vergelijk, kies en maak een afspraak
Helm Garage

Helm Garage - Den Haag


SCORE UIT 561 REVIEWS

Uitstekend 10,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

561 reviews geplaatst waarvan 86 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Goede service en eerlijk advies zo hoort het
Geplaatst door op 12 feb. 2019 19:03
2 van de 2
Prima snel en vakkundig geholpen. Kop koffie tijdens het wachten en eerlijk advies.
Fijn adres!
Geplaatst door op 6 feb. 2019 23:49
2 van de 2
Ik ben nu 2x langs geweest, en ben beide keren heel snel, respectvol en vakkundig geholpen. Eerder belde ik al eens over de vervanging van een brandstofpomp, Helm was de enige garage van verschillende garages die ik belde die me alle opties uitlegden en daarmee voor mij mijn beste keuze inzichtelijk maakten. Waar andere garages me 3x zoveel zouden aanrekenen hadden zijn een goed alternatief (nieuwe pomp maar van ander merk).
Geplaatst door op 1 feb. 2019 19:10
2 van de 2
Kwam voor apk plus. Altijd fijn te horen dat je auto in orde is terwijl je er zelf geen vat op hebt wat er uit komt. Eerlijkheid siert de mens!
Geplaatst door op 25 jan. 2019 20:10
2 van de 2
Zoals altijd goede service altijd indien mogelijk gratis leenauto een garage die nog echt service verleend
Geplaatst door op 25 jan. 2019 19:11
2 van de 2
Hele snelle service! Ene dag gevraagd, (wissers)volgende dag geplaatst.
Geplaatst door op 22 jan. 2019 11:35
2 van de 2
apk keurig uitgevoerd , tevens erop gewezen dat de banden moeten worden vervangen en auto laten uitlijnen..
Geplaatst door op 9 jan. 2019 19:22
2 van de 2
Accu vervangen voor een redelijke prijs inclusief back-up voor het geheugen van de boordcomputer en de radio.
Geplaatst door op 7 jan. 2019 21:02
2 van de 2
Er brande een onbekend lichtje. Dit was een motorstoring. Nieuwe bougies en bobine. Super snel geholpen.

Geplaatst door op 27 dec. 2018 22:34
2 van de 2
Vriendelijke en behulpzame medewerkers
Geplaatst door op 21 dec. 2018 19:17

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 561 reviews
. (557 positiefen4 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >