vergelijk, kies en maak een afspraak

8 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Een auto bij dit bedrijf te koop gezien, die geadverteerd stond particulier op marktplaats. toen we een afspraak ervoor hadden en gingen kijken werd gelijk door de mopperende verkoper gezegd koop hem niet.. wij waren erg verbaasd.en mochten niks zeggen of vragen stellen van hem hierover en ook niet over de auto.want hij dulden geen commentaar van ons. hij zou naar eigen zeggen de auto nog liever in de fik steken . erg vreemd allemaal want waarom bied je de auto dan te koop aan en laat je de koper ervoor komen? hij zocht wel een kwartier naar de sleutels en slaagde er eerst niet in ze te vinden en vroeg of wij eens onder de auto wilden kijken of ze daar lagen. even later vond hij ze toch . eenmaal de sleutels gevonden zou er dan ineens een storingslampje branden op het dashboard . hij wilde met veel gemopper wel een prijs maken en zei erbij dat we dan naar een garage moesten gaan de auto te laten maken om de storing te laten verhelpen. hij vroeg wat wij ervoor wilde geven . wij noemden onze prijs en hij ging akkoord. toen startte hij de auto en zag dat het storingslampje niet meer brandde en kwam mopperend in zijn eigen uit de auto met dat hij nog een beter bod had. hij vroeg aan ons voor hoeveel hij de auto nu eigenlijk te koop had gezet en wilde ineens meer geld.. wij zijn toen maar afgehaakt. want hij werd meteen boos toen wij over de eerder gemaakte prijs afspraak begonnen, deze man voerde een hele show op, doet alsof hij volledig de weg kwijt is maar probeerde zich overal uit te wringen en ons gewoon om de tuin te leiden en te lichten. ook haalt hij erbij dat hij 81 jaar is. is niet eerlijk en was erg agressief en onvriendelijk naar ons van begin af aan dat wij voor de auto stonden. zegt erg rare dingen en begon steeds andere auto's die ernaast stonden aan te prijzen maar daar kwamen wij niet voor. wij vragen ons nog steeds af waarom hij de auto eigenlijk niet wilde verkopen maar ons wel liet komen ervoor. misschien omdat het een gewild autootje was? (toen wij er stonden werd er ook nog voor de auto gebeld) ,maar als je meer geld wil boven de vraagprijs verhoog de prijs dan in de advertentie of doe hem dan alleen voor transport naar een opkoper als je hem naar zeggen niet particulier wil verkopen en bied hem dan niet aan op marktplaats. maar ga niet zo raar lopen doen tegen je klanten! zonde van onze tijd. ons zullen ze daar nooit meer zien! en dit verhaal zal nog veel verteld worden dus is geen goede reclame voor zijn bedrijf. deze oude oneerlijke man heeft geen beste beurt gemaakt.
Geplaatst door op 9 nov. 2023 10:38
5 5
Kwam voor de scoda die hij had staan moets er wel 150km voor rijden vroeg nog je hoord de bak toch niet he nee super wagen. Dat geloof ik je echt je hoord niets. Nou na 1 meter rijden kwam de bekende ratel in de DSG bak naar voren. Wat wel grappig was dat hij ging roepen je rijd over de witte streep of het is de band. En toe begon hij je ik ben wagen ziek rustig rijden aub. Echt een grappe maker deze man van 78. NOGMAALS PAS OP KOOP HIER GEEN WAGEN DOET ZICH VOOR ALS GOEDE OUDE MAN MAAR IS GEWOON OPLICHTER
Geplaatst door op 6 aug. 2019 12:11
5 5
Die oude knor is totaal klantonvriendelijk. Ik snap niet dat iemand bij hem auto wil kopen. Misschien een blinde en doven. Ik zou gratis de auto van die oude knor niet Willen hebben. Laat staan kopen.
Geplaatst door op 20 mrt. 2018 9:20
5 5
Ook wij hebben slechte ervaringen met de oude man van Sonke cars in Goes. Hij is onbeleefd luistert niet naar de wensen van klanten praat onzin ipv vragen te beantwoorden en komt zijn afspraken niet naar.
Groetjes Uwe en Tina
Geplaatst door op 13 feb. 2018 17:22
5 5
Eigenaar is niet klantvriendelijk, tijdens bellen over een auto heeft hij het lint verloren na het vragen over de prijs. Ondertussen houden ze wel biedingen open op Marktplaats.

Of hij ergerde zich over de vraag: "is er nog iets te doen over de prijs?" Of over mijn onderhoudsvragen zoals "Distributieriem?"

Hij gaat er vanuit dat hij kwaliteit verkoopt, dat zegt elke verkoper. Laat je niet misleiden. Ook zegt hij dat overschrijvingen niet bij de post hoeft te gebeuren maar dat het ook kan bij hem.
Geplaatst door op 19 aug. 2017 10:07
5 5
Wat een hork van een ouwe man met onwaarheden over de auto en het een gunst van hem is om je een auto te verkopen (als niet gergem-er). Advertenties kloppen niet met de werkelijkheid
Geplaatst door op 11 nov. 2015 14:19
5 5
goed opletten bij deze man. mooie praatjes, auto gekocht, zou hem aantal dagen later ophalen. Waren de voorste winterbanden ineens vervangen door 2 zomerbanden.
Geplaatst door op 30 jan. 2015 13:11
5 5
Verteld onzin over zware diesels. Altijd lage gewichten en dan kom je daar en dan weegt de auto ineens 150 kilo zwaarder. En dat scheelt je dan wel een paar honderd euro per jaar meer in de wegenbelaastjng. Slechte verkoper, echte oplichter dus
Geplaatst door op 14 jul. 2012 7:52

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 8 reviews
. (1 positiefen7 negatief