vergelijk, kies en maak een afspraak

9 reviews geplaatst waarvan 1 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
Garage Willem is een uitstekende garage die reparaties snel en efficiënt uitvoert tegen eerlijke prijzen. Het personeel is zeer klantgericht en vriendelijk. Ik raad deze garage ten zeerste aan als je op zoek bent naar een no-nonsense garage voor al je reparaties!
Geplaatst door op 26 mei 2023 16:39
5 5
Vakmanschap voldoende aanwezig ik kom nu al een aantal jaar met mijn auto voor verbetering van onderdelen en onderhoud en APK altijd goede service en kwaliteit ik ben zeer tevreden en zal in de toekomst zeker mijn auto toevertrouwen aan deze vakmensen een dikke 10 voor deze onderneming.
Geplaatst door op 17 okt. 2019 7:24
5 5
Ik kom met alle plezier naar deze garage. Zeker goedkoper dan mijn huidige dealer. De heren hebben veel kennis en voordat er word gesleuteld krijg ik een bedrag te horen. Het leuke ervan is dat ik juist minder moet betalen dan het afgesproken bedrag en met een top eindresultaat.

Van mij krijgen ze een 9.7
Geplaatst door op 31 aug. 2015 8:47
5 5
Sinds kort voor het eerst naar deze garage geweest en behandeld alsof ik jaren klant bij ze ben. Toevallig 2 lampjes kapot en ze hebben er niks voor gevraagd en ook nog kopje koffie aangeboden gekregen. Maand later terug terug bij ze geweest voor een grote beurt en werd mij keurig een bedrag vooraf gegeven. Alles mooi onderhouden en alle probleempjes verholpen. Ben zeer tevreden en ook veel voordeliger vergeleken met de dealer. Ik zal hier zeker nog terugkomen en zal iedereen deze garage aanraden.

Topservice en vakkundigheid.
Geplaatst door op 3 feb. 2015 9:37
5 5
Grootste fout ooit om naar deze garage te gaan. Verstuiver vervangen in mijn nieuwe auto, hadden ze niet de juiste apparatuur om deze verstuiver in te lezen. Probleem bleef houden, volgens hun moest ik diesel reiniger kopen en er een tijdje mee rijden. Ook hadden ze de filter vervangen. Bijna 400eu kwijt en probleem bleef. Later naar een dealer gegaan. Wat bleek, de verstuiver was niet ingelezen. En ik heb de auto in de tussentijd helemaal kapot gereden. Ook hadden ze de connectoren kapot gemaakt bij het vervangen van de filter. Resultaat een rekening van ruim 1800euro! Na verhaal halen gaf de monteur aan dat ze niet de juiste materiaal hebben, maar meestal gaat het goed...Ik ben bezig met juridische stappen tegen deze gasten. Met een grote boog om deze garage heen lopen, waardeloos!
Geplaatst door op 25 dec. 2014 14:54
5 5
al jaren klant prima garage met vakmannen! kijken altijd eerst of ze kunnen repareren voordat dure onderdelen besteld moeten worden. prima service en betaalbaar
Geplaatst door op 1 dec. 2014 11:29
5 5
Een relatief kleine garage maar een vakman die zijn klanten altijd direct wil helpen. Altijd scherpe prijzen en de beste kwaliteit. Tevens vriendelijk personeel. Kortom een garage waar ik al een aantal jaren kom en voorlopig niet weg zal gaan.
Geplaatst door op 23 dec. 2011 11:00
5 5
Een relatief kleine garage maar een vakman die zijn klanten altijd direct wil helpen. Altijd scherpe prijzen en de beste kwaliteit. Tevens vriendelijk personeel. Kortom een garage waar ik al een aantal jaren kom en voorlopig niet weg zal gaan.
Geplaatst door op 23 dec. 2011 10:53

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 9 reviews
. (8 positiefen1 negatief