vergelijk, kies en maak een afspraak

3 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Dramatische ervaringen met Hoeke Hoofddorp. Mijn auto kreeg motorschade op nog geen 80.000. Duidelijk een garantiegeval. De hele motor moest vernieuwd (6000Euro). Hoeke probeert dan alles om er onderuit te komen. Gelukkig was ik rechtsbijstand verzekerd en kreeg volledig gelijk van de expert. Dan willen ze het alleen nog maar repareren met bijbetaling, terwijl mijn auto daar maanden heeft gestaan, nooit een vervangende auto gehad, geen tegemoetkoming en uiteindelijk krijg je de auto vies terug en zijn er ook nog twee deuken in de achterklep gemaakt daar op het terrein. Dus ook nog eens duizend plaatschade als presentje. En natuurlijk weet niemand daar van. Garage Hoeke : EEN GROTE AFRADER.
Geplaatst door op 27 jul. 2014 16:56
5 5
Ik wilde mijn auto inruilen voor een 2jaar jongere maar ik krijg een bod voor mijn auto waar je broek van afzakt deze verkoper wilde geen cent meer geven. Hij zij letterlijk DAN TOCH NIET.
Ik ben toen naar nieuwendijk gegaan deze zit aan de overkant ,en gevraagd wat ik voor mijn auto terug kon krijgen ,en die biede het dubbele dus meneer hoeke houd je auto's maar mij zie je niet meer.
Geplaatst door op 3 mrt. 2012 20:37
5 5
Slechte services, weten vaak niet waarvoor je de auto brengt, een ruis van het raam is de auto tot 4 keer voor terug geweest, "vergeten" een vervangende auto te regelen, etc.etc. Voor mij zelfs reden geweest om een evt. nieuwe auto daar niet aan te schaffen vanwege gerelateerd onderhoud.
Geplaatst door op 17 dec. 2011 7:30

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 3 reviews
. (0 positiefen3 negatief