vergelijk, kies en maak een afspraak
Idenburg Car Solutions

Idenburg Car Solutions - Delft

605 reviews geplaatst waarvan 64 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Auto binnen en buiten laten poetsen. Zag er weer als nieuw uit. Was ook klaar op de afgesproken tijd.
Geplaatst door op 14 jul. 2019 14:45
2 van de 2
Airco reiniging + onderhoudsbeurt airco laten uitvoeren. Kon reeds de volgende dag nog worden uitgevoerd. Er was alle tijd voor uitleg van het uit te voeren proces, waarbij ik uitdraai meekreeg met de meterstanden olie en koelmiddel voor en na de behandeling. Uiteindelijk nog 5 l ruitenvloeistof meegekregen. Koeling duidelijk verbeterd en nare luchtjes verdwenen. Bedankt! Voor ieder een aanrader en een overweging voor mij toekomstige andere werkzaamheden aan de auto door Idenburg te laten uitvoeren.
Geplaatst door op 26 jun. 2019 16:05
2 van de 2
Airco reiniging + onderhoudsbeurt airco laten uitvoeren. Kon reeds de volgende dag nog worden uitgevoerd. Er was alle tijd voor uitleg van het uit te voeren proces, waarbij ik uitdraai meekreeg met de meterstanden olie en koelmiddel voor en na de behandeling. Uiteindelijk nog 5 l ruitenvloeistof meegekregen. Koeling duidelijk verbeterd en nare luchtjes verdwenen. Bedankt! Voor ieder een aanrader en een overweging voor mij toekomstige andere werkzaamheden aan de auto door Idenburg te laten uitvoeren.
Geplaatst door op 26 jun. 2019 16:03
2 van de 2
Goede afspraken, duidelijke uitleg, alles weer op tijd klaar en de auto is weer gewassen. Prima garage. Niks mis mee.
Geplaatst door op 11 jun. 2019 23:55
2 van de 2
Gratis en snel “schaafwond” voorbumper gepolijst.
Geplaatst door op 7 jun. 2019 12:21
2 van de 2
Ik kwam hier voor het eerst met mijn auto voor een grote onderhoudsbeurt en werd vriendelijk geholpen door de medewerker aan de balie.duidelijke uitleg wat er werd gedaan en eventueel bijkomende reparaties wordt je eerst teruggebeld welke reparaties het zijn en wat dan de kosten worden. ik kreeg een leuke leenauto mee voor een kleine bedrag extra .Ik ben dan ook heel tevreden met de geboden service en geleverde kwaliteit en kosten aan mijn auto !! Super garage !! en komt zeker terug hier en zal hun aanbevelen aan vrienden en kennissen.
Geplaatst door op 4 jun. 2019 3:46
Reactie van autobedrijf: Geachte R.Smeets, Dank voor uw beoordeling en mooi dat zo tevreden bent.....tevreden klanten die ons aanbevelen bij vrienden en kenissen zijn in feite onze beste reclame. Met vriendelijke groet, Idenburg Car Solutions
2 van de 2
Doen wat ze zeggen en vaak net een beetje meer met een goede prijs-/kwaliteitverhouding.
Geplaatst door op 28 mei 2019 20:00
Reactie van autobedrijf: Geachte M.Koster, Dank voor uw aanbeveling, u beschrijft precies hoe wij werken. En dat doen we met plezier! Vriendelijke groeten, Idenburg Car Solutions
2 van de 2
De auto kwam voor een kleine onderhoudsbeurt en montage nieuwe remblokken en remschijven voor. De service en uitleg en de eerlijkheid van het bedrijf geven je een goed gevoel alleen hierom zal ik jullie zeker bij anderen aanbevelen. De auto rijd weer super. Bedankt en zeker tot de volgende keer. Groetjes, Angelique van Vliet
Geplaatst door op 27 mei 2019 22:24
2 van de 2
Olielekkage probleem opgelost. Kapotte onderdelen worden bewaard voor uitleg over het probleem. Fijne medewerkers.
Geplaatst door op 23 mei 2019 23:47
2 van de 2
En daar stond ik in Delft met mijn Volvo C70 met een lege achterband. Rustig het industrieterrein opgereden en op goed geluk midden op de dag bij Idenburg aangeklopt. Martin Idenburg zelf - ook ooit C70 rijder - hielp spontaan. De band lekte langs de velgen. Blij dat er iets gevonden werd, want ik moest de andere dag weer naar Almelo. Ondanks alle drukte werd er tijd vrijgemaakt om de band eraf te halen. De dader was de lak afgesleten van de velg. Wie bedenkt zoiets. Vakkundig werd de velg behandeld, afgekit en de band weer omgelegd. Voor de zekerheid de rest nog even bijgepompt. Heb in 40 jaar nog nooit zo’n warme behandeling gehad in een garage. Wat mij betreft een warme douche voor Idenburg in Delft!!!! En de rekening viel me alles mee! Nogmaals hartelijk dank voor zo veel eerlijke hulp en deskundigheid.
Geplaatst door op 22 mei 2019 22:57
Reactie van autobedrijf: Geachte L.Aartman, Dank voor uw enthousiaste reactie, voor ons is zo'n klus altijd leuk: snel weer iemand op weg helpen. Graag tot ziens, Idenburg Car Solutions

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 605 reviews
. (602 positiefen3 negatief

Garagehouder

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >