vergelijk, kies en maak een afspraak

5 reviews geplaatst waarvan 1 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
Jaarlijkse bandenwissel vlot en deskundig uitgevoerd met opnieuw afstellen sensoren en balance van de wielen. Ook olie water lucht gecontroleerd en dat alles voor een schappelijke prijs. Tot in het najaar voor de winterwissel!
Geplaatst door op 30 apr. 2024 8:27
5 5
Proefrit aangevraagd bij mazda Terpstra groningen moet er eerst een formulier worden ingevuld waar in staat dat je een eigen risico bij schade van 900 euro in rekening gebracht wordt en als je even wilt ondertekenen. Schandalig zo ga je niet met je klanten om. Wij hebben dan ook geen proefrit meer gemaakt en zijn teleurgesteld vertrokken. Toch maar een auto kopen bij een andere garage waar men deze regels niet hanteert.
Geplaatst door op 2 mrt. 2019 16:04
5 5
Van mijn Mazda 3 vielen de ruitenwissers spontaan uit, diagnose laten stellen 2 uur werk!! Niets gevonden!! Ja, voor 99.9% de ruitenwissermotor, kon ik bestellen voor 245.= ex btw. Niet gedaan, via de sloop een motor op de kop getikt voor 60.= echter geen werking.
Weer terug, een hoop geblabla, maar nog steeds de storing niet kunnen ontdekken.
Uiteindelijk iemand kunnen vinden die dit heeft nageken, deze had binnen 10 min. de storing, zekeringkast kreeg wel inkomend, maar geen uitgaand signaal, dus daar zat het probleem, zekeringkast los gehad, alle stekkers even opnieuw aangedrukt en binnen een half uur was het probleem opgelost.
Ben dus al met al 185.= lichter voor een probleem wat binnen 10 min te vinden was, door juist te meten, de monteur (niet van Terpstra) die het opgelost heeft vertelde me dat het eerste wat je meet is de zekeringkast, komt er wel signaal binnen en komt er geen signaal uit, dan kun je na de zekeringkast zo zoeken op draadbreuk o.i.d. Ik vind het al met al erg slordig.
Geplaatst door op 26 jun. 2012 11:58
5 5
Schappelijk werkplaats tarief. No nonsense mentaliteit. Zelfs op zaterdagmiddag tegen sluitingstijd en zonder monteurs trekt de verkoper het colbert uit om je te helpen! Hulde!
Geplaatst door op 6 okt. 2011 6:22

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 5 reviews
. (3 positiefen2 negatief