vergelijk, kies en maak een afspraak
New Car Center Helmond

New Car Center Helmond - Helmond

41 reviews geplaatst waarvan 3 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
goede service en een eerlijke behandeling
Geplaatst door op 15 okt. 2012 7:49
5 5
om 10uur auto achter gelaten om 14.00 werd al snel verteld wat het probleem was en dat ik mijn auto al na een uurtje kon ophalen!
wat mis was werd vervangen met een tweede hands artikel die ook nog 2 maanden garantie heeft.
super vriendelijk, snel en de prijzen zijn ook heel portemonnee vriendelijk!
dus een aanrader!
Geplaatst door op 10 okt. 2012 16:23
5 5
New Car Centre heeft Peugeot niet als specialiteit vermeld staan. Op maandagavond, binnen 2 uur nadat ik hen belde, hebben zij mijn Peugeot 406 die niet meer startte opgehaald. Dit was gratis omdat ik ook de reparatie door hen liet doen.
De heren hebben me vriendelijk gevraagd wat ik allemaal wilde.
Vervolgens hebben ze eerst de mapsensor en enkel schakelaars, relais en zekeringen moeten vervangen om de storingsdiagnose te kunnen doen.
Daarna is mijn benzinepomp vervangen door een "gebruikte" benzinepomp.
Vroeg woensdagmiddag werd ik door hen gebeld dat mijn Peugeot weer klaar was en kreeg ik te horen dat de motorolie en het oliefilter eigenlijk ook het beste vervangen konden worden.
Ik wist dat de olie niet al te best meer was en voor hun aanbiedingsprijs van slechts 54,62 euro heb ik toen ook de olie en het oliefilter laten vervangen.
Een half uurtje later werd ik gebeld dat ze klaar waren en dat ze me op kwamen halen omdat ik geen vervoer had. Ook dat was weer gratis.
Toen we weer aankwamen monteur nog even bezig, als extra service, om mijn banden op spanning te brengen (dat moest ik al doen maar dat ben ik steeds vergeten).
Bij het afrekenen kwam de monteur nog binnen met de oude benzinepomp omdat ik die misschien nog voor een onderdeel wilde gebruiken dat je kunt vervangen als je benzinemeter het niet meer doet. Ik heb daar vriendelijk voor bedankt en gezegd dat ik wel naar hen terug zou komen als mijn benzinemeter het niet meer doet want vroeger hield ik mijn auto's zelf bij en nu kan ik nog net de accu en de bougies vinden onder de motorkap, de rest is voor mij tegenwoordig raketwetenschap.
De tongval van de medewerkers is niet Amsterdams maar voor mij heel wat beter verstaanbaar dan die van de echte oude Helmonders. Als je daar niet van houdt dan zeker niet naar hen toe gaan.
Ik rijd fatsoenlijke maar oudere auto's en ik wil niet veel aan het onderhoud van mijn auto uitgeven want dan koop ik wel weer een andere. New Car Centre Helmond heeft me daar uitstekend bij geholpen want op deze manier durf ik tenminste naar een Garagebedrijf te gaan.
Ik mis mijn centjes wel maar al het bovenstaande hebben zij mij geleverd voor net geen 425 euro!!!
Ik heb weinig vertrouwen in garagebedrijven, ben er erg gelukkig mee dat ik New Car Center Helmond gevonden heb.en ga nergens anders meer naartoe.

Hardstikke bedankt heren en tot de volgende keer.
.
Geplaatst door op 20 sep. 2012 0:18
5 5
Dinsdag had ik gebeld omdat ik problemen had met mijn auto, ik kon woensdag al meteen terecht. 's avonds was mijn auto al gemaakt tegen een schappelijke prijs. Bedankt voor de vriendelijke en snelle service. Een aanrader voor iedereen!
Geplaatst door op 29 aug. 2012 16:59
5 5
Een fijne garage. Op alle vragen een duidelijk antwoord. Je weet meteen waar je aan toe bent. Ook de prijzen zijn niet duur en de kwaliteit is top! De onderdelen die zijn vervangen worden aan de klant getoond zodat je zeker weet wat ze bij de reparatie hebben gedaan.
Geplaatst door op 22 aug. 2012 16:47
5 5
Zeer tevreden over de snelle service!
Geplaatst door op 13 jul. 2012 15:54
5 5
goede service en een eerlijke behandeling, staan altijd voor je klaar met raad en daad. waar vind je dat tegenwoordig nog. Hier ben je als klant echt koning.
Geplaatst door op 27 jun. 2012 19:58
5 5
Gewoon toppers, een absolute aanrader !!
Waar meegedacht wordt met de klant, en klant bij deze garage koning is, geen flauwekul vehalen en duidelijke afspraken worden gemaakt
Over een paar weken is de ditributie riem van de auto aan ververvanging toe, men hoeft niet te raden waar ik dit laat uitvoeren
Geplaatst door op 12 apr. 2012 11:45

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 41 reviews
. (39 positiefen2 negatief

< 1 2 3 4 >