vergelijk, kies en maak een afspraak

11 reviews geplaatst waarvan 2 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Snelle reactie. Beleefd en correct geholpen. Goeie product prijs verhouding.
Goeie gast.
Geplaatst door op 24 jun. 2020 14:13
1 van de 2
Ik heb in nov 2019 een set computers gekocht BECM en ECU voor een Range Rover P38.
"Uit een lopende auto zonder storingen " voor 480 euro.Er bleek echter een versnellingsbak storing in te zitten.
Prooij gebeld.
"nee, dat kan niet, het moet aan de stekkers of bedrading liggen"volgens Prooij. Alle stekkers en bedrading nagelopen. 8 uur werk. geen oplossing. Prooij gebeld, "ik moet maar even langs komen" Ik zou dan in de Limp Home 100 km moeten rijden over autowegen. Ben naar een sleutelaar gegaan met een computer die deze auto uit kan lezen. Er bleek een storing in de ECU te zitten. De ECU vervangen, alles in orde. En 100 euro armer. Prooij gebeld en gemaild voor compensatie. Dit in de vorm van 150 euro verkoopwaarde voor hem voor gebruikte onderdelen die ik wel kan gebruiken. Geen reactie op mijn mail. Ook telefonisch niet uit te komen.
Geplaatst door op 3 jan. 2020 12:02
2 van de 2
Ik kwam voor een onderdeel voor een V70. Schakelmechanisme van de automaat. Het beschikbare onderdeel was keurig gedemonteerd. De prijs was zoals tevoren afgesproken.
Mijn ervaring met de heer Prooij is een positieve. Het bedrijf is geen nagelstudio en voor een praatje hoef je niet te komen maar ik kreeg waarvoor ik kwam voor een gunstige prijs. Vakbekwaamheid blijkt mij door de manier waarop het onderdeel uit de donorauto was gehaald en de manier waarop het was aangeboden op Marktplaats; in overeenstemming met het product.
Geplaatst door op 9 dec. 2016 18:20
2 van de 2
Ik kwam voor een tweedehands schakelmechsnisme voor een Volvo v70. Dat bleek vakkundig gedemonteerd te zijn en overeen te komen met de advertentie. Vantevoren was afgesproken dat hij het apparaat niet zou terugnemen bij aankoop. Duidelijk en ook redelijk in verhouding tot de prijs. Geen klachten dus.
Geplaatst door op 5 dec. 2016 14:08
1 van de 2
Een kap voor een bromfiets gekocht waar volgens dhr. Prooij "niets mis mee" was. Eenmaal ontvangen zat de kap vol met schaafplekken. Heb de verzendkosten heen betaald en aangeboden ook de verzendkosten retour te betalen maar de verkoper wou ook nog een extra bedrag "voor de moeite".

Ieder mag zijn eigen mening vormen maar dit is wat mij betreft een absolute afrader!
Geplaatst door op 17 nov. 2016 22:10
2 van de 2
Gebruikte bodemplaat Freelander keurig thuis geleverd, geheel intact tegen een scherpe prijs.
Geplaatst door op 23 mrt. 2016 15:59
2 van de 2
Ik ben hier al diverse keren geweest voor mijn onderdelen. Hij heeft behoorlijk wat op voorraad liggen dus dat is ideaal, en ook voor een redelijke prijs als ik het vergelijk met andere bedrijven. In het weekend is hij ook vaak open wat best fijn is omdat ik doordeweeks moeilijk kan.
Geplaatst door op 19 okt. 2014 7:58
1 van de 2
De bovenstaande negatieve ervaring met Prooij Motorvoertuigen kan ik volledig onderschrijven.
Wil je garantie tot de deur dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres. Onderdeel gekocht wat niet het juiste bleek te zijn, omruilen onmogelijk, coulance nul, klantvriendelijkheid nul.
De puinhoop-indruk bij het bedrijf ter plaatse had al alarmbellen moeten laten afgaan, evenals de discussie over de verkoopprijs vh artikel (was opeens hoger toen ik het kwam afhalen).
Suggestie mijnerzijds om het aankoopbedrag te splitten, of korting te geven op een ander onderdeel werden terzijde geschoven.
Hier koop ik NOOIT meer een auto-onderdeel!
De heer Stefan Prooij heeft m.i. nog veel te leren over klantvriendelijkheid!
Geplaatst door op 28 okt. 2013 8:55
2 van de 2
Verkoopt onderdelen die niet aan de beschrijving voldoen (rotzooi).
Komt afspraken niet na.
Mijn ervaring ?deze firma licht deboel op.
Geplaatst door op 13 mei 2013 11:43
Reactie van autobedrijf: Dhr bos heeft destijds een mercedes katalysator gekocht bij ons. Roestplekjes in het hitteschild (die absoluut geen kwaad kunnen) zag hij aan voor gaten in de uitlaat. Van ons aanbod om het retour te sturen en teruggaaf van het aankoopbedrag heeft hij helaas geen gebruik gemaakt, maar blijkbaar heeft hij tot onze verbazing wel een negatieve review geplaatst.

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 11 reviews
. (8 positiefen3 negatief