vergelijk, kies en maak een afspraak
Idenburg Car Solutions

Idenburg Car Solutions - Delft

613 reviews geplaatst waarvan 64 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Ik had een schade opgelopen aan de rechter kant van mijn auto. Ik ben zeer tevreden over het geleverde werk. Alles is goed weggewerkt en er is niks meer van de schade zichtbaar. Volgende maand ga ik weer langs voor een beurt. Dank je wel Martin en de team!!
Geplaatst door op 19 nov. 2019 20:47
Reactie van autobedrijf: L.S., dank voor uw positieve beoordeling en graag tot ziens! Idenburg Car Solutions
2 van de 2
Vriendelijk en kundig personeel
Geplaatst door op 15 nov. 2019 19:34
2 van de 2
Na 5 jaar besloten de auto een keer van binnen schoon te laten maken. Ziet er weer als nieuw uit. Helemaal tevreden.
Geplaatst door op 30 okt. 2019 17:39
2 van de 2
Ik ben met de Wegenwacht bij Idenburg terecht gekomen met een kapotte dynamo. Op weg naar werk gebeurd, aan het eind van de werkdag kon ik met een gerepareerde auto weer naar huis. Als ik in Delft woonde zou ik hier terug komen, maar ik heb een vaste garage in de buurt van mijn woonplaats...
Beoordeling moest met duim omhoog!! Enige reden om niet terug te komen is te ver van huis :-)
Geplaatst door op 7 okt. 2019 20:51
Reactie van autobedrijf: Hartelijk dank voor uw aanvulling / correctie ! En wie weet toch weer tot ziens... Idenburg Car Solutions
1 van de 2
Ik ben met de Wegenwacht bij Idenburg terecht gekomen met een kapotte dynamo. Op weg naar werk gebeurd, aan het eind van de werkdag kon ik met een gerepareerde auto weer naar huis. Als ik in Delft woonde zou ik hier terug komen, maar ik heb een vaste garage in de buurt van mijn woonplaats...
Geplaatst door op 6 okt. 2019 16:34
Reactie van autobedrijf: Geachte J.Sabel, Dank voor uw beoordeling, we zijn blij dat we u hebben kunnen helpen. Maar wel jammer dat u e.e.a. met een "duimpje omlaag" waardeert......we hopen dat dat een vergissing is? met vriendelijke groeten, Idenburg Car Solutions
2 van de 2
Langsgekomen met een olielakkage. Het was gelukkig een makkelijke reparatie en er zaten ook wat schroeven los. Keurig opgelost. Goed ontvangen en duidelijke uitleg. Betrouwbaar adres! Wat mij betreft echt een aanrader!
Geplaatst door op 27 sep. 2019 20:52
2 van de 2
's ochtends Car Solutions gebeld met accu problemen. Kon direct komen en binnen een uur oude accu gediagnostiseerd en nieuwe geplaatst. Bovendien als extra service koelvloeistof, water, olie en bandenspanning gecontroleerd en waar nodig op peil gebracht.
Kortom, prima service aardige, , deskundige vaklui , geven goede tips.
Eerder ook goede ervaring met het op peil brengen van de airco , top!
Geplaatst door op 13 sep. 2019 10:24
2 van de 2
Na vergelijking van prijzen grote beurt + APK kwam ik uit via BesteGarage bij Idenburg, zij waren de voordeligste. Groot was dus mijn verrassing toen bij inleveren van de auto de beurt + APK meer dan 100 euro duurder uitviel. Verklaring van Idenburg: de prijs die BesteGarage weergeeft gaat om een (zeer) 'kale' onderhoudsbeurt waarbij de goedkoopste motorolie wordt gebruikt die er te vinden is. Idenburg schuift de verantwoordelijkheid hiervoor volledig af op MijnGarage, 'Zij hebben hiervoor gekozen, wij niet.'. Maar dat vind ik niet helemaal terecht, Idenburg was en is hier volledig van op de hoogte en is daarmee akkoord gegaan. Zo wordt de klant een incorrect beeld voorgespiegeld op het moment dat de afsrpaak voor een beurt wordt gemaakt. En dat is, in ieder geval voor een deel, óók te wijten aan garage Idenburg. Heel jammer. Verder maakte Idenburg op mij een redelijk nette indruk. Onderhoud lijkt correct uitgevoerd en de auto wordt gratis ook nog even door de wasstraat gehaald na de beurt. Dat is wel een fijne service. En de kosten vielen uiteindelijk niet (veel) duurder uit dan concurrerende garages.
Geplaatst door op 3 sep. 2019 20:02
Reactie van autobedrijf: Geachte heer De Bruyn, Allereerst hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve beoordeling. Graag voegen wij het volgende toe aan uw opmerkingen: vóór het uitvoeren van de werkzaamheden is met u doorgenomen wat u gedaan wilde hebben van de lijst van uit te voeren handelingen (Als voorbeeld: het zou geen zin hebben -en nodeloos duur worden- om recent vervangen bougies wéér te vernieuwen). U heeft daarbij ook aangegeven, dat buiten uitvoering van apk en grote beurt, óók de remvloeistof vervangen mocht worden en een brandstofsysteem reiniging mocht worden uitgevoerd. Wij hopen hiermee het door u gesignaleerde prijsverschil voldoende te hebben verklaard. Met vriendelijke groeten, Idenburg Car Solutons
2 van de 2
Auto binnen en buiten laten poetsen. Zag er weer als nieuw uit. Was ook klaar op de afgesproken tijd.
Geplaatst door op 14 jul. 2019 14:45
2 van de 2
Airco reiniging + onderhoudsbeurt airco laten uitvoeren. Kon reeds de volgende dag nog worden uitgevoerd. Er was alle tijd voor uitleg van het uit te voeren proces, waarbij ik uitdraai meekreeg met de meterstanden olie en koelmiddel voor en na de behandeling. Uiteindelijk nog 5 l ruitenvloeistof meegekregen. Koeling duidelijk verbeterd en nare luchtjes verdwenen. Bedankt! Voor ieder een aanrader en een overweging voor mij toekomstige andere werkzaamheden aan de auto door Idenburg te laten uitvoeren.
Geplaatst door op 26 jun. 2019 16:05

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 613 reviews
. (609 positiefen4 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >