vergelijk, kies en maak een afspraak
Garagebedrijf Gieroo

Garagebedrijf Gieroo - Maasdijk


SCORE UIT 360 REVIEWS

Uitstekend 10,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

360 reviews geplaatst waarvan 43 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Bij Gieroo krijg je een topserservice! de auto wordt opgehaald. We hadden dit keer een grote onderhoudsbeurt maar we werden netjes smorgens gebeld wat de kosten zouden zijn en of we akkoord zijn. Ook met een duidelijke heldere uitleg en advies erbij. Je weet dus direct waar je aan toe bent en er wordt echt met je meegedacht!
Geplaatst door op 26 okt. 2022 7:43
2 van de 2
Auto werd meegenomen en weer thuis gebracht. Snelle service en je weet waar je aan toe ben. Auto rijd weer als een zonnetje!
Geplaatst door op 12 okt. 2022 11:45
2 van de 2
Vooraf weet ik wat er moet gebeuren en wat de kosten worden.
Super geregeld!
Geplaatst door op 10 okt. 2022 4:47
2 van de 2
Dit is zo'n fijne garage, overleggen eerst wat er vervangen moet worden en wat het ongeveer gaat kosten. Wereld monteurs lekker duidelijk, Top!
Geplaatst door op 29 aug. 2022 13:33
2 van de 2
Met pech stond ik in Denemarken met mijn Opel Corsa 2016 met nog geen 55.000km op de teller.
De Gieroo heeft er een nieuw motorblok ingelegd en nu rijd hij als een nieuwe!
Fijne service en snel geholpen dat deed de pijn verzachten van de ongename schade.
Geplaatst door op 30 jun. 2022 14:42
2 van de 2
Wij komen al jaren bij Eric en Luuk. Bij spoed kunnen wij altijd gelijk terecht.
Uitstekende service en hanteren goede prijzen, en uitstekende kwaliteit.
Wij zullen altijd een trouwe klant blijven. Jullie zijn toppers. Onze unieke code is : BF2CF8.


Geplaatst door op 23 mei 2022 16:02
2 van de 2
Uitstekende garage met top medewerkers en geweldige service …. Dankjewel
Geplaatst door op 4 mei 2022 15:00
2 van de 2
Als je belt kan je altijd snel terecht.
Ook heel fijn dat ze de auto op komen halen in de ochtend en aan het einde van de dag weer terugbrengen!
Service is dus top en als er iets zou zijn gaat het altijd netjes in overleg.
Zijn erg tevreden!!
Geplaatst door op 31 jan. 2022 21:56
2 van de 2
We komen hier inmiddels al 9 jaar en worden door Luuk en Erik altijd netjes persoonlijk te woord gestaan. Er wordt altijd eerst even van te voren overlegd bij eventuele hoge kosten. Top service dus!
Geplaatst door op 21 jan. 2022 15:38
2 van de 2
Weer goed geholpen. Goede service en vooraf een prijsopgave. Ook fijn dat je een leenauto mee kan krijgen!
Geplaatst door op 17 dec. 2021 20:40

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 360 reviews
. (360 positiefen0 negatief

Garagehouder

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >