vergelijk, kies en maak een afspraak
Scherpenisse Auto's

Scherpenisse Auto's - Oud-beijerland

49 reviews geplaatst waarvan 3 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Goede afspraak,goed en snel geholpen,vriendelijk,klant
Geplaatst door op 23 jan. 2018 14:35
2 van de 2
Kocht eind juli een Saab 93 bij dit bedrijf, het is een prima auto, maar ook de uitvoering van de garantie door Scherpenisse auto's is super. Geen gezeur en altijd vriendelijk.
Wat mij betreft een aanrader als u een andere auto zoekt, bv een nieuwe Saab.
Geplaatst door op 19 nov. 2017 15:17
2 van de 2

Al sinds 1998 onze garage. Zijn heel tevreden .
Personeel vriendelijk en zeer behulpzaam
Geplaatst door op 2 dec. 2016 9:17
2 van de 2
Een jaar geleden auto gekocht. Uitstekende service gedurende garantieperiode. Snelle en goede service bij laatste onderhoudsbeurt
Geplaatst door op 13 nov. 2016 10:48
2 van de 2
Goede service, klantvriendelijke behandeling en vakwerk tegen billijke prijs.
Geplaatst door op 12 nov. 2016 15:22
2 van de 2
Kom hier al20jaar. Elke keer tot volle tevredenheid , service zonder zorgen.
Geplaatst door op 7 nov. 2016 16:27
2 van de 2
In November 2014 kocht ik bij Scherpenisse auto's mijn eerste Saab 93. Na het zeer goede en uitgebreide advies bij het kopen van mijn Saab bij de heer Scherpenisse zelf ben ik altijd met veel plezier en vertrouwen terug gekomen voor het onderhoud en de APK van mijn auto. De goede communicatie over mijn Saab met Maarten en Cor van de afdeling werkplaats heb ik tot nu toe als zeer prettig en deskundig ervaren. Ik ben zeer tevreden over het contact met de afdeling verkoop en de afdeling werkplaats bij Scherpenisse auto's en hoop daar dan ook nog vele jaren met mijn Saab terug te mogen komen.
Geplaatst door op 28 okt. 2016 22:37
2 van de 2
Heb een Saab 9-3 Estate hier gekocht en in onderhoud. Mooie auto's in de showroom. Service van de werkplaats ervaar ik als uitstekend. Heel vriendelijk, behulpzaam en vooral heel veel kennis van zaken. Ik heb het idee dat ze in ieder geval Saabs door en door kennen.
Geplaatst door op 3 jun. 2016 9:02
2 van de 2
Prima gararage. Goede service, know how, snelle afspraak enz.
Geplaatst door op 30 jun. 2015 9:36
2 van de 2
een uitstekende garage waar ik al vele jaren als zeer tevreden SAAB rijder (9-5t en 9-3ss 1.8t) mijn auto's in onderhoud heb. Correct en betrouwbaar en prima vakmensen! Staan altijd voor je klaar en geven goede informatie.
Geplaatst door op 13 nov. 2014 12:38

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 49 reviews
. (49 positiefen0 negatief

< 1 2 3 4 5 >