vergelijk, kies en maak een afspraak
Garagebedrijf Gieroo

Garagebedrijf Gieroo - Maasdijk


SCORE UIT 327 REVIEWS

Uitstekend 10,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

327 reviews geplaatst waarvan 43 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
apk,grote beurt en vervangen distributieriem.
Geplaatst door op 5 nov. 2016 16:02
2 van de 2
Goede service en snel bericht over de te maken kosten voordat onderhoud wordt uitgevoerd.
Geplaatst door op 15 okt. 2016 11:59
2 van de 2
Vakkundig en betrouwbaar
Geplaatst door op 11 okt. 2016 10:36
2 van de 2
Alles weer netjes geregeld. Mijn auto werd op mijn werk gehaald en weer terug gebracht. Super fijne service en heel transparant wat betreft de kosten. Toen de reparatie duurder uit zoukomen werd ik eerst netjes gebeld. Ze staan altijd klaar voor je. Super
Geplaatst door op 6 okt. 2016 16:57
2 van de 2
Op aanraden van mn zwager, reparatie aan de auto door Garage Gierloo laten uitvoeren. Er wordt helder vooraf over de kosten gecommuniceerd, leenauto tegen redelijke prijs beschikbaar. Ik kom volgende keer weer terug!
Geplaatst door op 2 okt. 2016 16:21
2 van de 2
Eerlijk, betrouwbaar en vakkundig. Top garage!
Geplaatst door op 26 sep. 2016 17:27
2 van de 2
Altijd goede service. Op en top vriendelijk en kundig personeel.
Ze zijn niet voor niets Topper 2016
Geplaatst door op 19 sep. 2016 16:25
2 van de 2
Goede service en meedenken met ons.rekening houdend met een kleiner budget.
het probleem vinden waar de A.N.W.B. te kort schoot.
Geplaatst door op 9 sep. 2016 20:56
2 van de 2
Stotterende auto. Ze konden in eerste instantie niks vinden ivm zomerweer was dit moeilijker te achterhalen, maar naar meerdere rondjes te hebben gereden en vol te houden, kwamen ze erachter wat het probleem was! De bobine en de bougies waren verroest. Dus... auto is gemaakt, goede service en een tevreden klant! Ik kom hier zeker terug!
Geplaatst door op 26 aug. 2016 9:36
2 van de 2
Goede service en snel herstel tegen een goede prijs. We kregen ook een leenauto waar we erg blij mee waren.
We hadden pech op de heenreis naar Italië en de auto is op groot transport naar Nederland gebracht. Daar zijn wat telefoontjes aan besteed naar de garage, omdat de auto er steeds niet was op het beloofde moment. Toch bleef de garage vriendelijk en hebben ze ons zo snel mogelijk geholpen.
Geplaatst door op 24 aug. 2016 13:25

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 327 reviews
. (327 positiefen0 negatief

Garagehouder

< 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >