vergelijk, kies en maak een afspraak
Garagebedrijf Gieroo

Garagebedrijf Gieroo - Maasdijk


SCORE UIT 324 REVIEWS

Uitstekend 10,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

324 reviews geplaatst waarvan 42 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Mijn dochter was altijd al lovend over garagebedrijf Gieroo en nu ben ik er ook geweest en ze heeft volkomen gelijk.Ik ben er erg netjes geholpen en je krijgt een goede service.
Geplaatst door op 13 jun. 2016 14:24
2 van de 2
Fijn is het halen en brengen van de auto. Je wordt gebeld hoe het met de conditie van de auto is. Het gevoel dat het vel niet over je neus wordt gehaald. Zeer klantvriendelijk.
Geplaatst door op 9 jun. 2016 15:17
2 van de 2
Prima service en goede vakmensen.
Geplaatst door op 1 jun. 2016 17:06
2 van de 2
Prima service. Kon desgewenst gebruikmaken van vervangend vervoer. Alles gaat in overleg. Kon ersnel terecht en ondanks dat er een aantal onderdelen besteld moesten worden een zeer snelle service. Prima prijs-kwaliteit verhouding.
Geplaatst door op 1 jun. 2016 7:12
2 van de 2
Uitstekende service. Geen overbodige praat, maar duidelijk in wat er moest gebeuren, en vakkundig aangepakt. Tevens prima service met halen en brengen van de auto.
Top bedrijf
Geplaatst door op 24 mei 2016 21:35
2 van de 2
vakmensen, top service!! aanrader voor iedereen
Geplaatst door op 21 mei 2016 15:45
2 van de 2
Uitstekende hulp, vriendelijk personeel en leveren vlug werk.
Geplaatst door op 19 mei 2016 16:52
2 van de 2
Lastige af-en-toe storing gehad. Goede service en communicatie. Storing opgelost !
Geplaatst door op 19 mei 2016 14:10
2 van de 2
Bij 3 andere garages prijsopvraag gedaan. Gieroo echt honderden euro's goedkoper. Door andere garages voorgestelde reparaties waren niet nodig. Vaklui !!!
Geplaatst door op 16 mei 2016 11:57
2 van de 2
Goede service voor een goede prijs.
Geplaatst door op 14 mei 2016 10:50

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 324 reviews
. (324 positiefen0 negatief

Garagehouder

< 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >