vergelijk, kies en maak een afspraak

4 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Hee Bart Vroegindewei van Mabo ,.
Vervelend hè,. dat er zo over je baas gesproken wordt?
Moet hij, en jij maar geen mensen oplichten. en op een eerlijke manier aan je geld zien te komen. O ja zonder opleiding wordt dat natuurlijk moeilijk.
Mensen,. zodra er "super" in een overdreven positief bericht staat zijn het de mensen van dit garagebedrijf zelf!
Geplaatst door op 22 apr. 2014 11:42
5 5
heb hier een X5 e70 3.0d naar tevredenheid gekocht
voor een superscherpe prijs
moet zeggen dat het een superauto is en nooit problemen mee gehad
inmiddels al weer 40.000 km mee gereden
maar ja misschien ligt dat wel aan het merk
ben zeer tevreden en had totaal geen moeite met de verkopers
maar ja , je bent overal zelf bij
TOPDEAL
Geplaatst door op 15 aug. 2013 19:30
5 5
Dit bedrijf wordt gerund door beruchte gangsters en het enige wat ze kunnen is oplichten. Dit is al tientallen jaren aan de gang. us cars , vs automobielen , mabo auto , èèn pot nat. Telkens dezelfde eigenaren met een andere bedrijfsnaam daar de negatieve reacties te veel worden. Op Tros radar zijn deze jongens ook bekend met vs automobielen. Koop hier niets mensen!!!
Geplaatst door op 6 mrt. 2013 9:52
5 5
Ik denk ik ga even een leuke auto kopen bij dit bedrijf.
eerst bel ik de verkoper uit veenendaal om te vragen of deze auto goed is want ik moet van ver komen hier bij zei hij een prima auto rijdt zonder problemen.
Op de fotos zag deze auto er gelikt uit en had weinig kilometers op de teller. ik vraag aan de verkoper of hij mij een nieuwe apk op deze auto kan zetten dit was geen probleem.ik moest ook nog 150 euro betalen om deze auto rij klaar te maken .Ik zij tegen de vekoper dat dit goed was en ik deze auto waarschijnlijk wel zou kopen .hier werd mij gezegt dat ik wel een aan betaling moest doen, na een mailtje te hebben ontvangen waar in stond wat ik uituindelijk moest gaan betalen en een rekening nummer waar ik de aan betaling op moest storten , heb ik mijn aan betaling gedaan.Na twee dagen kon ik de auto ophalen,
Naar 1uur en en kwarier gereden te hebben zijn we er.
al snel krijgen we de sleutels om te gaan kijken met de mededeling dat hij net van het keurings stadsion kwam.
Indedaad op 20 meter afstand leek het inderdaad heel wat.
Dichter bij gekomen zag k dat deze auto een paar beste krassen had op het lak werk dit waren geen gebruikers krasjes.
Na het inspecteren van de bodem zach ik dat deze auto een nieuwe stabilisator stang had in prinsipe een goede zaak ,maar deze zat gebout met gewone bouten van ongeveer 10 centimeter lang ,dus niet de orginele bouten en moeren .
bij het verder kijken vond ik nog een plastic zij ruitje ,dan denk je ben ik daar nouw voor gekomen,Naar verder te kijken zag ik dat het voor ruit van links naar rechts gesheurd te zijn op ongeveer tien centimeter van de moterkap, de verkoper melde mij dat hij dit niet wist. Eigenlijk was ik nu wel uit gekeken en ging in overleg met mijn vrouw ,uiterraad wou zij deze outo niet om dat zij er geen vertrouwen meer in had.

denk je alles gehad te hebben, het ergste komt nog,
Ik melde de vekoper dat dit niet de auto was zo als ik hem gezien had op de fotos en dat ik er van af zach om dit Wrak te kopen.Hiebij begon de verkoper meteen met ,maar we hebben een afspraak ..hierbij melde ik de gebreken. hij zij dat het raam niet was door gescheurd en dat het zo wel mocht ,naar mij mening was dit wel het geval .en de bouten bij de stabilisator stang dan dit kan geen kwaad want hij is toch goedgekeurd na herhaaldelijk aandringen dat ik mij aan betaling terug wilde werdt deze man heel ombeschoft,hij zij geef dat raam maar aan u verzekering op en ik wil dan nog twee honderd euro van de prijs af doen ,maar voor ons hoefte het niet meer dit is levens gevaarlijk Na nog met de politie gebeld te hebben en ons vertelde niks te kunnen doen zijn we maar weg gegaan en ons verlies te hebben geacsepteerd.
hIER BIJ WAARSCHUW IK U ALLEMAAL.KOOP NOIT EEN AUTO BIJ MABO AUTOS .WANT ZO ALS DE AUTOS ER UIT ZIEN WORDT U OOK BEHANDELD... GEEN ENKEL RESPECT.
P.s Grotere leugenaars als deze heb ik nog niet mee gemaakt.
Geplaatst door op 25 jun. 2012 15:33

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 4 reviews
. (1 positiefen3 negatief