vergelijk, kies en maak een afspraak
Idenburg Car Solutions

Idenburg Car Solutions - Delft

1046 reviews geplaatst waarvan 106 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
Mijn auto is weer helemaal hersteld voor mijn vakantie
Deze garage denk gelukkig nog mee voor de klant om de prijs laag te houden
Ook vind ik de eerlijkheid altijd erg belangrijk en dat is hier 100 % oke
Auto kreeg ook nog een gratis wasbeurt Top
Ga zo door Martin en Irik Idenburg
Vr.gr Erskin v Stekelenburg
Geplaatst door op 20 jun. 2023 13:34
5 5
Ze hebben bij de wasstraat tijdens de voorbehandeling velgenreiniger op m’n lak gespoten, waarna deze is gaan invreten met lakschade als gevolg. Ga je met deze klacht terug dan ga je pas echt kennismaken met de ‘heren’ van Idenburg Car Solutions. Consequent wordt door iedereen met een Idenbug-shirt aan elk argument afgedaan met: “uitgesloten”, “onmogelijk”, “wij doen zoveel auto’s per jaar, dit komt nooit voor” en zo kan ik nog wel even doorgaan. Je hebt daar dus ook geen gesprek met 1 persoon maar iedereen in de werkplaats gaat zich ermee bemoeien en geeft z’n mening. Uiteraard vallen ze elkaar niet af. Allemaal in koor: “dit kan nooit hier door de wasstraat zijn gekomen” Je moet je argumenten dus een paar keer herhalen en weer begint dan het wel en niet verhaal. Op de 1 of andere manier mij als klant van meer dan 5 jaar ergens in tegemoetkomen of meedenken is totaal geen sprake. Letterlijk was het antwoord: “hier gaan wij niks aan doen”. En dan te weten dat ze alle middelen en kennis in huis hebben om enige coulance te bieden en i.i.g. aan te bieden om een poging te wagen om de schade te herstellen. Vergeet het maar. Zelfs in het begin is een “Goh, meneer hoe dan ook vervelend voor u” o.i.d. niet te horen. Sterker nog: men schuift simpelweg de roldeur omhoog en verzoekt of je wilt vertrekken als je je stem verheft en wat emotie laat zien. (ja ik was boos). Hr. Idenburg: U had beter een foto kunnen nemen van de schade en die bekijken dan van mijn kenteken. Hieronder staan er een paar. Wat een slechte klantbehandeling en beschamende service. Ik had dit niet verwacht van een bedrijf dat beweert zich juist te onderscheiden in service en als slogan heeft: Wat mooi is moet mooi blijven. In de kou laten ze je staan! Hoe kan je je vergissen.
Geplaatst door op 15 jun. 2023 7:26
Reactie van autobedrijf: Geachte heer Roggeveld, Dank u wel voor uw reactie. Wij luisteren graag naar alle opmerkingen van onze klanten, goed en minder goed, zodat we daarvan kunnen leren. Ondanks wat wij bij Idenburg Car Solutios een andere interpretatie van de gebeurtenissen hebben dan u, vinden we het nog steeds heel vervelend dat uw het gevoel heeft niet correct behandeld te zijn. Zoals u aangeeft hebben meerdere (twee) mensen van Idenburg Car Solutions destijds overlegd of de vermeende schade aan uw auto op enig moment of enige manier veroorzaakt kan zijn door de behandeling in de wasstraat 3 maanden geleden. Hoe zeer we ook hebben gebrainstormd en overlegd, het is wat ons betreft echt niet mogelijk. Als u nog een keertje bij ons langs wilt komen dan krijgt u, onder het genot van een kopje koffie, een gedetailleerde uitleg en demonstratie hoe onze wasstraat werkt, hoe we de kwaliteit garanderen en hoe de vermeende schade aan uw auto hierdoor echt en oprecht niet heeft kunnen ontstaan. Wij handelen altijd met de grootst mogelijke zorg voor de auto’s van onze klanten. Wat mooi is moet inderdaad mooi blijven. Daar staan wij voor en de vele positieve reviews op deze en andere websites zijn daar getuigen van. Vriendelijke groet, Idenburg Car Solutions
5 5
Het uur wat blijkbaar nodig is voor het wisselen van zomer/winter velgen met banden vind ik erg lang duren.
Bij navraag komt dit door de administratieve afhandeling, mijn inziens kan de administratie ook als de klant weg is, het wisselen zelf is in een half uur gebeurd.
Geplaatst door op 8 jun. 2023 9:38
5 5
Geweldig!!!;
Geplaatst door op 29 mei 2023 20:42
5 5
Schade aan mijn auto is 3x perfect verholpen tegen een goede prijs. De auto kwam zelfs netjes gestofzuigd terug.
Reparaties en beurten werden heel netjes uitgevoerd.
Bij grotere uitgaven wordt er een bon voor de wasstraat gegeven.
Vriendelijke mensen die echt hun best doen om goede service te verlenen.
Allemaal top!
Aandachtpuntje is, zo lijkt het, onderlinge communicatie en het zoek raken van foto's van schade (tot 3x toe). Maar overal is wel wat en over het algemeen dus gewoon tevreden!
Geplaatst door op 28 mei 2023 9:45
5 5
Grote beurt aan mijn Ford gehad, keurig gebeld over de te verrichten handelingen ook qua kosten.
Vriendelijk personeel
Geplaatst door op 22 mei 2023 18:34
5 5
Ik heb een nieuwe Tesla gekocht, maar de oplevering daarvan betreffende de staat van de lak vond ik niet best. Hierop mijn auto een glasscoatbehandeling laten ondergaan door Idenburg. Het resultaat is subliem en de service is perfect! Nogmaals bedankt medewerkers Idenburg!
Geplaatst door op 22 mei 2023 14:27
5 5
18 jaar oud maar dank zij de hightech cleaning is de auto als nieuw!
Geplaatst door op 10 mei 2023 9:53
5 5
Weer vlot en vakkundig geholpen en heel netjes op de hoogte gehouden
Geplaatst door op 1 mei 2023 17:34
5 5
Als mens doen wij ons best om gezond te leven en leggen ons daarbij soms in de spreekwoordelijke “watten”.
Martin Idenburg en zijn team hebben onze BMW met recht in de watten gelegd met de premium poetsbeurt..
Iedereen is betrokken en bevlogen in waar zij voor staan en hebben ons een mooie beleving mee gegeven, bedankt hiervoor .Dit maakt een bedrijf met een ziel !
Geplaatst door op 20 apr. 2023 11:40

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 1046 reviews
. (1044 positiefen2 negatief

< 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >