vergelijk, kies en maak een afspraak
Qualitymotors

Qualitymotors - Wormer

8 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Ik had bij quality scooters een scooter gekocht waarvan werkelijk alles los bleek te zitten....Tijdens het telefoongesprek zei de verkoper na dat ik zei dat dat er een vreemd geluid in zat dat ik wel een warmloper ZOU HEBBEN GEHAD en dat ik er snel olie in had gegooit....HOE KAN DAT NOU?! ik had de scooter net en ze zeiden dat het wrak een grote beurt had gehad, als dat waar zou zijn dan weet hij dat en kan ie dat nooit zo zeggen omdat ik dan geen warmloper/droogloper gehad KAN hebben......en als dat niet waar is van die grote beurt dan geeft ie dus zo'n antwoord waarmee ie zich knap in zijn kaarten laat kijken.Met dat idiote antwoord en verdachtmaking naar mij zegt ie eigenlijk over zichzelf dat ie een leugenaar en een op.ichter is want die grote beurt kan de scooter nooit gehad hebben gezien de erbarmelijke staat waarin dat ding uiteindelijk bleek te verkeren..de firma van Zaane met nieuwe Turkse eigenaars hebben mij zal ik maar zeggen qua inruil van dat qualitymotor mormel gered en mij een fantastische inruilprijs terug gegeven omdat zij ook mijn verhaal en de manier waarop ik genaait was zo rot voor mij vonden.......IK RAAD ÉÉN IEDER DUS AAN OM NAAR VAN ZAANE TE GAAN EN bullshit motor te laten voor wat ze zijn...groet van Franciscus
Geplaatst door op 26 okt. 2022 15:43
5 5
Pas geleden onderhoud laten doen aan een Yamaha wr250f waarvan de accu vervangen moest worden olie ververst moest worden en de kleppen gesteld moesten worden en de carburateur gereinigd moest worden . Na het betreffende onderhoud wilde de motor slecht starten en later helemaal niet meer kreeg als antwoord de ontsteking of cdi unit is stuk volgens de beide heren was dit een kwetsbaar stukje techniek. Ik heb mn spullen daar vandaan gehaald en ben er later op terugkomen nadat mn motor bij een yamaha dealer was geweest de conclusie een nieuwe juiste accu voor dit type motor en de juiste afstelling van de carburateur koste mij €165 extra de beide heren willen niets doen aan de verkeerde handelingen niet de verkeerde accu retour nemen of tegemoetkoming van de ellende die ik van ze heb gehad het enige antwoorden was zet de accu maar op marktplaats dit bedrijf noemt zichzelf Qualitymotors het bedrijf voor al de merken mensen ga hier nooit heen de rekening bedroeg €426; en dan zo een antwoord en vakmanschap te triest voor woorden!!! Mv Grt Eddy
Geplaatst door op 31 mrt. 2020 12:59
5 5
Vriendelijk ontvangst
Afspraak gemaakt, op tijd werd mijn auto op de brug gezet, probleem bekeken ( lekkende achterdemper) advies gekregen en bij een 2e afspraak is mijn achterdemper vervangen, echt een aanrader.
Geplaatst door op 17 feb. 2019 18:57
5 5
Zeer vriendelijk ontvangen door beide heren.
Kundige monteur......ik ga zeker terug mocht ik een reparatie nodig hebben.
Geplaatst door op 15 jan. 2019 13:03
5 5
Volop gebruik gemaakt van een lokaal geadverteerde actie! Een kleine onderhoudsbeurt voor slechts €30 (ik had mijn eigen filter & olie gekocht!) Werd niet moeilijk om gedaan.

Super, auto is weer lekker opgefrist!
Geplaatst door op 7 apr. 2016 16:10
5 5
Goed geholpen,

Ik kom net bij Qualitymotors vandaan. Ik ben zeer tevreden dat ik tijdens Pasen gewoon nog bij het bedrijf terecht kon. Ik heb een lange reis tegemoet en wilde mijn Volvo toch nog laten nalopen en laten voorzien van een goede onderhoudsbeurt!

Ik ben gerust en kom zeker weer terug!
Geplaatst door op 27 mrt. 2016 10:35
5 5
Super tevreden over Qualitymotors. Heb distributie riem en waterpomp laten vervangen. Ik was erg tevreden met de service en klantvriendelijkheid van de medewerkers. Vooraf werd ik gebeld over de kosten en overleg. Mijn auto rijd en is hoorbaar beter. Ik was erg tevreden over de geleverde diensten en de manier waarop ik geholpen ben.

4 sterren omdat: Ik vind dat er altijd ruimte voor verbetering is en 80% is voor mij een super cijf
Geplaatst door op 22 mrt. 2016 16:48
5 5
Ik heb hier een tweedehands scooter gekocht via marktplaats voor 800 euro, eenmaal thuis kwam ik erachter dat mijn voorrem schijf cilinders vastbleven zitten en dus kapot was. eenmaal terug gegaan na bekvechten en een brutale mond te krijgen is dit gerepareerd. hierna kwam ik er achter dat de scooter is overgespoten en motorisch bagger was. deze scooter heeft nooit een onderhoudsbeurt gekregen zoals stond beloofd op marktplaats. eenmaal bij een andere garage kreeg ik te horen en te zien dat de V snaar bijna gescheurd was, motorblok robbers versleten waren en mijn blok dus los hing. Rollers waren helemaal de foute maat en daardoor reed de scooter al gauw dramatisch, na 400 euro verder aan reparaties voor een tweedehands scooter rijd hij dankzij een andere scooterzaak weer naar behoren. Ik raad niemand aan bij deze oplichters een scooter of wat dan ook te kopen, ze geven nergens garantie op en verkopen troep.
Geplaatst door op 28 feb. 2016 13:11

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 8 reviews
. (6 positiefen2 negatief