vergelijk, kies en maak een afspraak
Garage Wassington

Garage Wassington - Hilversum


SCORE UIT 123 REVIEWS

Uitstekend 10,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

123 reviews geplaatst waarvan 6 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
Je kan bij Garage Wassington altijd snel terecht en je krijgt persoonlijke aandacht. Mijn auto rijdt weer heerlijk nadat de lagers vervangen zijn. Altijd snel contact als er nog iets extra’s moet gebeuren en doorzichtig met de prijzen die ze rekenen. Het voelt goed en betrouwbaar.
Geplaatst door op 9 feb. 2024 14:48
Reactie van autobedrijf: Super Edwin! Dank! Maar het is ook een genot om aan jou Audi S7 Quattro te mogen werken!!
5 5
‘Zeg me hoe je garage eruit ziet en ik zeg je wie de garagehouder is’
En dat geldt zeker voor Ralph: netjes, betrouwbaar en professioneel. Kom er al een aantal jaren en naast het feit dat hij altijd een gezellig woordje voor je heeft, weet ik altijd zeker dat zijn advies ook het beste voor mij(n) auto is. Ik beveel hem dan ook voor de volle 100% aan.
Geplaatst door op 3 feb. 2024 10:56
Reactie van autobedrijf: Mijn dank is groot Pascalle!! ;-)
5 5
Deze garage is eerlijk en duidelijk in communicatie, ik heb vertrouwen en ze werken al ongeveer 3 jaar aan mijn (steeds weer) oude auto’s . Altijd weer een goede en redelijke oplossing en altijd even overleg met een kort gesprek of een app. Kortom een garage die ik waardeer
Geplaatst door op 31 jan. 2024 17:18
Reactie van autobedrijf: Thnx Hans voor deze fijne beoordeling!!
5 5
Nu al 10 jaar+ onze autos in onderhoud bij Garage Wassington, van APK & regulier onderhoud, vervangen van een versnellingsbak tot een lekke band (vandaag). Altijd goed advies en betaalbaar! Heeft je auto wat nodig, gewoon Ralph Wassington bellen.
Geplaatst door op 13 jul. 2021 15:21
Reactie van autobedrijf: Topper!!
5 5
“IT’S CHEAPER TO CHANGE YOUR OIL THAN YOUR ENGINE!” zegt Ralph. En meer gelijk kon hij in mijn geval niet hebben. Ik kom hier al jaren voor service, APK, bandenwissel en reparaties. Altijd snelle en uitstekende service. En Ralph heeft onlangs weer bewezen nooit de makkelijkste/snelste weg te kiezen, maar zich vast te bijten in een probleem tot hij de oplossing heeft. Ik vertrouw mijn auto aan niemand anders toe!
Geplaatst door op 23 feb. 2021 12:38
Reactie van autobedrijf: Ben blij voor jou en met de review!! Thnx Chantal!
5 5
Betrouwbare garage, prima service en correcte bediening en behandeling.
Heb het volste vertrouwen in de bedrijfsvoering, service en medewerking.
Geplaatst door op 18 dec. 2020 12:50
Reactie van autobedrijf: Fijn om te horen Rick! Tot volgend jaar!! Groetjes Ralph
5 5
Altijd weer met een tevreden gevoel hier weg. Voelt eerlijk en vertrouwd.
Geplaatst door op 8 nov. 2020 16:47
Reactie van autobedrijf: Dank Tineke!!
5 5
Al 25 jaar heb ik mijn auto's in onder4houd bij Ralph. Verschillende, meer dan 15 jaar oude Volvo's gereden, een 940, een 740, een 850. Allemaal met advies van Ralph gekocht en door hem onderhouden. En ook nu weer via Ralph een fantastisch mooie Volvo S60, overgenomen van een klant van hem. Ralph is altijd even behulpzaam, open, eerlijk, altijd op zoek naar betaalbare oplossingen. En ik sluit mij volledig aan bij alle goede positieve ervaringen en opmerkingen uit de andere reviews. Een 10!
Geplaatst door op 29 okt. 2019 22:14
Reactie van autobedrijf: Top Helen!! Dank je!!!
5 5
Ik ben bij Garage Wassington terecht gekomen nadat ik bij verschillende garages in Hilversum het gevoel kreeg structureel teveel te betalen voor het onderhoud en raparaties aan mijn (al wat oudere) auto. Na via een aanbeveling bij Garage Wassington terecht te zijn gekomen is dat gevoel gelukkig verdwenen. Bij deze garage kun je vlot terecht, ook als je auto plotseling stil valt!, krijg je snel en duidelijk informatie over wat nodig is. Ralph denkt met je mee en komt met passende praktische en kosteneffectieve oplossingen voor eventuele problemen en houdt zich aan de gemaakte afspraken. Ik beveel hem dan ook van harte aan! De koffie en de prettige persoon zijn kersen op de taart!
Geplaatst door op 2 okt. 2019 12:32
Reactie van autobedrijf: Thnx Joost!!
5 5
Ik ben bij Ralph gekomen nadat ik bij verschillende garages in Hilversum steeds het gevoel had teveel te betalen voor het onderhoud van mijn auto. Ralph is een fijne garage om naartoe te gaan; je kunt er vlot terecht en krijgt snel reactie op je vragen. Ralph denkt met je mee als er iets aan de hand is en komt altijd met een passende oplossing die niet meer kost dan nodig. Kortom: een aanrader. De koffie is alleen een kers op de taart.
Geplaatst door op 2 okt. 2019 10:06

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 123 reviews
. (122 positiefen1 negatief

Garagehouder

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >