vergelijk, kies en maak een afspraak

8 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Pas op als je hier een auto koopt laat hem elders keuren ,want er wordt niets hersteld als er iets stuk is.
Geplaatst door op 23 okt. 2023 8:42
5 5
Een hele fijne garage! Oprecht, eerlijk en super snel! Wilde al hele lange tijd een geschikte auto voor mijn dochter kopen en niet te duur. Samen met mijn dochter naar mcautoroyal gereisd en al bij binnenkomst werd ik al heel snel en vriendelijk het woord open gestaan. Na een proefritje waren ik en mijn dochter al snel ervan overtuigd. Kortom een topzaak!
Geplaatst door op 18 apr. 2022 8:45
5 5
Super service! Een mooie prijs kunnen onderhandelen, en bij het afhalen bleek dat ik twee nieuwe achterbanden heb gekregen zonder extra kosten! Duidelijk een passie voor auto's bij het personeel.
Geplaatst door op 15 apr. 2022 9:22
5 5
Inruilvoorstel gevraag op een dure auto zeer slechte communicatie via de mail afgesproken om langs te komen om eventueel mijn auto in te ruilen niks meer gehoord
Geplaatst door op 28 feb. 2021 16:28
5 5
Vorige week mijn (bijna) nieuwe Volkswagen Arteon opgehaald. Keurig bedrijf, kundig personeel, en nog aardig ook. Kreeg niet de hoofdprijs voor mijn inruil, maar de Arteon was dan ook zeer scherp geprijsd. Ook de aftersales (een echt reservewiel ipv een plaksetje) werd keurig door de werkplaats geregeld.
Geplaatst door op 5 mrt. 2019 12:31
5 5
Wij hebben bij dit bedrijf onze nieuwe auto aangeschaft, na ervaring van familie die al eerder bij MC auto royal een auto hadden aangeschaft. Wij zijn zeer netjes en klantvriendelijk geholpen. Nadat de overeenkomst was afgesloten is de auto voor ons naar de spuiter gegaan voor een aantal lichte beschadigingen. Wij zijn in de loop van de week goed door MC auto royal op de hoogte gehouden, mede d.m.v. foto's van de vorderingen bij de spuiter.
Wij zij zeer tevreden en raden dit bedrijf ook zeker aan.
Geplaatst door op 15 nov. 2017 14:31
5 5
Superbedrijf op superlocatie met supermedewerkers en prachtige voertuigen. Wat een service en aandacht voor het individu niet normaal meer in deze tijd.
En....... ik ben niet de enigste die er zo over denkt collega's vrienden en kennissen die hier een auto hebben gekocht zijn allemaal unaniem in hun bij ongeloofwaardige enthousiasme.
MCautoroyal ga zo door en dan wordt jullie succes nog groter als dat het nu al is.
Bedankt voor alles!
Geplaatst door op 27 jun. 2017 15:10
5 5
Mooie en snelle praatjes hebben ze. Wil je hiervan leren dan moet je zeker bij dit bedrijf langsgaan. Het was een ervaring die ons veel geld heeft gekost en waardoor wij dan ook nooit meer hier te zien zullen zijn. We kwamen kijken voor een auto. We hadden geluk dat we 5 minuten eerder waren dan een ander stel, hun werd namelijk al verteld dat ze niet eens een proefrit meer mochten maken in de auto. Wij hebben gereden en het enige wat opviel was een dashboardlampje dat branden maar niet hoorde te branden. Nadat we dit aangegeven hadden gaven ze ons het gevoel het te willen oplossen en hebben we zwart op wit laten zetten dat dit opgelost moest worden voor de koop. Uiteindelijk hebben we de auto 4x terug moeten brengen omdat ze never nooit het probleem opgelost hadden maar telkens een reset van de foutmeldingen hadden gedaan. De laatste keer dat we hem zouden brengen was ons mondeling beloofd dat we het totale geldbedrag van de auto retour zouden krijgen want 4x het probleem niet oplossen was inderdaad niet acceptabel. Helaas ook hun laatste loze belofte om het op te lossen was niet nagekomen; erger nog ze hadden gesjoemeld met het dashboard lampje waardoor je hem niet meer zag branden. De reactie hierop? Ze hadden de reparatie niet zelf uitgevoerd en hebben het niet laten controleren. Alsof ons het uitmaakt hoe!? Het bedrijf was verantwoordelijk om een auto te leveren die aan alle eisen voldeed. Toen we aangaven dat we de auto terug kwamen brengen was het opeens niet meer mogelijk het gehele aankoopbedrag retour te krijgen. Ook erkende ze nog weinig sympathie richting ons, terwijl zij een kapotte auto hebben geleverd. We hebben maar liefst 1100 euro moeten afgeven aan het bedrijf omdat ze de rest niet wilde terugbetalen. En dan heb je het niet over een auto van maar 2000€. Nooit meer auto MC anti-royal voor ons!
Geplaatst door op 9 sep. 2016 21:51

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 8 reviews
. (5 positiefen3 negatief