vergelijk, kies en maak een afspraak
New Car Center Helmond

New Car Center Helmond - Helmond

41 reviews geplaatst waarvan 3 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
Ik ben heel goed geholpen door new car center helmond. Had een lekkage als gevolg van een slangetje dat kapot was gegaan onder mijn autobekleding. Een dagje de auto weg. Ze hebben me zelfs even thuis afgezet en later weer opgehaald toen de auto klaar was. Prima service!
Geplaatst door op 23 dec. 2014 8:57
5 5
Fijne garage!
Heb in september mijn versnellings bak en koppelingsplaat laten vervangen. In november waren mijn remmen versleten.
Beide keren ben ik snel, adequaat en betrouwbaar geholpen.
Dit is een garage waar ik graag mijn auto heen breng. Super!!
Geplaatst door op 8 nov. 2014 13:53
5 5
super garage, hier kom ik graag terug!
Het personeel is super vriendelijk.
Goede prijs kwaliteit verhoudng
Geplaatst door op 1 sep. 2014 23:58
5 5
Erg goede en snelle service!!! In 1 dag was m'n auto weer prima gemaakt. Kon ook in de tussentijd hun auto meenemen als vervangend vervoer. Ook zijn ze absoluut niet duur. Hele aardige mensen. Echt een aanrader!!
Geplaatst door op 21 feb. 2014 9:16
5 5
Zeer goede ervaringen.
Ik had problemen met mijn auto. Al verscheidene keren naar de garage geweest, maar ze konden het niet vinden (ondertussen wel van alles vervangen).
Ten lange leste op aanraden van een kennis naar New Car Center gegaan.
's Middag auto gebracht en ze zouden er eens naar kijken.
Volgende dag 's morgens telefoontje dat ze het euvel gevonden hadden. Ze waren er tot 11 uur 's avonds mee bezig geweest.
En inderdaad, het is nu 3 weken geleden en de storing is nog niet terug gekomen.
Bravo voor een perfecte service, en voor het vakmanschap.
Geplaatst door op 13 jan. 2014 6:54
5 5

Ja, ik kom terug bij New Car Centre
2 Maanden geleden heeft mijn auto, een oud karretje, een grote beurt gehad en 4 maanden geleden is de knalpijp in zijn geheel vervangen. Dat was toen bij elkaar een behoorlijk kostenplaatje. Maar goed....ik dacht.....dan is de auto wel weer helemaal in orde en kan ik weer veilig de weg op. Maar het liep anders....want helaas viel onlangs de verwarming in zijn geheel uit en dat kun je niet gebruiken met dit koude weer. Ben toen uit frustratie naar een andere garage gegaan, namelijk naar New Car Centre in Helmond, om daar naar de verwarming te laten kijken. Op de brug lieten ze me zien dat de knalpijp, die onlangs door dat andere bedrijf was aangebracht, behoorlijk los zat en ook slecht was gemonteerd en zelfs aan elkaar was gekit. Daar stond ik al behoorlijk van te kijken. Na verder onderzoek bleek de verwarmingsthermostaat in zijn geheel kapot te zijn alsmede de waterpomp , verder was de distributieriem slecht en bovendien was de radiateur totaal versleten en niet meer te herstellen, zodat deze ook in zijn geheel vervagen moest worden. De monteur heeft mij al deze mankementen persoonlijk laten zien en ik was verbaasd dat dit alles niet bij de grote beurt van een paar maanden geleden bij die andere garage aan het licht was gekomen. Maar goed....daar koop ik nu toch niks meer voor. Wat een tegenvallers! Heb de monteur van New Car Centre opdracht gegeven om alles wat kapot is te vervangen zodat de auto nu wel in orde is. En ik moet zeggen: Hij doet wat ie beloofd en hij heeft alles netjes hersteld en heeft mij dat ook allemaal laten zien. En de prijs was ook nog eens heel erg redelijk. Kortom: de auto kan nu weer veilig de weg op en daar ben ik erg blij om. Waarom kon dat niet meteen bij die andere garage, dan had ik me een hoop kosten kunnen besparen? New Car Center.....hartstikke bedankt voor de goeie informatie, de duidelijke afspraken en voor de lekkere koffie. Jullie zijn KANJERS!
Geplaatst door op 9 dec. 2013 15:55
5 5
2 Maanden geleden heeft mijn auto, een oud karretje, een grote beurt gehad en 4 maanden geleden is de knalpijp in zijn geheel vervangen.
Dat was toen bij elkaar een behoorlijk kostenplaatje.
Maar goed....ik dacht.....dan is de auto wel weer helemaal in orde en kan ik weer veilig de weg op.

Maar het liep anders....want helaas viel onlangs de verwarming in zijn geheel uit en dat kun je niet gebruiken met dit koude weer.
Ben toen uit frustratie naar een andere garage gegaan, namelijk naar New Car Centre in Helmond, om daar naar de verwarming te laten kijken.
Op de brug lieten ze me zien dat de knalpijp, die onlangs door dat andere bedrijf was aangebracht, behoorlijk los zat en ook slecht was gemonteerd en zelfs aan elkaar was gekit. Daar stond ik al behoorlijk van te kijken.
Na verder onderzoek bleek de verwarmingsthermostaat in zijn geheel kapot te zijn alsmede de waterpomp , verder was de distributieriem slecht en bovendien was de radiateur totaal versleten en niet meer te herstellen, zodat deze ook in zijn geheel vervagen moest worden. De monteur heeft mij al deze mankementen persoonlijk laten zien en ik was verbaasd dat dit alles niet bij de grote beurt van een paar maanden geleden bij die andere garage aan het licht was gekomen.

Maar goed....daar koop ik nu toch niks meer voor.
Wat een tegenvallers!

Heb de monteur van New Car Centre opdracht gegeven om alles wat kapot is te vervangen zodat de auto nu wel in orde is.
En ik moet zeggen: Hij doet wat ie beloofd en hij heeft alles netjes hersteld en heeft mij dat ook allemaal laten zien.
En de prijs was ook nog eens heel erg redelijk. Kortom: de auto kan nu weer veilig de weg op en daar ben ik erg blij om.
Waarom kon dat niet meteen bij die andere garage, dan had ik me een hoop kosten kunnen besparen?
New Car Center.....hartstikke bedankt voor de goeie informatie, de duidelijke afspraken en voor de lekkere koffie.
Jullie zijn KANJERS!
Geplaatst door op 5 dec. 2013 16:34
5 5
Goede service, snel klaar en mogelijkheid voor vervangend vervoer.
Geplaatst door op 27 sep. 2013 14:22
5 5
Altijd snel terecht, ontzettend klantvriendelijk en de auto is snel klaar!
Geplaatst door op 18 sep. 2013 17:03
5 5
Vandaag hebben wij voor het eerst onze auto naar deze garage gebracht voor een APK en kleine beurt. Kosteloos kregen we een leenauto mee. Binnen een uur na aflevering kregen we al een telefoontje van alle onderdelen die vervangen moesten worden. Ze deelden ons tevens mede wat ons dat zou gaan kosten. Die prijs was echt ongekend netjes, voor alles wat er moest gebeuren. Tegen het einde van de middag werden we nogmaals gebeld, omdat de auto weer klaar was. Wij werden daar zeer vriendelijk en open ontvangen met wat te drinken. De monteur liet ons de oude, versleten onderdelen zien. Onze auto rijdt weer als een zonnetje! Over deze garage niets dan goeds. Graag tot volgend jaar bij de grote beurt!
Geplaatst door op 2 sep. 2013 16:52

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 41 reviews
. (39 positiefen2 negatief

< 1 2 3 4 >