vergelijk, kies en maak een afspraak
Garage Wassington

Garage Wassington - Hilversum


SCORE UIT 120 REVIEWS

Uitstekend 10,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

120 reviews geplaatst waarvan 6 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Nu al 10 jaar+ onze autos in onderhoud bij Garage Wassington, van APK & regulier onderhoud, vervangen van een versnellingsbak tot een lekke band (vandaag). Altijd goed advies en betaalbaar! Heeft je auto wat nodig, gewoon Ralph Wassington bellen.
Geplaatst door op 13 jul. 2021 15:21
Reactie van autobedrijf: Topper!!
2 van de 2
β€œIT’S CHEAPER TO CHANGE YOUR OIL THAN YOUR ENGINE!” zegt Ralph. En meer gelijk kon hij in mijn geval niet hebben. Ik kom hier al jaren voor service, APK, bandenwissel en reparaties. Altijd snelle en uitstekende service. En Ralph heeft onlangs weer bewezen nooit de makkelijkste/snelste weg te kiezen, maar zich vast te bijten in een probleem tot hij de oplossing heeft. Ik vertrouw mijn auto aan niemand anders toe!
Geplaatst door op 23 feb. 2021 12:38
Reactie van autobedrijf: Ben blij voor jou en met de review!! Thnx Chantal!
2 van de 2
Betrouwbare garage, prima service en correcte bediening en behandeling.
Heb het volste vertrouwen in de bedrijfsvoering, service en medewerking.
Geplaatst door op 18 dec. 2020 12:50
Reactie van autobedrijf: Fijn om te horen Rick! Tot volgend jaar!! Groetjes Ralph
2 van de 2
Altijd weer met een tevreden gevoel hier weg. Voelt eerlijk en vertrouwd.
Geplaatst door op 8 nov. 2020 16:47
Reactie van autobedrijf: Dank Tineke!!
2 van de 2
Al 25 jaar heb ik mijn auto's in onder4houd bij Ralph. Verschillende, meer dan 15 jaar oude Volvo's gereden, een 940, een 740, een 850. Allemaal met advies van Ralph gekocht en door hem onderhouden. En ook nu weer via Ralph een fantastisch mooie Volvo S60, overgenomen van een klant van hem. Ralph is altijd even behulpzaam, open, eerlijk, altijd op zoek naar betaalbare oplossingen. En ik sluit mij volledig aan bij alle goede positieve ervaringen en opmerkingen uit de andere reviews. Een 10!
Geplaatst door op 29 okt. 2019 22:14
Reactie van autobedrijf: Top Helen!! Dank je!!!
2 van de 2
Ik ben bij Garage Wassington terecht gekomen nadat ik bij verschillende garages in Hilversum het gevoel kreeg structureel teveel te betalen voor het onderhoud en raparaties aan mijn (al wat oudere) auto. Na via een aanbeveling bij Garage Wassington terecht te zijn gekomen is dat gevoel gelukkig verdwenen. Bij deze garage kun je vlot terecht, ook als je auto plotseling stil valt!, krijg je snel en duidelijk informatie over wat nodig is. Ralph denkt met je mee en komt met passende praktische en kosteneffectieve oplossingen voor eventuele problemen en houdt zich aan de gemaakte afspraken. Ik beveel hem dan ook van harte aan! De koffie en de prettige persoon zijn kersen op de taart!
Geplaatst door op 2 okt. 2019 12:32
Reactie van autobedrijf: Thnx Joost!!
2 van de 2
Ik ben bij Ralph gekomen nadat ik bij verschillende garages in Hilversum steeds het gevoel had teveel te betalen voor het onderhoud van mijn auto. Ralph is een fijne garage om naartoe te gaan; je kunt er vlot terecht en krijgt snel reactie op je vragen. Ralph denkt met je mee als er iets aan de hand is en komt altijd met een passende oplossing die niet meer kost dan nodig. Kortom: een aanrader. De koffie is alleen een kers op de taart.
Geplaatst door op 2 okt. 2019 10:06
2 van de 2
Ik kom al jaren bij Garage Wassington, professioneel en zeer goede service.
Goed advies, kortom zeer tevreden.
Geplaatst door op 19 jul. 2019 10:50
Reactie van autobedrijf: Topper!!
2 van de 2
Service zoals het hoort, no-nonsens aanpak, altijd eerlijk en goeie koffie.
Zomaar een paar redenen waarom ik al jaren bij Ralph mijn auto('s) in onderhoud heb.

Ralph staat altijd voor je klaar, ongeacht de aanleiding. Hij neemt de tijd om te werken aan een oplossing en geeft uitstekende adviezen over wat te doen met je auto en waar op te letten.
Los van zijn uitstekende kennis van auto's in de breedste zin, is Ralph ook nog eens een zeer prettige persoon en staat eerlijkheid bij hem bovenaan. En dat is voor mij het onderscheidende vermogen waarom ik mijn auto's bij Ralph in onderhoud zal blijven brengen.

Voor mij blijft garage Wassington (Ralph) echt een aanrader wanneer je op zoek bent naar een bonafide garage.
Geplaatst door op 9 jul. 2019 11:25
Reactie van autobedrijf: Super Svenny!! Bedankt!!
2 van de 2
Ralf .Eerlijke garage, vriendelijke ontvangst, persoonlijke benadering, luistert naar omschrijving van evt. probleem, biedt vakkundige oplossingen aan ,heel brede kennis van voertuigen .Kortom een fijne no- nonsens garage.Prijstechnisch zeer schappelijk Ralf je bent een kanjer,groet Theo
Geplaatst door op 21 jun. 2019 10:38
Reactie van autobedrijf: Bedankt Theo!! Groet Ralph

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 120 reviews
. (119 positiefen1 negatief

Garagehouder

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >