vergelijk, kies en maak een afspraak

4 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Ik kom hier nu al een aantal jaren en dit is tot nu toe de beste garage waar ik ooit ben geweest.
Men denkt met je mee, verkopen geen nonsens en leveren gewoon goed en betrouwbaar werk voor een hele schappelijke prijs. Ik las hier een recensie waarbij iemand aangaf een "grote bek" te krijgen en dat strookt totaal niet met mijn ervaringen bij Out. Ze zijn niets dan vriendelijk in mijn optiek en ik denk dat je het zelf wel heel bont moet maken om zo'n reactie te krijgen. Wat mij betreft niets dan lof voor de mannen bij Out en zolang het kan blijf ik mijn dagelijkse auto alsook mijn Oldtimer bij hen brengen. Keep up the good work.
Geplaatst door op 12 okt. 2022 11:43
5 5
Heel prettige en capabele vakmensen. Heb al 5 jaar beide auto's in onderhoud bij deze firma. Zeer tevreden over hun service en vakmanschap.
Geplaatst door op 14 jan. 2021 12:30
5 5
Deze garage hoort niet op deze site. Even een prijsopgave doen kost 50 euro. Zonder overleg ben je je auto ruim een dag kwijt. Prijsopgave was 2x zo duur als andere garages. En achteraf kun je nog nooit een grote bek krijgen ook van ze. Geen aanrader dus.
Geplaatst door op 8 jun. 2018 15:16
5 5
Garage Out leverd vakwerk af. Wij komen al een aantal jaar bij Garage Out voor onze jaarlijkse APK en voor service. We worden altijd netjes behandeld en ze zijn heel transparant in hun prijzen. Ondertussen komt de hele familie en schoonfamilie bij deze garage en allemaal naar uiterste tevredenheid.
Geplaatst door op 3 apr. 2018 15:03

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 4 reviews
. (4 positiefen0 negatief