vergelijk, kies en maak een afspraak
Garage Wassington

Garage Wassington - Hilversum


SCORE UIT 123 REVIEWS

Uitstekend 10,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

123 reviews geplaatst waarvan 6 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
Ik kom al jaren bij Garage Wassington, professioneel en zeer goede service.
Goed advies, kortom zeer tevreden.
Geplaatst door op 19 jul. 2019 10:50
Reactie van autobedrijf: Topper!!
5 5
Service zoals het hoort, no-nonsens aanpak, altijd eerlijk en goeie koffie.
Zomaar een paar redenen waarom ik al jaren bij Ralph mijn auto('s) in onderhoud heb.

Ralph staat altijd voor je klaar, ongeacht de aanleiding. Hij neemt de tijd om te werken aan een oplossing en geeft uitstekende adviezen over wat te doen met je auto en waar op te letten.
Los van zijn uitstekende kennis van auto's in de breedste zin, is Ralph ook nog eens een zeer prettige persoon en staat eerlijkheid bij hem bovenaan. En dat is voor mij het onderscheidende vermogen waarom ik mijn auto's bij Ralph in onderhoud zal blijven brengen.

Voor mij blijft garage Wassington (Ralph) echt een aanrader wanneer je op zoek bent naar een bonafide garage.
Geplaatst door op 9 jul. 2019 11:25
Reactie van autobedrijf: Super Svenny!! Bedankt!!
5 5
Ralf .Eerlijke garage, vriendelijke ontvangst, persoonlijke benadering, luistert naar omschrijving van evt. probleem, biedt vakkundige oplossingen aan ,heel brede kennis van voertuigen .Kortom een fijne no- nonsens garage.Prijstechnisch zeer schappelijk Ralf je bent een kanjer,groet Theo
Geplaatst door op 21 jun. 2019 10:38
Reactie van autobedrijf: Bedankt Theo!! Groet Ralph
5 5
Toen ik voor het eerst ging bellen noem Ralph vlot op en zei "ja hoor kom maar".
Sindsdien elke keer dat mijn oude C5 een "bui" heeft kom ik langs.
Professioneel maar altijd met een vriendelijke gezicht.
Hij probeert altijd zijn best om redelijk oplossing te vinden en last niet los zolang het probleem niet weg is.
Sorry voor de taal fouten ik ben oorspronkelijk van Frankrijk maar "you get the idea"
Dus dikke duim omhoog !
Geplaatst door op 30 jan. 2019 18:12
Reactie van autobedrijf: Bedankt voor de mooie beoordeling! Salutations Ralph
5 5
Hoge kwaliteit en uiterst betrouwbaar. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel bij Garage Wassington, iets wat voor mij hoge prioriteit heeft.

Belangrijk te vermelden dat ik, voor mijn eerste contact en reparatie bij Garage Wassington, nog geen enkele connectie had met deze garage of garagehouder. Deze beoordeling is sec gebaseerd op mijn klantervaring.

Ruim 10 jaar lang en 5 garage bedrijven verder was ik nog steeds opzoek naar een garage die handelt in het belang van mijn auto en op de tweede plaats in het belang van mij ;-). Ikzelf rij een Jaguar omdat ik dit een prachtig merk vind. Een reparatie bij een dealer start al met een gigantisch tarief die weinig ruimte overlaat voor mijn passie.

Via een bevriende auto-enthousiasteling kreeg ik de naam door van Garage Wassington. Ik deed wat research en kwam erachter dat deze garage alle merken/segmenten doet, maar ook veel auto’s in het klantenbestand heeft uit het hoger segment. 

Ik heb contact gezocht en het eerste contact was meteen goed. Ik wist dat het een flinke reparatie zou worden en had de wagen snel nodig om naar mijn klanten te kunnen gaan. Ralph deed alles in overleg en op een zeer korte termijn. Bij het ophalen van de wagen wist ik exact wat ik moest afrekenen en kwam niet voor nare verrassingen te staan.
Op een later moment had ik een lekke band die Ralph zelfs dezelfde dag nog repareerde. Hierdoor kwam ik niet in de problemen met mijn geplande afspraken.

Als op een feestje de vraag naar voren komt of iemand nog een tip heeft voor een goeie garage, dan antwoord ik direct: Garage Wassington! De garage waar je moet zijn als je goed en betrouwbaar geholpen wilt worden.

Kortom Ralph en zijn team zijn echte toppers die altijd voor je auto en jou klaar staan.
Geplaatst door op 15 mei 2018 21:41
Reactie van autobedrijf: Thnx Bernhard! Topper!!
5 5
Hi beste lezer,
Ik heb een Bertone Alfa 2000 GTV uit 1971. Het onderhoud daarvan is best lastig, maar bij de garage Wassington / Roma is dat geen probleem. Altijd samen een oplossing zoeken en liefde voor de auto staat boven aan.
Rene Bos
Geplaatst door op 3 mei 2018 14:31
Reactie van autobedrijf: Bedankt Rene! leuk!!
5 5
Ben vaste klant bij Garage Wassington. Prettig contact met garagehouder Ralph, vriendelijk, vrij van chagrijn, en bekwaam. Zoals vandaag: elektrische autoraam aan bestuurderszijde ging niet meer open. Ralph gebeld voor een snelle tip, toen die niet baatte langsgegaan, hij nam meteen de tijd om probleem op te lossen. Bleek taaier dan gedacht: hele deurbekleding moest ontmanteld. Operatie slaagde. Waarvoor dank.
Geplaatst door op 8 jan. 2018 11:19
Reactie van autobedrijf: Bedankt Ingmar en ook snel gedaan!! Groet Ralph
5 5
Mijn Peugeot 206 is bij Ralph aan het goede adres, ik heb veel plezierige en veilige kilometers dankzij hem, heel erg bedankt!
Geplaatst door op 31 mei 2017 20:12
Reactie van autobedrijf: Bedankt en leuk om te horen!! Groet Ralph
5 5
Al jaren zeer tevreden! Wij hebben al jaren onze auto('s) bij Wassington in onderhoud en komen er voor uit Haarlem om dit bij hem te doen. Behalve goede onderhoud is Ralph adviserend, meedenkend en vriendelijk. Ook bij de aanschaf van een nieuwe auto helpt hij.
Geplaatst door op 23 mei 2017 8:42
Reactie van autobedrijf: Thnx Jeroen en veel rijplezier!! Groet Ralph
5 5
Zeer tevreden! Wij hebben al jaren meerdere auto's bij Ralph Wassington in onderhoud naar alle tevredenheid. Ook is hij meedenkend, adviserend en vriendelijk. Hij is bijvoorbeeld ook heel betrokken bij de aanschaf van een nieuwe auto en gaat ook mee.
Geplaatst door op 23 mei 2017 8:31

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 123 reviews
. (122 positiefen1 negatief

Garagehouder

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >