vergelijk, kies en maak een afspraak

11 reviews geplaatst waarvan 1 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Audi Q7 gekocht zeer tevreden over de garantie en service ze denken mee met de klant .
Geplaatst door op 16 nov. 2020 17:05
2 van de 2
Gebruikte auto gekocht uit Duitsland. Prima service en goed meegedacht.
Geplaatst door op 15 feb. 2018 14:18
2 van de 2
was op zoek naar een Porsche 991 uit Duitsland. Snel en goede voorstellen terug en uiteindelijk hebben ze precies de auto gevonden met aangegeven specificaties die ik wilde hebben. Ze hebben hem zelf geinspecteerd (in Berlijn) en opgehaald. Dus heel tevreden met de service, reactiesnelheid en uiteindelijke auto!
Daarnaast een paar weken later weer een Range Rover Sport via hun uit Duitsland gehaald. Weer prima service en fantastische auto tegen een zeer acceptabele prijs. Ga zeker hier al mijn toekomstige auto's kopen
Geplaatst door op 10 nov. 2017 17:30
1 van de 2
Het is maar dat ik geen sterren kan geven!! Mensen niet doen!! Ik heb een bmw gt 353 i bij hun gekocht er werd geadverteerd dat hij geen schade verleden heeft. Ook werd mij gezegd dat hij in een perfect staat was en ook was nagekeken. Toen ik bijna thuis was begonnen de lichtjes al aan te gaan. Ik had toen contact opgenomen en ze gaven aan dat er niets aan de hand was met de auto en ik gewoon kon doorrijden. Ik ben natuurlijk direct naar de bmw dealer gegaan voor een second opinion. Het scheen dat de auto een enorme schade had en overheen was gespoten. Schade was vanaf de rechter voor deur tot aan de rechter kofferbak van de auto. Ik heb heel lang gespaard om deze auto te kopen en ik heb er maar 2 maanden van kunnen genieten. Toen ik het daarna ging wegbrengen heb ik er maar 16.000 euro voor gekregen terwijl ik het 2 maanden daarvoor 28.000 euro had gekocht. Niemand wou die auto hebben en de eerste die het had geweigerd was de gooische automediair. En wat ik heb begrepen is dat heel veel mensen een nare nasmaak heeft van deze partij. Ik heb al aangegeven dat ik blijf doorgaan met beoordelingen schrijven tot wanneer ik het verschil terug heb ontvangen van hun. Ook al gaat het jaren door. Hun hebben mij troep verkocht en willen me geen compensatie geven ervoor!!! Nogmaal niet doen mensen als je het doet ben je echt dom want ik ben voor 28000 euro belazerd!!!!
Geplaatst door op 13 okt. 2017 14:06
2 van de 2
Top bedrijf, kundig en vriendelijk! Raad het van harte aan. Mercedes Benz plug-in hybrid (2015) gekocht (die GAM zelf door inruil had verkregen) en onder gebracht bij leasebedrijf. GAM verleende alle assistentie die nodig was en had veel geduld toen het proces met het leasebedrijf lang duurde.
Na aflevering een parkeerschade (krassen) ontdekt die door GAM en ons niet opgemerkt was bij aflevering. Zonder problemen en voorbehoud snel en vakkundig hersteld.
Kom zeker terug - zeer plezierige ervaring.
Geplaatst door op 3 sep. 2017 15:05
2 van de 2
Perfect bedrijf. Uitstekende service. Mijn compagnon en ik hebben al meerdere auto via dit bedrijf gekocht en laten importeren uit Duitsland. Een Audi A8 en een Audi A6 Allroad, een Porsche 911 Targa en een BMW 5 serie. Ook al het onderhoud laten wij door of via de zeer deskundige medewerkers van de werkplaats uitvoeren. Tegen zeer schappelijke prijzen. Ik was voorheen gewoon via merkdealers auto's te kopen, maar via GAM scheelt het soms tienduizenden euro per auto. Wellicht komt dat ook omdat zij geen dure showroom u- to date hoeft te houden. Wellicht vinden sommige mensen het eng om een auto vanaf een plaatje te kopen, maar mijn ervaring (weliswaar met zeer jonge auto's, max 1 jaar oud) is dat GAM ervoor zorgt dat je alleen met goede partijen zaken doet. Kortom een absolute aanrader.
Geplaatst door op 15 okt. 2016 17:30
2 van de 2
Snelle APK zonder afspraak, zo geregeld. Goede koffie!
Geplaatst door op 30 sep. 2016 9:20
1 van de 2
Hele negatieve ervaring. Nog geen 1 ster waard! Auto gekocht waar van alles aan mankeerde. Tijdens garantie meerdere reparaties aan verschillende mankementen uitgevoerd, maar belangrijkste storing konden ze niet verhelpen. Na verlopen vd garantie werd ons doodleuk meegedeeld dat ze alles eraan hadden gedaan maar oorzaak niet konden vinden. Maw "zoek het maar uit!". Niet meer dan een platte autohandelaar met mooie praatjes maar waar garantie niets waard is! Eens maar nooit meer!
Geplaatst door op 4 jul. 2016 22:27
2 van de 2
Geachte heer Stegeman,
U bent bij ons gekomen op zoek naar een Porsche 911 type 996 cabrio. Die had ik op dat moment niet, wel een 997 Cabrio.
Maar die was te duur. Uiteiendlijk heb ik zoveel water bij de wijn gedaan dat u bijna voor hetzelfde geld een mooie 997 cabrio had. Bij ons zijn de prijzen gewoon met 6 maanden BOVAG garantie, maar u koos ervoor om de auto te kopen met 3 maanden op motor en versnellingsbak,vanwege de prijs. Daarmee neemt u zelf een (klein) risico. Toch geen reden om gelijk zo in de pen te klimmen? Daarbij had u op zaterdag een probleem, hebben wij u direct geholpen, heeft u zelf gezegd dat de auto woensdag klaar MOET zijn? Dat heeft mijn collega van de verkoop niet toegezegd. En heeft u als service van ons gratis vervangend vervoer gehad. Normaliter betaal je daarvoor. Onbebrijpelijk u reaktie te lezen, gelukkig zijn de andere klanten bij u in de straat wel tevreden. Jammer dat ik niet iemand anders blij mee heb gemaakt met deze auto.
Geplaatst door op 25 jan. 2012 10:11
1 van de 2
Porsche 911 gekocht bij Gooische Auto Mediair met 3 maanden garantie. Bij verwisseling van (loszittende) skirt stickers werd grote plakaat plammur losgetrokken. "Natuurlijk" viel dit niet binnen de garantie. 1 maand buiten de garantie ging de waterpomp kapot, rekening van EUR 780,- en geen enkele vorm van coulantie. Heb de auto zaterdag gebracht met de afspraak dat ik'm woensdag einde van de dag kon ophalen. Heb uiteindelijk vrijdagochtend zelf initiatief genaomen om de auto op te halen. Bij het wegrijden bleek dat de indicator van de watertemperatuurmeter niet werkte. Kon niet meteen worden gerepareerd. Al die tijd vervangend vervoer gehad in de zelfde klasse; Smart!

Kortom voorheen was het een autohandelaar tegen woordig een intermediair. Vooral niet doen!
Geplaatst door op 2 dec. 2011 11:58

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 11 reviews
. (8 positiefen3 negatief