vergelijk, kies en maak een afspraak

233 reviews geplaatst waarvan 23 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
Ik belde GBE met een lekke band langs de weg op, binnen 10 minuten bij de garage aangekomen en de jongens hebben mij op een uitstekende wijze ontvangen en geholpen. 2 bandjes erop gemonteerd en ik kon weer de weg op! Zelfs maten die niet iedere bandenboer heeft liggen, zit de kans er dik in dat je op deze locatie wel een ja te horen krijgt.

Al met al, ik kom hier zeker terug.
Geplaatst door op 27 jan. 2021 18:15
5 5
Contact gelegd voor vervanging van banden door all-weather variant. Enige voorstellen per email ontvangen. Faire prijs. Aanvullend vraag gesteld over toevoeging velgen en verhogingsveren voor mijn RR Evoque. Ook hier weer na plezierige gesprek, waarbij uitvoerig de tijd werd genomen om alternatieve velgen door te spreken, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb zowel de banden, velgen en ophoging laten uitvoeren door Garage & bandencentrum Eindhoven. 's Ochtends gebracht (leenfiets) en 's avonds met een wagen met totaal nieuwe uitstraling en comfort huiswaarts! Een verademing om bij dit soort bedrijven klant te mogen zijn. Klant- en servicegericht. Een ware aanrader!
Geplaatst door op 26 jan. 2021 18:35
5 5
Ik belde voor de APK en eventueel een grote beurt, ontzettend eerlijke en vakbekwame man aan de telefoon die mij erop wees dat een grote beurt niet nodig was, omdat de auto dat het jaar ervoor nog gehad had. Zelfs telefonisch kan deze man soms al vrij snel zeggen wat er niet helemaal goed gaat met de auto. Nu moet er uiteraard altijd in de garage een diagnose gesteld worden om zeker te zijn (net als met een gebroken been zeg maar, daar kun je ook niet roepen dat je zeker weet dat je een gebroken been hebt todat de dokters de diagnose stellen)
Ik voel mij hier gerespecteerd en begrepen, ook al ben ik een vrouw die niet per se technisch aangelegd is, word het altijd netjes en rustig aan me uitgelegd, dit waardeer ik zo enorm!
Overigens heeft het vrouw zijn hier niet altijd iets te maken, maar uberhaupt voor de minder technisch onderlegde mens is dit een ontzettend prettige garage!
Ik voel mij altijd welkom, met respect behandeld, er wordt geen onnodig geld agfetroggeld zoals bij grote garagebedrijven vaak wel het geval is en de mensen denken zelfs ook nog eens enorm oplossingsgericht met je mee! Nou, ik wil deze garage nooit meer kwijt!!
En nog even als laatste: ik heb genoeg ervaring met andere garagebedrijven, waarvan ik omwille van die privacy geen namen zal noemen, maar aan dit bedrijf mogen grote garage bedrijven echt een voorbeeld nemen : openheid, eerlijkheid en transparantie, gewoon fantastisch!
Ik zou zeggen, ervaar het zelf eens,,
Geplaatst door op 20 jan. 2021 0:38
5 5
een snelle en goede service
gebeld voor advies en kon meteen een afspraak maken en nog snel ook
zeer vriendelijk geholpen
zeker voor een volgende keer een bezoek waard
Geplaatst door op 19 jan. 2021 18:28
5 5
Binnen 1 dag geholpen met het vervangen van mijn banden. In eerste instantie langs gegaan puur voor advies. 3 banden moesten worden vervangen, direct krijg ik een heel aantrekkelijk voorstel kwa prijs voor de banden incl montage, en het kan nog die middag geplaatst worden, een paar uur later was ik al voorzien van nieuwe banden, en dat ook nog eens goedkoop, wat wil je nog meer?
Geplaatst door op 14 jan. 2021 18:23
5 5
Klantvriendelijk: goede communicatie. Vriendelijk. Prima geholpen!
Geplaatst door op 8 jan. 2021 18:42
5 5
Ik kwam voor een eventuele lekkage in de uitlaat.
Niks aan de hand. Dus alleen een klein bedrag voor de diagnose.
Geplaatst door op 6 jan. 2021 20:45
5 5
Vriendelijk personeel, snelle service
Geplaatst door op 26 dec. 2020 8:56
5 5
Via via kwam ik bij toeval bij GBE terecht. Bij alle contacten was er volop rust en ruimte voor een inhoudelijk gesprek, een zeer correcte behandeling, nette garagewerkplaats, vriendelijke mensen, leenfiets, vakmanschap en reeele prijzen. Kortom: een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Ik blijf in de toekomst klant bij GBE.
Geplaatst door op 23 dec. 2020 19:17
5 5
garage is top, niet alleen de vakbekwaamheid maar zeker ook de service. Klachten nemen zij zeer serieus en ben daar erg tevreden over.
kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.
Geplaatst door op 22 dec. 2020 18:42

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 233 reviews
. (232 positiefen1 negatief

< 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >