vergelijk, kies en maak een afspraak
Garage Wassington

Garage Wassington - Hilversum


SCORE UIT 123 REVIEWS

Uitstekend 10,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

123 reviews geplaatst waarvan 6 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
Nu had ik al een tijd zitten dubben om van "dealer garage" naar Garage Wassington over te stappen > ben blij dat ik dat vandaag gedaan heb > super service, goed advies en er gebeurt wat er moet gebeuren > tot de volgende keer!
Geplaatst door op 29 jul. 2014 14:48
Reactie van autobedrijf: Bedankt Bart! Goeie keus ;-)
5 5
Top Garage!! bedankt voor goede zorgen!
Geplaatst door op 14 jul. 2014 7:50
Reactie van autobedrijf: Gracias! groet Ralph.
5 5
Bij garage Wassington de koppakking van mijn motorblok vervangen omdat die helemaal vergaan was in de motorblok.

Hiervoor was ik een aantal garage's langs geweest waar ik te horen kreeg dat dit mij veel geld zou kosten. En dan mocht je nog maar hopen dat het goed wordt gedaan. Bij Paul's garage in
Hilversum zou dit mij zelfs 1600 euro kosten, en dan nog maar niet te spreken van alle andere garage's die ik nog langs ben geweest in Hilversum.

Mijn motorblok zou er dus uit moeten, blok laten frezen, reviseren, cilinders nakijken of bij schade vervangen, blok doorspoelen, in elkaar zetten, nieuwe bouten motorblok terug plaatsen en misschien ben ik nog wat vergeten. Omdat ik dit te horen kreeg ben ik op zoek gegaan naar de beste en betrouwbaarste garage van Hilversum. Ik kwam uit bij Ralphs garage Wassington. Ralph heeft mijn auto prima gerepareerd en voor minder dan alle garage's in Hilversum. En dat in deze moeilijke zware tijden waar iedereen zijn hoofd boven water probeert te houden. Ik kan alleen maar vol lof spreken over deze garage. Ralph en medewerkers, bedankt voor de uitstekende service!

Groet,

Zlatko Cerinich
Geplaatst door op 12 jul. 2014 12:54
Reactie van autobedrijf: Geen dank Zlatko graag gedaan!! mvg Ralph
5 5
Garage Wassington, topgarage. Ralph, bedankt dat je mijn auto hebt gemaakt.

Zlatko
Geplaatst door op 12 jul. 2014 10:39
Reactie van autobedrijf: :-))
5 5
Ik heb in juni 2013 een Volvo 850 T5-R gekocht bij Ralph.
De auto was erg sympathiek geprijsd en ik ben er nog steeds heel erg blij mee! Hij loopt als de brandweer, maar dan sneller....
Geplaatst door op 7 jul. 2014 14:16
Reactie van autobedrijf: Haha hij rijd nog steeds top dus! Fijn om te horen! groet Ralph
5 5
In december 2012 een Fiat 124 Spider gekocht van Ralph. Prima scherpe prijs kunnen onderhandelen en met een grote smile met Russische bontmuts en kap omlaag huiswaarts vertrokken. Nu, anderhalf jaar later mocht mijn "rode dame" weer voor haar tweejaarlijkse APK keuring.
Werkelijk perfect nagekeken. Ik heb haar net weer (bij hem thuis, want dat was dichter bij huis voor mij) opgehaald en het lijkt wel een nieuwe auto. Stuurt nu weer super strak in, koelvloeistof, bakolie, niet werkende claxon en lekkage van brandstofleiding zijn kundig verholpen en ook is een nieuw setje banden gemonteerd. Ze kan er dus weer 2 jaar tegen. Ontving gedurende de dag zelfs diverse foto's voor mijn website via whatsapp van Ralph. Ik rij al heel wat jaren diverse auto's en kom sindsdien bij diverse garages, maar het gevoel dat overheerst bij garage Wassington overtreft alles! Oh en niet onbelangrijk, de rekening voor dit alles was een schijntje. Dikke duim omhoog, ik kan geen andere conclusie trekken!
Geplaatst door op 17 jun. 2014 20:10
Reactie van autobedrijf: Bedankt Jarno! Ik ben heel blij met jou beoordeling ;-) thanks! groet Ralph
5 5
Gisteren voor het eerst met m'n auto naar deze garage toe geweest voor het vervangen van een distributieriem. Absoluut topservice!!! Kon de auto na een paar uurtjes alweer ophalen en de rekening viel heel erg mee. Bij de eerst volgende beurt ga ik zeker weer naar deze garage!!!
Geplaatst door op 14 mei 2014 13:34
Reactie van autobedrijf: Thanx Robin!
5 5
Ik ben inmiddels 3 jaar klant bij Ralph en blijf dat zoals het er nu naar uitziet. Ralph is een servicegerichte ondernemer die van zijn vak houdt en open kaart speelt over wat er wel en niet aan de auto moet gebeuren. Even meerijden om naar een andere auto te kijken? Doet hij gewoon. Gratis vervangend vervoer, auto thuis ophalen, overleg bij wat er moet gebeuren aan de auto.. het is allemaal vanzelfsprekend bij Ralph. En zit de auto iets dwars? Dan zoekt hij door tot het mankement verholpen is, zonder daarvoor meteen een gepeperde rekening te sturen. Dank voor de goede zorgen aan mijn Volvo Ralph, binnenkort komt er een andere auto die ik jou ook toevertrouw. Gr Chris
Geplaatst door op 24 apr. 2014 7:35
Reactie van autobedrijf: Geen dank Chris! Er komt vast een leuke auto voor terug ;-) groet Ralph
5 5
Ralph en Rob,
Altijd goede service, meedenken, geen onvoorziene kosten. In nood? Geen nodd, ze zijn al bezig voor je. Ondanks het feit dat ik uit Haarlem moet komen, blijf ik graag hier met mijn onderhoud. Kortom: helemaal top!
Geplaatst door op 15 apr. 2014 13:18
Reactie van autobedrijf: Bedankt Jeroen! Top! groet Ralph.
5 5
Ik belde Ralph afgelopen donderdag op, dat mn koppeling niet ok was en vrijdagochtend haalde hij mn auto op! Vrijdag einde dag reed ik weer. Terwijl ik gewoon aan het werk was en Ralph de auto haalt en brengt. helemaal Top!!!
Geplaatst door op 7 apr. 2014 19:43
Reactie van autobedrijf: Ik doe mijn best Mirjam! Dank je groet Ralph.

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 123 reviews
. (122 positiefen1 negatief

Garagehouder

< 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >