vergelijk, kies en maak een afspraak

10 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Augustus 2012 een BMW 318 gekocht bij dit bedrijf. Alles leek goed, maar eenmaal gekocht begon de ellende. Eenmaal voor een controle bij mijn eigen garage kwam het volgende aan het licht: KM 90.000 terug gedraaid, auto heeft flinke schade gehad welke aan de buitenkant niks meer van te zien was, maar onder de auto was niks afgewerkt en zat alles er scheef onder, kortom een flinke schade auto, welke verrot zou zijn na een goeie winter! H&S auto's verzekerde mij dat het een goeie auto was en dat mijn eigen garage het niet goed kon hebben, ze konden dan ook niks meer voor mij doen, KMstand moest volgens hun ook gewoon kloppen, terwijl de NAP dus iets anders concludeerde. Mijn auto die ik als inruil aan hun had verkocht stond 4 dagen laten met maar liefst 98.000KM minder op de teller weer bij hun te koop, pure oplichting dus. Ik heb dan ook gelijk aangifte gedaan bij de politie voor oplichting. Ik kreeg te horen dat de politie niks voor mij kon doen, aangezien er niet genoeg aangiftes tegen dit bedrijf waren ingediend gingen andere zaken voor. Ik lees dan nu alleen op deze site al zoveel negatieve reacties en ik hoop dan ook dat jullie allemaal aangifte tegen deze oplichters hebben gedaan/nu nog gaan doen zodat de politie dan eindelijk wel actie gaat ondernemen. Voor ons is het te laat, maar help toekomstige kopers hun geld uit te geven aan een goeie auto en dus niet bij dit bedrijf!
Geplaatst door op 5 okt. 2013 13:01
5 5
Mijn betoog gaat overigens om de Volvo V50 1.6D met kenteken: 59-RF-VF bj 2005
Geplaatst door op 28 jul. 2013 11:56
5 5
Ik had belangstelling voor een Volvo V50. Vanwege verscheidene, wat negatieve reacties die ik tegenkwam heb ik de km-stand gechecked bij NAP. kwam er uit als: ONLOGISCH. NAP geeft pas uitslagen als ze minimaal 3 (km) referenties van de auto hebben. Ruikt naar oplichting dus van deze 'dealer' dus.

Kost je €2,99 maar bespaart je het veelvoudige.
Geplaatst door op 28 jul. 2013 11:52
5 5
*** bedrijf, auto gekocht bmw z3 achteraf een *** auto met veel schade. wil jij meer info kenleyputters@live.nl ik vertel je alles. ook zou ik een autoradio krijgen nooit van gekomen. Koop geen auto daar!!!

[Team BesteGarage.nl: scheldwoorden verwijderd]
Geplaatst door op 5 jul. 2013 14:41
5 5
Geruime tijd terug een M3 aangeschaft. Zou schadevrij zijn en in nieuwstaat.
Achteraf bleek er erg veel mee aan de hand te zijn;
Langs de voorruit liep water naar binnen.
Forse voorschade gehad.
Complete koelingsvinnen ontbraken.
Airbaglampje in dashbord met opzet geforceerd ivm storingen airbags.
Gordelspanner kapot.
Complete pluskabel vervangen omdat het explosief wat bij een aanrijding geactiveerd wordt kapot was (zegt dus al genoeg).
Complete module van de autoradio ontbrak in de kofferruimte.
Onderdelen die los zaten of ontbraken in de motorruimte.
Totale kostenpost van ongeveer 5000 euro.
Ik kom er in ieder geval nooit meer en raad niemand het aan!!
Geplaatst door op 5 jul. 2013 12:39
5 5
Ik heb een Renault Megane gekocht, waarvan na 5km de motor het begaf. Ze konden niks meer voor me betekenen. Het zijn een stelletje oplichters en hoop van mijn fout te hebben geleerd, dwz te mooi om waar te zijn, is vaak ook te mooi om waar te zijn. HS Autodealer is te mooi om waar te zijn. Criminelen.
Geplaatst door op 28 mrt. 2013 12:50
5 5
Deze mensen zijn oplichters en zwendelaars 1e klas,er is door mijn zus recent een auto gekocht, onderweg naar huis begon de auto geluiden te maken, heb ze meteen teruggebeld ze zeiden dat geen tijd hadden, en dan weer was de eigenaar er niet of hij kon niet komen, hadden elke keer weer een andere smoesje, toen heb ik de lokale erkende garage vh merk gereden. daar hebben ze gezien dat de moter los zat, de accu los zat en vele andere onderdelen nog los zaten en nog weer andere onderdelen krom waren, en dat ze eigenlijk levensgevaarlijk aan het rijden was met die auto. Is daarna meteen naar hun toegereden om de koopovereenkomst te ontbinden het moet ontbonden worden, is via heeft advokaat ingeschakeld. ze zijn in contact via mp gevonden en aan de buitenkant geen zichtbare en merkbare schade ,maar wel zwaar kat in de zak gekregen, het niet goedkoop, maar ogenschijnlijk een leuke auto dacht ze,de auto is maar 4 jaar oud en ze is binnen drie dagen reklameerd dat het niet kan , maar wat ik niet snap, is waarom worden deze oplichters bedriegers, die de mensen in levensgevaarlijke situatie opgooien niet achter tralies gegooid want ik kan me niet voorstellen dat zulke klandestiene mensen ongestoord, andere mensen in gevaar blijven drijven. Dit is echt ongehoord de politie moet echt optreden dit kan niet dit is geen civiele zaak meer maar criminaliteit met voorbedachte rade
Geplaatst door op 7 jan. 2013 18:58
5 5
Hierbij wil ik waarschuwen voor HS Dealer Occasions in Sprundel. Zij verkochten mij met opzet een auto met een onjuiste kilometerstand.

Ik heb een Alfa gekocht die in de advertentie werd aangeboden met 112.000 kilometer op de teller. Die stand is mij ook via de mail bevestigd. Ook zou de auto een grote beurt krijgen bij aflevering. Ik heb de auto betaald en op 11 juli opgehaald. Op de weg naar huis viel mij op dat het display met de kilometerstand niet werkte. Ik heb HS Occasion dealer dezelfde middag gebeld en ze garandeerden me dat ze de stand zelf hadden uitgelezen voordat ze de advertentie plaatsten.

Gisteren heb ik het display laten repareren. De contactstekker bleek los te zijn gehaald en de auto heeft 355.000 kilometer op de teller. Ook de grote beurt is nooit gegeven. Ik heb HS Occasion Dealer eerst gemaild, daarop hoorde ik niets, dus vanmorgen gebeld.

Ze hielden vol dat de stand van 112.000 absoluut moest kloppen, er moest iets mis zijn met de computer.... er zou een monteur bij mij langs komen... Omdat ik daar weinig vertrouwen in had heb ik alfa gebeld waar de auto destijds nieuw is gekocht. Hij is de auto gaan nakijken en kwam er achter dat in 2009 al 304.000 op de teller stond bij een servicebeurt en dat dus de huidige stand van 355.000 zeker zal kloppen.

Zojuist weer gebeld met HS Dealer Occasion in Sprundel. Mij werd letterlijk gezegd dat het mijn probleem was en dat ik een leuk autootje had voor weinig geld, dus niet moest zeuren. Vandaag nog ga ik aangifte doen van oplichting bij de politie. Verder zal ik de zaak melden bij de diverse media.

Bij deze een waarschuwing voor dit bedrijf. Koop er geen auto!
Geplaatst door op 23 jul. 2012 13:43
5 5
ik had een afspraak gemaakt op zatermiddag 14.00 op 23 juni 2012 om een auto te kopen. ik bel om 12.00 uur nog op om alles te bevestigen, ik kon komen de auto stond klaar. kom ik uit utrecht naar sprundel gereden hebben ze de auto waar ik voor kom om 13.30 verkocht. lekkere afspraken zijn dat, zwaar onbetrouwbaar
Geplaatst door op 23 jun. 2012 19:47
5 5
Ik heb laatst een auto bij de HS dealer in Sprundel gekocht. Er moest nog het een en ander gemaakt worden zoals ABS. Ze hebben mij anderhalf week later gebeld dat ik de auto kon ophalen en gezegd dat de auto helemaal klaar was en veilig was om te rijden. Ik vertrouw erop dat het dan zo is. De ABS was inderdaad gemaakt maar het volgende was niet in orde;

-Beschermkap lag 10 min later half eraf
-De motorkap sloot niet helemaal aan
-accu zat los
-luchtfilter zat los
-geen kap op de lamp
-deksel van de zekeringkastje zat los
-geen onderplaat
-remmen moesten ontlucht worden
-de benzinepomp had geen dop

Uiteindelijk hebben ze wel alles gemaakt maar ik vind het wel belachelijk dat ze zo'n auto mee durven te geven aan iemand. Het was een onveilige auto om mee te rijden en de auto zou ook niet door de APK heen komen hoe zij het aan mij hebben afgeleverd.

Het is een uur van mijn woonplaats vandaan en ik heb 6 x op en neer moeten rijden waarvan 4x met 2 auto's. Ik heb gevraagd of ze mij tegemoet wilden komen en een gedeelte van mijn reiskosten wilden vergoeden maar helaas niet. Ik vind het allemaal niet echt netjes hoe het is verlopen dus let als je blieft op als je daar je auto gaat kopen.
Geplaatst door op 3 feb. 2012 15:15

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 10 reviews
. (0 positiefen10 negatief