vergelijk, kies en maak een afspraak
Garagebedrijf Gieroo

Garagebedrijf Gieroo - Maasdijk


SCORE UIT 347 REVIEWS

Uitstekend 10,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

347 reviews geplaatst waarvan 43 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Het is gewoon een super bedrijf: eerlijk en vertrouwd in alles!
Voor mij geen andere garage, zo zou elke garage moeten zijn!
Geplaatst door op 5 mei 2021 11:09
2 van de 2
Afspraak is afspraak
komt na wat ze beloven
Het is wat het is

Code BF2CF8
Geplaatst door op 30 mrt. 2021 20:38
2 van de 2
Hallo ik kom al een paar jaar bij Garage Gieroo altijd goed geholpen, en perfect uitgevoerde reparaties.
Ben zeer tevredenik blijf zeker een vaste klant.
Geplaatst door op 30 mrt. 2021 10:35
2 van de 2
Sinds een paar jaar kom ik bij Erik en Luuck en alles is altijd dik in orde.als ik wat aan de hand heb word het zo geregeld. Nu bleef er een remklauw hangen zaterdag gebeld en geen probleem zet hem maar neer.
Geplaatst door op 23 mrt. 2021 20:47
2 van de 2
Laat me het zo stellen. Er staan 6 garages een paar straten verderop van waar ik woon. In elke hoek van Rotterdam staat er wel een garage. Maar alsnog zou ik Garage Gieroo blijven bezoeken ongeacht de afstand. Ze zijn volkomen betrouwbaar. Kwaliteit/prijsverhouding vind ik prima. Leenauto's zijn top. Ik blijf een loyale klant bij garagebedrijf Gieroo.
Geplaatst door op 17 mrt. 2021 0:42
2 van de 2
Laat me het zo stellen. Er staan 6 garages een paar straten verderop van waar ik woon. In elke hoek van Rotterdam staat er wel een garage. Maar alsnog zou ik Garage Gieroo blijven bezoeken ongeacht de afstand. Ze zijn volkomen betrouwbaar. Kwaliteits/prijsverhouding vind ik prima. Leenauto's zijn top. Ik blijf eeneen loyale klant bij garagebedrijf Gieroo.
Geplaatst door op 17 mrt. 2021 0:37
2 van de 2
Vandaag is mijn auto weer gekeurd en een beurt gehad . Ook mijn winterbanden zitten er weer onder en de reparatie is vakkundig uitgevoerd. Ik kom hier al jaren met veel plezier , altijd een praatje en een leenauto. Ook doen ze van te voren een prijsopgaaf wat aan het einde altijd exact klopt zodat je niet voor een verassing komt te staan . Ook denken ze mee in andere oplossingen als de reparatie duurder uitvalt. Gewoon TOP
Geplaatst door op 29 jan. 2021 13:38
2 van de 2
als je belt kan je altijd snel terecht.
service is goed en als er iets zou zijn gaat het netjes in overleg.
zijn erg tevreden!!
Geplaatst door op 26 jan. 2021 20:55
2 van de 2
EGR Klep moest vervangen worden. Snel en vakkundig gebeurt
Geplaatst door op 2 jan. 2021 19:57
2 van de 2
Gisteren ging mijn auto stuk gebelt kon gelijk komen en werd gelijk gerepareerd
Ik heb leen auto mee gekregen
En in de avond mijn auto weer opgehaald
Super snel was mijn auto weer klaar ben erg tevreden
Geplaatst door op 17 dec. 2020 13:47

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 347 reviews
. (347 positiefen0 negatief

Garagehouder

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >