vergelijk, kies en maak een afspraak
Mago Automotive

Mago Automotive - Veldhoven

12 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
de auto maakte een ratelend geluid , is op deskundig en goede manier gerepareerd , en een goede betaalbare prijs , het op de hoogte houden tijdens de reparaties via watts app is echt mooi en goed geregeld , de monteurs kijken ook nog verder dan hun neus lang is , en constateerde nog enkele mankementen, en hebben het gerepareerd , echt een aanrader ik kom niet uit de buurt moet ruim 55 km rijden , maar ik weet dat dit de moeite waard is , en ik het in het vervolg ook voor over heb , echt een goede VAK garage . top werk mannen
Geplaatst door op 3 feb. 2024 9:48
5 5
Onze BMW X3 benzine (F25) vertoonde diverse hinderlijke storingen en noodloop waar de reguliere garages geen raad mee wisten. N.a.v. resensies uitgekomen bij MAGO, nu in Valkenswaard.
Wij wisten niet wat ons overkwam in positieve zin.
Snelle hulp, duidelijke diagnoses waarbij defecte onderdelen/werkingen via de 06 helderheid op afstand brachten,, keurige offerte n.a.v. die waarnemingen, waarna vlotte reparatie zonder nog “bijkomende”
kosten als gebruikelijk binnen de garage branche. Manager Elias een visitekaartje voor het bedrijf naast zijn enorme technische kennis en ouderwets klantgerichte service.
Wij raden een ieder aan dit bedrijf te benaderen voor onderhoud en reparaties.
Het is het ritje zeker waard.
Willem en Marinka Valstar.
MAGO/Elias en collega’ s bedankt, wij hebben een nieuwe garage !!
Geplaatst door op 18 jan. 2024 11:35
5 5
Mijn bmw 318d met n47 motor laten repareren. Probleem opgerekte distributie ketting. Ben zeer tevreden over het verloop van de reparatie. Werd keurig netjes dmv filmpjes op de hoogte gehouden. Ondanks dat ze niet in een deur nieuw pand zitten waar je van de grond kan eten wel de service verleend die je bij de dealer niet eens krijgt. Ben zeer tevreden over dit bedrijf.
Geplaatst door op 20 jul. 2022 18:53
5 5
Absoluut vakwerk en veel kennis van zaken. Goed werk geleverd en vlot. En dat ook nog voor een eerlijke prijs. Bmw n47 motor met opgerekte distributieketting. Bekende kwaal van dit type motor van Bmw en was er ook maar net op tijd bij! Dus hoor je vreemd slepend geluid dan snel actie ondernemen en niet wachten. Met 225000 km was de ketting helemaal op en spanner bijna uit zijn houder gelopen. Mannen bedankt!
Geplaatst door op 2 apr. 2022 11:20
5 5
het zijn gewoon vak mensen ,, het duurden wel wat lang , ik ben gewoon blij
Geplaatst door op 16 dec. 2021 16:24
5 5
Ongelofelijke service ! wat een vakmensen en wat een vakkennis ! wat een eerlijke en open communicatie ! Woorden schieten ons te kort. Al vele garages bezocht in de loop der jaren maar dit hebben wij nog nooit meegemaakt. Het was voor ons zeker de moeite waard om hier een rit van meer dan 100 km enkel voor te doen. DOE ZO VERDER ! Vele garages kunnen van jullie op vele vlakken nog heel veel leren ! Dankjewel !
Geplaatst door op 28 apr. 2021 17:46
5 5
BMW N47 motor waarvan de ketting rammelde hier laten repareren. Snel, vakkundig en tussentijds op de hoogte gehouden van de vorderingen. Netjes filmpje van de schade erbij, duidelijke uitleg en onderdelen die vervangen zijn apart gehouden zodat ik kon zien wat er vervangen was. Top bedrijf!
Geplaatst door op 15 apr. 2021 14:29
5 5
Net bedrijf, keurige service en een scherpe prijs. Aanpakken, deskundigheid en de afspraken netjes nakomen zijn de steekwoorden van MAHO Automotive.


Geplaatst door op 28 dec. 2020 13:43
5 5
Cannot be happier with the repair and customer service provided at MAGO.
Ilias and Mo are truly a standup guys. They are, without a doubt, passionate about their craft and customers. Ilias truly impressed me. Give him a call or ask for him by name if you’re considering any services at MAGO. Thank you and MAGO for the excellent service!
Geplaatst door op 20 nov. 2020 14:05
5 5
Super service, goede garantie, netjes te woord gestaan en uitleg gekregen. Bovendien voor een nette prijs.
Geplaatst door op 30 okt. 2020 20:44

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 12 reviews
. (12 positiefen0 negatief

< 1 2 >