Dorland geweest. Airco van almera tino werkt niet lekker. Gewoon even langs gereden, gelijk kon de auto binnen. Er werd direct een diagnose gesteld. Condensor lek , er werd gelijk een offerte gemaakt, duidelijke uitleg erbij... en uiteraard bakkie koffie... a.s. donderdag wordt het vervangen en ik ga er vanuit dat mijn airco weer piekfijn werkt
Geplaatst door op 24 mrt. 2015 19:37
5 5
Op 26-06-2013 ben ik voor een airco service beurt bij garage van Doorland geweest. Na een aantal jaren een onderhoudscontract bij een grote garage gehad te hebben, die inmiddels het dealerschap van mijn merk heeft moeten inleveren, dus nu via internet bij van Doorland terecht gekomen, wat een goede keuze bleek.
Je word er zeer vriendelijk geholpen, mocht bij de werkzaamheden blijven en kreeg duidelijk uitleg van wat er ging gebeuren en waarom,
Wat de prijzen betreft en wat je er voor " krijgt " zijn deze zeer gunstig en daarom ....duim omhoog.
artur van uunen. rotterdam
Geplaatst door op 27 jun. 2013 11:27

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 9 reviews
. (8 positiefen1 negatief