vergelijk, kies en maak een afspraak
Kortenray Auto's en Motoren

Kortenray Auto's en Motoren - Bemmel

25 reviews geplaatst waarvan 2 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
Ik wil iedereen waarschuwen hier geen auto te kopen!
Auto gekocht bij kortenray Bemmel met inruil van mijn eigen auto bij de proefrit meerdere dingen aangegeven zoals engine lampje wat Brande en trillen van de auto dit zou opgelost zijn als we de auto kwamen halen.
Uiteindelijk de dag van halen onderweg naar huis springt het lampje van de engine weer aan en trilt de auto als een gek.
Stop bij het tankstation want benzine om thuis te komen was er niet snap daarom de 200 euro afleverkosten die dit bedrijf vraagt ook niet.
Thuis aangekomen auto aangesloten op de computer dit was de egr klep is mee te leven en de banden waren gecupt ook dat heb ik zelf opgelost dit hoort bij onderhoud niet rechtvaardig want boven de 5000 euro verwacht je toch wel een redelijke auto.
Dit was echter nog niet het ergste van het hele verhaal nog niet eens 3 weken gereden in de auto knapt de distributieriem waarvan de verkoper toch echt zegt dat het een ketting is maar goed wat gaan we er aan doen?
Ander motorblok gevonden voor 1250 euro waarvan de garage dan wel 800 zou betalen na veel pijn en moeite hebben ze dit overgemaakt wel moest ik afstand doen van hun verantwoordelijkheid .
Hiermee gelukkig zelf de kennis om het blok er zelf uit te halen en erin te zetten maar dan komt je grote verbazing huis tuin en keuken sponsjes tegen het oliekoelhuis aan levensgevaarlijk.
Ik vervoer dagelijks een kind in de auto je moet er niet aan denken wat er had kunnen gebeuren schijnbaar houd kortenray zich alles behalve bezig met de veiligheid van de mens waar ze auto’s aan verkopen.
Bij iedere auto geven ze aan dealeronderhouden nou raad ik de mensen zowieso af hier een auto te kopen en mocht je het toch perse willen doen doe dan aub een officiële ANWB keuring dan weet je zeker dat je een auto koopt die niet op instorten staan.
Mijn ervaring nooit meer zal ik hier een auto kopen en zoveel mogelijk mensen waarschuwen dit ook nooit te doen ze zijn onbetrouwbaar verkopen eerder wrakken aan je van je zuurverdiende centjes.
Aub mensen let op kijk de auto helemaal goed na voor je hier überhaupt een auto zou willen kopen
Geplaatst door op 23 feb. 2018 21:03
5 5
We hebben onlangs een Opel gekocht bij kortenray auto's en mijn zoon is zeer tevreden met deze auto.
1 minpuntje was dat de autoradio het niet deed , maar we hebben de volgende dag gelijk een andere ingezet met cd speler zat er een in met
cassette speler dus kwam goed uit.
Verder waren we zeer te spreken over hoe de verkoop gegaan was en wij behandeld waren.
Bedankt dat we in vertrouwen deze auto van u hebben kunnen kopen.
Ga hier zeker in de toekomst weer kijken als ik een andere auto wil.
Geplaatst door op 11 jul. 2017 12:02
5 5
Mijn ervaring met autobedrijf kortenray bemmel

Ik heb in de loop van jaren al verschillende auto's gekocht bij autobedrijf Kortenray in Bemmel.
Mijn ervaring is dat ik ieder keer vriendelijk ben ontvangen.
De afspraken die gemaakt hebben zijn altijd nagekomen, en als ik een probleem met de auto had dan werd ik altijd na tevredenheid geholpen en werd het probleem opgelost.
Ik moest ook wel eens wat betalen , maar ja de zon gaat immers voor niets op.
Ik heb een keer met pech onderweg gestaan heb naar Kortenray toe gebeld en ze kwamen mij ter plekke ophalen en de auto werd gelijk gerepareerd zodat ik mijn weg weer kon vervolgen.
Dus mijn mening is :
Ga gerust langs en oordeel zelf.
Geplaatst door op 2 dec. 2016 11:27

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 25 reviews
. (21 positiefen4 negatief

< 1 2 3 >