vergelijk, kies en maak een afspraak

240 reviews geplaatst waarvan 26 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Snelle service en redelijke tarieven. Daar heb je wat aan. Stadslampje vervangen kosteloos. Daar heb je ook wat aan!
Geplaatst door op 28 dec. 2019 14:26
2 van de 2
Ruitenwisser achter werkte niet. Ze hebben snel utigevonder waar het probleem zat en na overleg gerepareerd.
Geplaatst door op 19 nov. 2019 18:27
2 van de 2
airco begeven onderweg vanuit Brabant, 30 graden buiten en morgen op vakantie met de auto ;-(
vanmorgen toch even een telefoontje gedaan naar garage Nieuwenhuijsen. we konden meteen langskomen. auto konden we achterlaten, klein half uurtje later een telefoontje met de kosten, en werkelijk 3 uur later een hele pomp vervangen. super service, vriendelijke mensen en erg behulpzaam.
echt heel blij met het resultaat.
Geplaatst door op 3 aug. 2018 15:34
1 van de 2
Probleem met slot van de achterklep, heb moeten betalen zonder dat er gerepareerd is, nu is achterklep geblokkeerd en opent niet meer. No cure, still pay.
Geplaatst door op 20 jul. 2018 14:36
Reactie van autobedrijf: Goedemiddag heer Luursema, Uw reactie verbaast ons. Uw slot van de achterklep is defect. Wij hebben geprobeerd deze gangbaar voor u te maken. Dit lukt niet. Geprobeerd een nieuw slot te bestellen, deze was niet meer leverbaar voor uw auto. Wij hebben geprobeerd deze via een sloperij te pakken te krijgen en op de onderdelenlijn gezet, zonder resultaat. U heeft gisteren de auto opgehaald omdat u zelf een gebruikt slot heeft gehaald en zou deze zelf monteren. U kreeg nu echter de achterklep helemaal niet meer open. Wij hebben net 30 minuten geleden de achterklep voor u opengemaakt, zodat u zelf weer verder kon met uw reparatie. Zonder te hoeven betalen. Derhalve begrijpen wij uw reactie totaal niet. Kijken/tijd en proberen iets voor elkaar te krijgen kost in deze wereld nou eenmaal geld. U heeft gisteren slechts €29.43 hoeven af te rekenen voor de tijd die in uw auto is gaan zitten. Met vriendelijke groet, Autoservice Nieuwenhuijsen
2 van de 2
Vandaag bougies laten vervangen. Dat gaat niet zo makkelijk bij een boxermotor, maar desondanks veel eerder klaar dan verwacht. Top! Goed te woord gestaan dor Roy.
Geplaatst door op 14 jun. 2018 14:22
2 van de 2
Perfecte service en zonder flauwekul praatjes. Eerlijke en deskundige mensen. Denken met je mee en geven eerlijk advies. Vervangend vervoer geen probleem. Eindelijk weer een garage waar ik graag weer terugkom al is het maar voor een achterruitwisserblad waar voor mijn auto moeilijk aan te komen is. Zij hebben die dus wel (Alfa 159 sportwagon). Auto wordt echt schoon teruggegeven. Naar een Dealergarage?...echt niet! Een garage zoals het hoort waarbij de klant centraal staat! Ik raad deze garage bij iedereen aan.
Geplaatst door op 28 jan. 2018 15:04
2 van de 2
er werdt mij een goede technisch begrijpbare uitleg gegeven over eventuele gevolg schade als ik niet de oliepomp zou laten vervangen. na de reparatie werdt de auto netjes schoon opgeleverd
Geplaatst door op 25 jan. 2018 9:38
2 van de 2
Ik had vanaf aanschaf van mijn auto problemen met foutmeldingen. De auto was diverse keren terug naar de dealer geweest maar de fout bleef. Uiteindelijk bij deze garage achtergelaten en zij hebben de fout gevonden en opgelost. De auto rijd weer zoals het zou moeten.
Geplaatst door op 13 nov. 2017 8:38
2 van de 2
Net geweest voor een reperatie bleek ook het bandje een schroef in te zitten (kosteloos een prop in geschoten) prima service en dit al jaren tevreden klant.
Geplaatst door op 10 nov. 2017 16:47
2 van de 2
Zonder afspraak toch direct geholpen Top!
Geplaatst door op 29 sep. 2017 15:48

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 240 reviews
. (238 positiefen2 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >