vergelijk, kies en maak een afspraak
Garagebedrijf Gieroo

Garagebedrijf Gieroo - Maasdijk


SCORE UIT 337 REVIEWS

Zeer goed 8,5

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

337 reviews geplaatst waarvan 43 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
De contacten met Erik zowel als Luuk verlopen altijd zeer plezierig.
Afspraak=afspraak geldt daar.
Geplaatst door op 2 dec. 2020 18:54
2 van de 2
Auto 's'ochtends opgehaald en einde van de middag weer terug.
Geweldig. Apk en beurtje. Nog even iets telefonisch overleggen en ook weer prima geregeld. Met dank
Geplaatst door op 27 okt. 2020 14:57
2 van de 2
We wilden een trekhaak op de auto laten zetten, maar daarvoor zouden we de auto een dag kwijt zijn. Op de vraag of er een leenauto beschikbaar was, gaf degene aan dat hij in dezelfde plaats woont als wij en dat hij de auto wel wilde ophalen en weer terugbrengen. Verder was de prijs erg gunstig. Super geregeld allemaal.
Geplaatst door op 13 okt. 2020 21:07
2 van de 2
Duidelijke informatie wat vervangen moet worden aan m'n Toyota van 2003 en relatief lage prijzen.
Geplaatst door op 14 sep. 2020 18:24
2 van de 2
Zal je net zien, ga je bijna op vakantie, is je airco stuk. Mailtje gestuurd naar Gieroo, snel een reactie terug om daarna een afspraak te maken. Als je er dan van uit gaat dat condensor vervangen moet worden en het euvel is verholpen met het reinigen van een anti ijsschakelaar, dan word je daar wel blij van. Niets is zo onzinnig om maar lukraak onderdelen te vervangen, gelukkig beseffen ze dit ook bij Gieroo.
Geplaatst door op 4 aug. 2020 15:14
2 van de 2
geweldig goede garage
goed overleg, tussendoor gebeld worden wat er aan gebeuren moet en wat de kosten zijn
afspraak is afspraak
Geplaatst door op 22 jul. 2020 0:20
2 van de 2
Ik kwam voor APK en toen adviseerden ze een beurt te geven omdat we veel meer km gereden hadden. Ze gaven van tevoren advies en een prijsindicatie. Die klopte precies. We konden snel terecht en er was prima vervangend vervoer geregeld voor een klein prijsje.
Geplaatst door op 15 apr. 2020 17:53
2 van de 2
Ik kon snel terecht met mijn auto en er was vervangend vervoer geregeld
Geplaatst door op 8 apr. 2020 12:57
2 van de 2
Auto 2x opgehaald en weer netjes voor de deur geparkeerd. Onderhoud uitgevoerd en de APK gedaan. Alles tegen schappelijke prijs. Deze prijs was van tevoren ook doorgegevenĺ. PRIMA SERVICE.
Geplaatst door op 27 feb. 2020 21:09
2 van de 2
Ik had een probleem met electronica,
Ik had een probleem met de elektronica ,de hooft computer viel uit. Met een nieuwe censor is alles opgelost. Radio was niet te maken!!! Audioversterker gereset. Alles opgelost. €120.oo I.P.V.€1500,oo Dat vind ik top. Deze garage zijn er gelukkig ook nog, daar word je toch blij van.




Geplaatst door op 15 jan. 2020 18:40

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 337 reviews
. (337 positiefen0 negatief

Garagehouder

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >