vergelijk, kies en maak een afspraak
Garagebedrijf Gieroo

Garagebedrijf Gieroo - Maasdijk


SCORE UIT 327 REVIEWS

Uitstekend 10,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

327 reviews geplaatst waarvan 43 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
'S ochtends gebeld. Kon gelijk langskomen omdat we de auto echt niet konden missen ivm uitvaart. Mr gieroo heeft de auto uitgelezen. Daar kwam niks uit. In overleg toch nieuwe bobine besteld. Ik zag dat er twee opties waren om te bestellen maar mr gieroo besteld gewoon de goedkoopste. Echt top! 'S middags was de auto klaar. Gewoon een kwartier arbeidsloon gerekend en niet het eerste uur volledig. Hier moet je gewoon naartoe : eerlijk zaken doen en de klant behandelen zoals je zelf ook behandeld wilt worden.
Geplaatst door op 14 jun. 2016 18:41
2 van de 2
Goede service, duidelijke en goede afspraken gemaakt en niks tegen gevallen.
Leen autotje kregen we mee, en we werden netjes gebeld toen de auto klaar was!
Top!
Geplaatst door op 13 jun. 2016 16:33
2 van de 2
Mijn dochter was altijd al lovend over garagebedrijf Gieroo en nu ben ik er ook geweest en ze heeft volkomen gelijk.Ik ben er erg netjes geholpen en je krijgt een goede service.
Geplaatst door op 13 jun. 2016 14:24
2 van de 2
Fijn is het halen en brengen van de auto. Je wordt gebeld hoe het met de conditie van de auto is. Het gevoel dat het vel niet over je neus wordt gehaald. Zeer klantvriendelijk.
Geplaatst door op 9 jun. 2016 15:17
2 van de 2
Prima service en goede vakmensen.
Geplaatst door op 1 jun. 2016 17:06
2 van de 2
Prima service. Kon desgewenst gebruikmaken van vervangend vervoer. Alles gaat in overleg. Kon ersnel terecht en ondanks dat er een aantal onderdelen besteld moesten worden een zeer snelle service. Prima prijs-kwaliteit verhouding.
Geplaatst door op 1 jun. 2016 7:12
2 van de 2
Uitstekende service. Geen overbodige praat, maar duidelijk in wat er moest gebeuren, en vakkundig aangepakt. Tevens prima service met halen en brengen van de auto.
Top bedrijf
Geplaatst door op 24 mei 2016 21:35
2 van de 2
vakmensen, top service!! aanrader voor iedereen
Geplaatst door op 21 mei 2016 15:45
2 van de 2
Uitstekende hulp, vriendelijk personeel en leveren vlug werk.
Geplaatst door op 19 mei 2016 16:52
2 van de 2
Lastige af-en-toe storing gehad. Goede service en communicatie. Storing opgelost !
Geplaatst door op 19 mei 2016 14:10

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 327 reviews
. (327 positiefen0 negatief

Garagehouder

< 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >