vergelijk, kies en maak een afspraak
Garage Wassington

Garage Wassington - Hilversum


SCORE UIT 123 REVIEWS

Uitstekend 10,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

123 reviews geplaatst waarvan 6 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
Ik heb een Volvo 850 T5-R van Ralph gekocht. Gezien de prijs dacht ik: "hier zit een adder onder het gras". We zijn nu 2 maanden verder en heb nog steeds geen adder gevonden.
Ik stap nog elke dag met een glimlach in mijn Volvo....
Bedankt Ralph!!
Geplaatst door op 22 jun. 2013 15:19
Reactie van autobedrijf: Hey wat leuk om wat van je te horen! Jij blij ik blij ;-) en bedankt voor de goeie review!! groet Ralph
5 5
Ik stond met pech in Hilversum (kom zelf uit Breda), heb toen garage Wassington gebeld. En zij hebben mij meteen uit de brand geholpen. Een eerlijke garage waar je enkel betaald voor dat gene wat je auto nodig heeft en niet voor overbodige zaken.
Deze mensen hebben hart voor hun vak, iets wat je helaas weinig tegen komt. Ik kan hun dan ook van harte aan iedereen aanraden!!
Geplaatst door op 14 jun. 2013 11:52
Reactie van autobedrijf: Bedankt Jasper! Top!
5 5
20 jaar geleden kwam ik bij Ralph. Sindsdien oude Volvo's opgereden, 740, 940, 850, die Ralph dan nog met succes wist te verkopen, omdat ze goed waren onderhouden. Ralph heeft altijd een oplossing en is creatief met meedenken. Auto wordt gehaald en gebracht, thuis of op mijn werk, zodat ik geen vrij hoef te nemen. Geen verrassingen over dure reparaties omdat Ralph vooraf overlegt en voorstellen bespreekt. Rob en Ralph zijn altijd vriendelijk en gastvrij.
Geplaatst door op 30 mei 2013 10:29
Reactie van autobedrijf: Alweer zo lang Helen! geweldig! Thanks groetjes Ralph.
5 5
Weer helemaal top! Ik ben al jaren klant van Ralph en uiterst tevreden. De service is fantastisch, er wordt altijd naar de best mogelijk oplossing gezocht en voor vervangend vervoer wordt altijd gezorgd. Voor mij geen andere garage!
Geplaatst door op 8 mei 2013 13:30
Reactie van autobedrijf: Leuk Niquette! En nu maar hopen op ping ping ;-) groetjes Ralph.
5 5
Sinds ongeveer acht jaar he-le-maal met jullie!
Mn oude toyota rijdt nog als een zonnetje, omdat ie vriendelijk behandeld wordt!! Acht jaar geleden moesten mn remmen bij de garage vervangen worden, dat heb ik toen niet laten doen, via een vriendin bij "de jongens" terechtgekomen, en wat denk je? De remmen doen het nog prima!!!
Geplaatst door op 12 apr. 2013 19:03
Reactie van autobedrijf: Top!! Jannie! groetjes Ralph
5 5
Ik rij een Peugot 106 Sport. Erg blij met mijn auto natuurlijk, en wil er ook goed voor zorgen. De remmen waren aan vervanging toe en was eerst naar een Peugot dealer gegaan. Ik schrok me rot van de prijzen die ze daar vragen en over de service maar te zwijgen! Via vrienden kwam ik in aanraking met Garage Wassington. Wat een verademing. Hier staat service en vakmanschap echt voorop! Ralph gaat net even verder, heeft oog voor detail. Vervangt niet alleen de remmen, maar smeert de deuren en versnellingsbak. Stelt het remlicht beter af. En gooit de auto ook nog even door de wasstraat! Waar vind je dat nog? Top!!
Goede persoonlijke service, eerlijke en nette prijs, maar vooral betrouwbaar!
Een garage waar je met een gerust hart naar toe kan! Jullie hebben er zeker een vaste klant bij!
Groetjes Jasper
Geplaatst door op 18 mrt. 2013 16:51
Reactie van autobedrijf: Dank je Jasper, het is ook een fijne orginele peugeot 106 sport om aan te werken! groetjes Ralph.
5 5
Al jaren Doet Ralph Al het werk aan mn auto's, waar merk dealers graag alles vervangen kijkt Ralph wat verder en bekijkt de mogelijkheden tot alternatieven. Zeker in de huidige situatie waar een merk dealer boven de 100euro per uur durft te vragen voor een willekeurige medewerker, kies ik het liefst voor Ralph's ervaring voor een veel betere prijs. Aanrader voor iedereen, ach vrijwel al mn bekenden/vrienden zijn al bekeerd.
Keep up the good work Ralph!
Geplaatst door op 26 feb. 2013 11:18
Reactie van autobedrijf: Toppertje Boudewijn! Thx groet Ralph.
5 5
De afgelopen jaren ben ik mijn vertrouwen in garagehouders door "trial and error" behoorlijk kwijtgeraakt, tot 1 van mijn vrienden mij garage Wassington / Ralph aanbeveelde. En ik moet toegeven: niets dan lof! Ralph heeft een zeer vriendelijk tarief, denkt altijd met je mee en heeft me verschillende tips gegeven hoe ik zelf klein onderhoud kan doen aan mijn auto. Eindelijk een garage waar ik met een gerust hart naar toe kan. Ralph: je hebt er een nieuwe (vaste) klant bij! Groet. Koen
Geplaatst door op 25 feb. 2013 9:44
Reactie van autobedrijf: Mooie recensie Koen daar word ik erg blij van :-) groet Ralph.
5 5
Al bijna 10 jaar mijn garage, waar ik speciaal uit Utrecht voor naar Hilversum kom! Vrouwvriendelijk, betrouwbaar, goede service en vakwerk. Nooit meer naar een andere garage. Absolute aanrader.
Grote klasse Ralph!
Geplaatst door op 25 jan. 2013 8:46
Reactie van autobedrijf: Dank je wel Kokkie ;-) top!! tot woensdag groet Ralph.
5 5
Helaas, veel goede beoordelingen maar nu een minder tevreden klant. Afspraken werden niet nagekomen. Ik denk dat Ralph het te druk heeft gekregen......
Geplaatst door op 14 jan. 2013 20:37
Reactie van autobedrijf: Toch vind ik het jammer ilona! groet Ralph.

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 123 reviews
. (122 positiefen1 negatief

Garagehouder

< 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >