vergelijk, kies en maak een afspraak

12 reviews geplaatst waarvan 1 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
Wij hebben hier nog geen jaar geleden een auto gekocht. Een mini cooper, deze zag er netjes uit. Wij zijn netjes geholpen. De auto zou een beurt krijgen en had deze hun ook bij hun gekregen. Nu moest de auto voor 14 september 2022 gekeurd worden. Nou ik kan jullie verzekeren dat dit bedrijf de auto verleden jaar bij aankoop zwart gekeurd is,dus helemaal niet. De kilometer is terug gedraaid en even de gebreken die nu naar boven zijn gekomen wat binnen een jaar nooit zou moeten kunnen. De achter rem blokken waren helemaal op ,moeten vervangen worden. De indicator moet vervangen worden,de waterpomp moet vervangen worden.,4 nieuwe banden ,oliefilterhuis,,bougies,,olie lekkage. En bij ons is er niet heel veel kilometers gereden. En het was geen auto van een paar honderd euro ,echt schandalig. En natuurlijk is er geen garantie meer . Ze hebben mooie praatjes ,kunnen daardoor goed verkopen maar trap er echt niet in. Ik ben hier ook zwaar pissig over.,dit gaat ons nu een hoop geld kosten dit geintje.
Geplaatst door op 4 sep. 2022 11:47
5 5
Audi Q7 gekocht zeer tevreden over de garantie en service ze denken mee met de klant .
Geplaatst door op 16 nov. 2020 16:05
5 5
Gebruikte auto gekocht uit Duitsland. Prima service en goed meegedacht.
Geplaatst door op 15 feb. 2018 13:18
5 5
was op zoek naar een Porsche 991 uit Duitsland. Snel en goede voorstellen terug en uiteindelijk hebben ze precies de auto gevonden met aangegeven specificaties die ik wilde hebben. Ze hebben hem zelf geinspecteerd (in Berlijn) en opgehaald. Dus heel tevreden met de service, reactiesnelheid en uiteindelijke auto!
Daarnaast een paar weken later weer een Range Rover Sport via hun uit Duitsland gehaald. Weer prima service en fantastische auto tegen een zeer acceptabele prijs. Ga zeker hier al mijn toekomstige auto's kopen
Geplaatst door op 10 nov. 2017 16:30
5 5
Het is maar dat ik geen sterren kan geven!! Mensen niet doen!! Ik heb een bmw gt 353 i bij hun gekocht er werd geadverteerd dat hij geen schade verleden heeft. Ook werd mij gezegd dat hij in een perfect staat was en ook was nagekeken. Toen ik bijna thuis was begonnen de lichtjes al aan te gaan. Ik had toen contact opgenomen en ze gaven aan dat er niets aan de hand was met de auto en ik gewoon kon doorrijden. Ik ben natuurlijk direct naar de bmw dealer gegaan voor een second opinion. Het scheen dat de auto een enorme schade had en overheen was gespoten. Schade was vanaf de rechter voor deur tot aan de rechter kofferbak van de auto. Ik heb heel lang gespaard om deze auto te kopen en ik heb er maar 2 maanden van kunnen genieten. Toen ik het daarna ging wegbrengen heb ik er maar 16.000 euro voor gekregen terwijl ik het 2 maanden daarvoor 28.000 euro had gekocht. Niemand wou die auto hebben en de eerste die het had geweigerd was de gooische automediair. En wat ik heb begrepen is dat heel veel mensen een nare nasmaak heeft van deze partij. Ik heb al aangegeven dat ik blijf doorgaan met beoordelingen schrijven tot wanneer ik het verschil terug heb ontvangen van hun. Ook al gaat het jaren door. Hun hebben mij troep verkocht en willen me geen compensatie geven ervoor!!! Nogmaal niet doen mensen als je het doet ben je echt dom want ik ben voor 28000 euro belazerd!!!!
Geplaatst door op 13 okt. 2017 12:06
5 5
Top bedrijf, kundig en vriendelijk! Raad het van harte aan. Mercedes Benz plug-in hybrid (2015) gekocht (die GAM zelf door inruil had verkregen) en onder gebracht bij leasebedrijf. GAM verleende alle assistentie die nodig was en had veel geduld toen het proces met het leasebedrijf lang duurde.
Na aflevering een parkeerschade (krassen) ontdekt die door GAM en ons niet opgemerkt was bij aflevering. Zonder problemen en voorbehoud snel en vakkundig hersteld.
Kom zeker terug - zeer plezierige ervaring.
Geplaatst door op 3 sep. 2017 13:05
5 5
Perfect bedrijf. Uitstekende service. Mijn compagnon en ik hebben al meerdere auto via dit bedrijf gekocht en laten importeren uit Duitsland. Een Audi A8 en een Audi A6 Allroad, een Porsche 911 Targa en een BMW 5 serie. Ook al het onderhoud laten wij door of via de zeer deskundige medewerkers van de werkplaats uitvoeren. Tegen zeer schappelijke prijzen. Ik was voorheen gewoon via merkdealers auto's te kopen, maar via GAM scheelt het soms tienduizenden euro per auto. Wellicht komt dat ook omdat zij geen dure showroom u- to date hoeft te houden. Wellicht vinden sommige mensen het eng om een auto vanaf een plaatje te kopen, maar mijn ervaring (weliswaar met zeer jonge auto's, max 1 jaar oud) is dat GAM ervoor zorgt dat je alleen met goede partijen zaken doet. Kortom een absolute aanrader.
Geplaatst door op 15 okt. 2016 15:30
5 5
Snelle APK zonder afspraak, zo geregeld. Goede koffie!
Geplaatst door op 30 sep. 2016 7:20
5 5
Hele negatieve ervaring. Nog geen 1 ster waard! Auto gekocht waar van alles aan mankeerde. Tijdens garantie meerdere reparaties aan verschillende mankementen uitgevoerd, maar belangrijkste storing konden ze niet verhelpen. Na verlopen vd garantie werd ons doodleuk meegedeeld dat ze alles eraan hadden gedaan maar oorzaak niet konden vinden. Maw "zoek het maar uit!". Niet meer dan een platte autohandelaar met mooie praatjes maar waar garantie niets waard is! Eens maar nooit meer!
Geplaatst door op 4 jul. 2016 20:27
5 5
Geachte heer Stegeman,
U bent bij ons gekomen op zoek naar een Porsche 911 type 996 cabrio. Die had ik op dat moment niet, wel een 997 Cabrio.
Maar die was te duur. Uiteiendlijk heb ik zoveel water bij de wijn gedaan dat u bijna voor hetzelfde geld een mooie 997 cabrio had. Bij ons zijn de prijzen gewoon met 6 maanden BOVAG garantie, maar u koos ervoor om de auto te kopen met 3 maanden op motor en versnellingsbak,vanwege de prijs. Daarmee neemt u zelf een (klein) risico. Toch geen reden om gelijk zo in de pen te klimmen? Daarbij had u op zaterdag een probleem, hebben wij u direct geholpen, heeft u zelf gezegd dat de auto woensdag klaar MOET zijn? Dat heeft mijn collega van de verkoop niet toegezegd. En heeft u als service van ons gratis vervangend vervoer gehad. Normaliter betaal je daarvoor. Onbebrijpelijk u reaktie te lezen, gelukkig zijn de andere klanten bij u in de straat wel tevreden. Jammer dat ik niet iemand anders blij mee heb gemaakt met deze auto.
Geplaatst door op 25 jan. 2012 9:11

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 12 reviews
. (8 positiefen4 negatief

< 1 2 >