vergelijk, kies en maak een afspraak
Jos Dekkers Autobanden

Jos Dekkers Autobanden - Sprang-Capelle

479 reviews geplaatst waarvan 38 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
We zijn snel en goed geholpen voor het plaatsen van winterbanden. Ook werden er nog enkele aanvullende tips gegeven. Voor ons een aanrader !
Geplaatst door op 7 nov. 2016 10:28
5 5
Bandenwissel laten doen. 4 nieuwe banden nodig. Zeer concurrende prijs hiervoo betaald. Alles binnen kwartier weer klaar
Geplaatst door op 6 nov. 2016 12:20
5 5
Al jarenlang een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Bijzonder aanbevolen.
Geplaatst door op 31 okt. 2016 10:06
5 5
bandenwissel weer snel uitgevoerd, met 2 nieuwe banden die vooraf keurig gemonteerd op velg klaar stonden
Geplaatst door op 29 okt. 2016 9:53
5 5
de service en gastvrijheid zijn van grote klasse bij Jos Dekkers, heerlijk om weer met nieuwe banden de winter in te kunnen. Binnen een uur voor elkaar en ondertussen op de leen-fiets even boodschappen gedaan. Na de tip dat ik altijd even tussendoor voor bandenspanning mag komen, ben ik weer heel tevreden verder gereden. Dank en compliment dus - aan te raden....
Geplaatst door op 27 okt. 2016 6:20
5 5
Al enkele malen bij dit bedrijf geweest omdat ze op verschillende webshops voor autobanden als montagepartner zich hebben aangemeld. Helaas deze keer niet zo'n fijne ervaring met een rare na smaak.

Het was mij dit keer snel duidelijk dat de heer dekkers ondanks dat hij zich zelf aanmeld voor webshops die banden verkopen, eigenlijk helemaal niet zit te wachten op deze klanten. Dit gaf hij tenslotte ook zelf aan, mensen weten niet wat ze moeten bestellen en met garanties moeten ze ook maar naar de webshop terug. Daar heeft hij natuurlijk een punt, het vreemde is echter dat wanneer je jezelf aanmeld om de montage diensten voor een webshop te verzorgen je vervolgens niet moet gaan zitten klagen dat niets goed is via internet.

De banden die van mijn bestelbus kwamen waren volgens hem van slechte kwaliteit en hij had er een michelin band voor geadviseerd. Toen echter duidelijk was dat ik dus ook met een michelin band langs kwam om te laten monteren, was dit weer niet goed en zou het weer een instabiele band zijn voor mijn bus.

Advies vanuit Michelin zelf schrijft echter deze band voor op mijn bus, dus daarover contact gezocht met Michelin en deze waren vanzelfsprekend niet blij met dergelijke uitspraken door één van de dealers.

Opvallend was en dit is helaas maar achteraf gebleken is dat de heer Dekkers voor de klanten die met banden die ze via één van deze webshops hebben besteld een ander tarief rekent dan hijzelf opgeeft.

Hier dan ook over gebeld met Jos en deze wilde daar niks van weten, de webshop zou tenslotte een tarief vermelden dat 14 jaar oud is. Het vreemde is echter dat deze webshop aangeeft dat het bedrijf pas sinds 2014 is ingeschreven en met ingang van vandaag is uitgeschreven.

De webshop geeft aan dat elke montage partner elke 3 maanden een mail ontvangt met de vraag of de prijzen zijn gewijzigd en de heer Dekkers geeft aan dat dit niet waar is.

Gezien het totale verhaal ben ik van mening dat de webshop geen blaam treft en dat de heer Dekkers eens na moet gaan denken of hij zich nog steeds als montagepartner wil laten vermelden op dergelijke webshops. Als hij van mening is dat het allemaal niet deugt, dan is het natuurlijk vreemd dat je wel de inkomsten via deze kanalen wil hebben.

Voor ons is Jos Dekkers helaas niet de juiste leverancier en zullen wij onze auto's voortaan elders laten voorzien van nieuwe banden enz.
Geplaatst door op 26 okt. 2016 11:48
5 5
Prima en eerlijk advies. Profiel banden van mijn tweedehandsje waren prima, maar gevaarlijk poreus. Dat had ik al begrepen van kennis met verstand van zaken. Wordt je geen dure merkband aangepraat bij oud autootje, binnen 20 minuten 2 bandjes vervangen. Oude worden door hun ingenomen. Bakje koffie/thee en krant liggen klaar; brabantse gastvrijheid alom! De voorbandjes konden nog even mee; dus geen geldklopperij hier! Fijne mensen; verstand van zaken! Tot volgende keer!
Geplaatst door op 23 okt. 2016 9:03
5 5
Goede service en klantvriendelijk zijn goed bij Jos Dekkers belangrijk is ook prijs en kwaliteit .
Ik kan Jos Dekkers autobanden bij vriend en kennis zonder twijfel aan bevelen!
Geplaatst door op 22 okt. 2016 8:14
5 5
Alles precies volgens afspaak verlopen. Tijdens wachten bakkie koffie gehad.
Geplaatst door op 21 okt. 2016 10:17
5 5
Hier word ik altijd goed, snel en vriendelijk geholpen. Mensen hebben hart voor de zaak en de klant.
Geplaatst door op 20 okt. 2016 7:15

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 479 reviews
. (478 positiefen1 negatief

< 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >