vergelijk, kies en maak een afspraak
Garagebedrijf Gieroo

Garagebedrijf Gieroo - Maasdijk


SCORE UIT 354 REVIEWS

Uitstekend 10,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

354 reviews geplaatst waarvan 43 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Uitstekende garage met top medewerkers en geweldige service …. Dankjewel
Geplaatst door op 4 mei 2022 15:00
2 van de 2
Als je belt kan je altijd snel terecht.
Ook heel fijn dat ze de auto op komen halen in de ochtend en aan het einde van de dag weer terugbrengen!
Service is dus top en als er iets zou zijn gaat het altijd netjes in overleg.
Zijn erg tevreden!!
Geplaatst door op 31 jan. 2022 21:56
2 van de 2
We komen hier inmiddels al 9 jaar en worden door Luuk en Erik altijd netjes persoonlijk te woord gestaan. Er wordt altijd eerst even van te voren overlegd bij eventuele hoge kosten. Top service dus!
Geplaatst door op 21 jan. 2022 15:38
2 van de 2
Weer goed geholpen. Goede service en vooraf een prijsopgave. Ook fijn dat je een leenauto mee kan krijgen!
Geplaatst door op 17 dec. 2021 20:40
2 van de 2
Super service gegarandeerd! Mijn auto had ESP problemen ,telefonisch doorgegeven en meteen werden de onderdelen besteld, volgende dag auto gebracht en stond met een kwartier weer blij buiten! Dankjewel Luuk.!
Geplaatst door op 6 dec. 2021 9:39
2 van de 2
Ik had een raar geluid in mijn auto bij het remmen, kon gelijk langskomen en in overleg de auto laten staan en een prima leenauto meegekregen waarvoor alleen een km vergoeding gevraagd werd. De volgende dag was mijn auto weer klaar om opgehaald te worden.
Geplaatst door op 22 nov. 2021 21:45
2 van de 2
Het was weer prmia geregeld allemaal.
Ik bracht mijn auto voor een apk en kleine beurt.
Vooraf een prijsopgave. Hier wordt alleen gedaan wat nodig is. En er wordt advies gegeven voor de toekomst (Bijv: let op dat de volgende keer je voorbanden aan de beurt zijn, oid).
Er is altijd een leenauto beschikbaar tegen een schappelijke prijs.
Gewoon weer een topervaring.
Bedankt Eric!
Geplaatst door op 9 nov. 2021 18:43
2 van de 2
Het is gewoon een super bedrijf: eerlijk en vertrouwd in alles!
Voor mij geen andere garage, zo zou elke garage moeten zijn!
Geplaatst door op 5 mei 2021 11:09
2 van de 2
Afspraak is afspraak
komt na wat ze beloven
Het is wat het is

Code BF2CF8
Geplaatst door op 30 mrt. 2021 20:38
2 van de 2
Hallo ik kom al een paar jaar bij Garage Gieroo altijd goed geholpen, en perfect uitgevoerde reparaties.
Ben zeer tevredenik blijf zeker een vaste klant.
Geplaatst door op 30 mrt. 2021 10:35

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 354 reviews
. (354 positiefen0 negatief

Garagehouder

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >