vergelijk, kies en maak een afspraak

7 reviews geplaatst waarvan 1 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Top, ik ben nog steeds blij met de auto die ik hier gekocht heb onder de marktprijs.
Geplaatst door op 15 mei 2018 12:52
2 van de 2
Poldermann auto's heeft zeer nette auto's staan. Het viel mij op dat toen ik een proefrit wilde maken met door mij aangeschafte Seat Altea, alle auto's die in de weg stonden zonder problemen gestart werden.
Door de kou kon ik de airco niet testen tijdens de proefrit. Afspraak gemaakt dat indien de airco niet zou werken, Poldermann tot uiterlijk 1 maand na aanschaf voor de reparatie zou zorgen. Na 4 weken belde ik op vrijdag avond naar de verkoper en ik kon de volgende dag, op zaterdag bij een merkdealer in de buurt terecht, waar de airco werd bijgevuld. Goede en snelle service, zo kan het dus ook!
Geplaatst door op 2 mei 2018 21:16
2 van de 2
Ik heb een Volvo gekocht bij Poldermann Auto's en ik ben er zeer tevreden mee. Nette autogarage en de auto's staan er smetteloos bij. voor de rest een vriendelijke verkoper en staat je ook graag te woord aan de telefoon. Voor de mensen die hier een auto willen kopen: zeker de moeite waard om langs te gaan!!
Geplaatst door op 27 jan. 2018 19:41
2 van de 2
Paar weken geleden heb ik een mooie Renault Clio gekocht bij deze jongeman en ik heb tot de dag van vandaag geen problemen gehad met mijn karretje. Hij doet het perfect en ik werd correct en en met geduld geholpen door de heer. Toppertje!!
Geplaatst door op 18 jan. 2018 14:19
2 van de 2
Ik heb een paar weken terug een Smart gekocht bij Poldermann Autos. Deze ging na een week niet meer in zijn achteruit. Bij de Smart dealer zou dit mij een paar honderd euro kosten. Vervolgens nam ik contact op met Poldermann Autos en mijn probleem voorgelegd. Hieropvolgend moest ik de auto terugbrengen. Twee dagen later kon ik mijn auto weer ophalen. Deze was weer keurig in orde. Ik ben zeer tevreden over hun behulpzaamheid en hun vriendelijkheid. Ik kom de volgende keer zeker weer terug.
Geplaatst door op 3 okt. 2014 20:50
2 van de 2
Afspraak is afspraak, auto wordt goed gepresenteerd. Gelijk werd aangegeven dat er mogenlijk een andere accu in moest, prima opgelost. Pragmatische invulling om tot een goede deal te komen en een prettige manier van communiceren.
Geplaatst door op 22 nov. 2012 12:34

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 7 reviews
. (7 positiefen0 negatief