vergelijk, kies en maak een afspraak
Garagebedrijf Gieroo

Garagebedrijf Gieroo - Maasdijk


SCORE UIT 324 REVIEWS

Uitstekend 10,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

324 reviews geplaatst waarvan 42 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Vakkundig en betrouwbaar
Geplaatst door op 11 okt. 2016 10:36
2 van de 2
Alles weer netjes geregeld. Mijn auto werd op mijn werk gehaald en weer terug gebracht. Super fijne service en heel transparant wat betreft de kosten. Toen de reparatie duurder uit zoukomen werd ik eerst netjes gebeld. Ze staan altijd klaar voor je. Super
Geplaatst door op 6 okt. 2016 16:57
2 van de 2
Op aanraden van mn zwager, reparatie aan de auto door Garage Gierloo laten uitvoeren. Er wordt helder vooraf over de kosten gecommuniceerd, leenauto tegen redelijke prijs beschikbaar. Ik kom volgende keer weer terug!
Geplaatst door op 2 okt. 2016 16:21
2 van de 2
Eerlijk, betrouwbaar en vakkundig. Top garage!
Geplaatst door op 26 sep. 2016 17:27
2 van de 2
Altijd goede service. Op en top vriendelijk en kundig personeel.
Ze zijn niet voor niets Topper 2016
Geplaatst door op 19 sep. 2016 16:25
2 van de 2
Goede service en meedenken met ons.rekening houdend met een kleiner budget.
het probleem vinden waar de A.N.W.B. te kort schoot.
Geplaatst door op 9 sep. 2016 20:56
2 van de 2
Stotterende auto. Ze konden in eerste instantie niks vinden ivm zomerweer was dit moeilijker te achterhalen, maar naar meerdere rondjes te hebben gereden en vol te houden, kwamen ze erachter wat het probleem was! De bobine en de bougies waren verroest. Dus... auto is gemaakt, goede service en een tevreden klant! Ik kom hier zeker terug!
Geplaatst door op 26 aug. 2016 9:36
2 van de 2
Goede service en snel herstel tegen een goede prijs. We kregen ook een leenauto waar we erg blij mee waren.
We hadden pech op de heenreis naar Italië en de auto is op groot transport naar Nederland gebracht. Daar zijn wat telefoontjes aan besteed naar de garage, omdat de auto er steeds niet was op het beloofde moment. Toch bleef de garage vriendelijk en hebben ze ons zo snel mogelijk geholpen.
Geplaatst door op 24 aug. 2016 13:25
2 van de 2
Gemoedelijk professioneel contact. Al Sinds 2009 zijn we klant bij deze heren met sinds kort onze derde auto. Alle drie de auto's zijn van een ander merk en 1 is uitgerust met een LPG installatie. Ook hier wisten ze raad mee. Belangrijkste vind ik dat je bij hun weet dat je auto in goede handen is. Voordat er ingrijpende keuzes gemaakt worden, is er ook altijd even telefonisch overleg. Ook wordt op de factuur altijd keurig aangegeven wat er uitgevoerd is. De prijs kan lager, maar staat goed in verhouding tot de hoge kwaliteit van het geleverde werk. Meestal kan je ook vrij snel bij ze terecht. Gratis haal en brengservice in De Lier biedt naast de gratis leenfiets en de schappelijk geprijsde mogelijkheid een leenauto mee te krijgen een waardevol praktisch pluspunt. Al met al zeker een aanrader.
Geplaatst door op 16 aug. 2016 16:12
2 van de 2
Snelle en vakkundige service bij mij voor de deur i.v.m. vernieuwen van de accu.
Geplaatst door op 11 aug. 2016 15:11

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 324 reviews
. (324 positiefen0 negatief

Garagehouder

< 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >