vergelijk, kies en maak een afspraak
Jager Automotive

Jager Automotive - Culemborg

9 reviews geplaatst waarvan 1 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

1 van de 2
Uitlijnen van een oldtimer? Door de telefoon: 'Ja hoor geen probleem en de man die dit werk gaat doen is ook een oldtimer' Een heel flauw grapje maar vooruit. Met de belofte dat het dus voor elkaar komt. Ik ben op de dag en tijd aanwezig. 'Nee onze apparatuur past niet op uw auto wij kunnen het werk niet doen' Zonder excuses geen sorry, ik kon gewoon weer gáán. Heb ik een vrije dag voor genomen en heen en weer gereden voor jan met de korte achternaam. Ook de manier waarop 'die oldtimer' mij te woord stond het leek echt helemaal nergens op. Mij zien ze er nooit meer, wat een waardeloos bedrijf maar vooral: personeel. Vloekend in mezelf reed ik weg, wat een k*tzooi....
Geplaatst door op 17 dec. 2021 12:43
2 van de 2
Kwam voor de eerste keer vanuit Hilversum naar dit bedrijf, wat een ongeloofelijke geweldige service daar kunnen de bedrijven bij ons een puntje aan zuigen, en wat een gezellig beleeft en deskundig en professioneel personeel, mij hebben ze er zeker als klant bij, voor zo’n goed bedrijf rij ik graag kilometers om, wat een goeie service.
Geplaatst door op 22 jun. 2018 16:49
2 van de 2
Zeer nette garage. Prima prijs kwaliteit
Geplaatst door op 27 mrt. 2018 20:45
2 van de 2
Sinds ruim een jaar geleden in contact gekomen met Jarno. Zeer goed contact en vakkundig
Weet waar hij het over hebt en praat. Goede service en altijd een snelle reactie !
Geplaatst door op 6 mei 2017 10:00
2 van de 2
Ik kwam voor een mankement en onderhoud. Dat was keurig verholpen. Maar na een proefrit met de auto hoorde Jarno toch dat er toch nog iets anders. Er was nog iets aders mis was met de auto. Hij had gelijk, het was ook nog een ernstig euvel. In overleg heeft hij meegedacht hoe we het e.a. beste konden herstellen. Hij heeft me ook laten zien wat het probleem was, wat er kapot was en hoe het hoort te zijn. Hij vertelde ook wat de gevolgen op korte termijn wellicht waren geweest. Auto reed daarna weer prima en erg blij met het resultaat. Een vakman met passie voor zijn werk.
Geplaatst door op 21 mrt. 2017 20:14
2 van de 2
Perfecte service en uitgevoerde gr.beurt voor scherpe prijs!
Geplaatst door op 24 apr. 2015 15:16
2 van de 2
hoi jarno super gemotiveerd bezig met je werk en alles eromheen geeft vakkundig gedegen eerlijk advies zijn met 4 auto,s in onderhoud nog nooit stil gestaan met stukken .
doet preventief onderhoud om stilstand te voorkomen
absoluut een aanrader voor iedereen die zijn auto lief is
Geplaatst door op 8 mei 2014 13:08
2 van de 2
Hallo, Ik heb vorige week vrijdag m.n auto gebracht goor een nieuwe distributieriem en volgens mij heb ik niet helemaal het goede mail adres gegeven..dacht ik later..dus hierbij nogmaals het mail adres esmeralda.correa@telfort.nl dit voor de factuur. Met vriendelijke groet Esmeralda
Geplaatst door op 23 okt. 2013 9:47

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 9 reviews
. (8 positiefen1 negatief