vergelijk, kies en maak een afspraak
M.E. cars

M.E. cars - Oud-Beijerland

60 reviews geplaatst waarvan 3 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

1 van de 2
Spreek duidelijk een prijs af, achteraf valt het werk altijd weer tegen en wordt alles duurder ;-)
Na een discussie is meneer ook erg onbereikbaar, praat veel maar komt afspraken niet na.
Geplaatst door op 2 jun. 2018 20:20
Reactie van autobedrijf: geachte heer/mevr. Wij vermoedden dat u uw beoordeling wellicht bij het verkeerde garage bedrijf geplaatst heeft. Want u komt ons namelijk niet voor in ons klantenbestand onder de naam J.Vermeen. Daarbij mogen we aannemen als een klant ontevredenheid mocht hebben,ergens over dat gewoon ter plaatse met ons kan bespreken. Zeker ook omdat wij altijd vooraf een prijsopgave geven en of akkoord voor reparatie vragen aan de klant en of mochten er bijzonderheden tijdens een reparatie omhoog komen wij de klant daar als nog van op de hoogte stellen. met vriendelijke groet, ME-Cars Oud-beijerland
2 van de 2
Maurice is een persoon die werk maakt van zijn werk,voor zichzelf maar vooral voor de klant.Een technische man die weet waar hij het over heeft en het dus ook kan uitvoeren, doet wat hij zegt zonder nonsens en met goed gevoel voor Service. Een goede eerste ervaring met M.E-Cars en ga in het vervolg hier weer naartoe
Geplaatst door op 17 mei 2016 20:51
2 van de 2
hele snelle service voor een probleem waar anderen helaas voor hadden gezorgd. ANWB erbij niets kunnen doen. Maar M E cars heeft heet helemaal weer opgelost en heel snel ook nog.
Geplaatst door op 12 mei 2016 10:37
2 van de 2
Afgelopen week 4 nieuwe banden besteld en deze afgelopen zaterdag laten monteren. Snel en vakkundig geholpen. Vervolgens vertrokken en na 10 minuten bleek een sensor uit de uitlaat te zijn losgesprongen. Gelijk gebeld en kon (ondanks dat de garagehouder op het punt stond om te vertrekken) gelijk omkeren om langs te komen. Kon niet gelijk repareren aangezien het weekend was, maar kon de auto achterlaten en kreeg gelijk vervangend vervoer mee. Twee dagen later (vandaag) was de auto klaar en ook gelijk APK gekeurd! Super en snelle service, eerlijk advies en eerlijke prijs. Zeker een aanrader!
Geplaatst door op 10 mei 2016 22:59
2 van de 2
Goed en professioneel geholpen, eerst diagnose gesteld wat er allemaal gebeuren moest en vervolgens continu op de hoogte gehouden over de werkzaamheden.
Duidelijke uitleg en eerlijk oordeel, tx Maurice!
Geplaatst door op 3 mei 2016 16:04
2 van de 2
Maurice is een vakundig en vriendelijke monteur/garage eigenaar. Op advies van een kennis heb ik heb mijn Audi TT gebracht ter vervanging van de distributieriem. Tijdens de reparatie kwam Maurice een lekkende kleppendekselpakking tegen. Normaal baal ik behoorlijk als garagebedrijven met andere problemen komen als het gene waarvoor je hem brengt maar Maurice hield mij via whatsapp perfect op de hoogte doormiddel van fotos waarin ik duidelijk kon opmerken dat dit probleem ook echt opgelost moest worden. Na goedkeur heeft maurice zowel de distributieriem, het kleppendeksel pakking en de oliepeiltrechter vervangen en op dezelfde dag weer kunnen ophalen. Top service tegen een schappelijke prijs!
Geplaatst door op 16 mrt. 2016 11:48
2 van de 2
zeer goede service
Geplaatst door op 13 mrt. 2016 11:29
2 van de 2
wat moet ik er over zeggen, goede wijn hoeft geen kroon!! werelds die Man , vakkundig weet echt alles , schappelijke prijzen zeker na de ervaring welke ik had met de Mercedesdealer welke maffiaprijzen hanteren en mij totaal financieel uitgemolken hebben,
Gelukkig kwam ik in contact met Maurice , nou ineens al mijn zorgen waren weg , alles heeft hij gerepareerd wat Mercedes gewoon liet zitten hoe ik daar ooit door de APK kwam is mij een raadsel??Nee jammer ik ga nu terug naar Spanje voorgoed maar als ik ooit terug kom ga ik weer naar M.E Cars toe, echt een lieverd en heel beschaafd tegen een ieder , je zou bijna willen er mankeert iets aan je auto hahahah
Kortom ik wil benadrukken je krijgt waar voor je geld wellicht omdat het een eenmanszaak is en die Service kan geven , en je voelt je als vrouw weer veilig in je autootje,
Bedankt Maurice xx
Geplaatst door op 17 okt. 2015 7:49
2 van de 2
Ik heb een tijdje moeten zoeken naar een Smart specialist. Dat is hij namelijk. Uiterst tevreden over alle reparaties aan mijn Smart. Een echte aanrader!!!!
Geplaatst door op 24 jul. 2015 21:14
2 van de 2
Super service!!
Geplaatst door op 15 jul. 2015 23:18

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 60 reviews
. (57 positiefen3 negatief

< 1 2 3 4 5 6 >