vergelijk, kies en maak een afspraak
TVSAUTOS.NL

TVSAUTOS.NL - Westervoort

132 reviews geplaatst waarvan 13 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Ik ben meerdere malen bij deze garage geweest met mijn auto's en altijd zeer goed geholpen. Er wordt met je mee gedacht, de service, prijzen en kwaliteit van het werk zijn uitstekend. Ik kan het bedrijf zeker aanraden!
Geplaatst door op 27 sep. 2016 0:24
2 van de 2
Snelle complete service met goede prijs/kwaliteit.
Denkt mee en kijkt verder dan gevraagd wordt en communiceert dit naar tevredenheid.
Geplaatst door op 25 sep. 2016 9:30
2 van de 2
Betrouwbare een eerlijke garagehouder. Kleinschalig dus alle aandacht. Kundig advies en goede service.
Geplaatst door op 22 sep. 2016 18:05
2 van de 2
De auto is weer na tevredenheid gerepareerd. Ook is de auto voorzien van een nieuwe APK en is er een grote onderhoudsbeurt uitgevoerd. TVS auto's verricht goede reparaties, duidelijk in de communicaties over verwachte reparaties en niet geheel onbelangrijk is prijs kwaliteitverhouding ook goed te noemen. Zoals al jaren komen we bij de eerst volgende reparatie of onderhoud zeker terug!
Geplaatst door op 22 sep. 2016 17:36
2 van de 2
goede garage met duidelijke prijsopgave
Geplaatst door op 22 sep. 2016 15:45
2 van de 2
Betrouwbaar, helder en duidelijk. Prima service.
Geplaatst door op 29 jul. 2016 16:33
2 van de 2
Goede garage, vakman weet waar hij het over heeft. Neemt tijd voor zijn klanten, komt met passende oplossingen. prijs/kwaliteit verhouding prima! Kom er al jaren en blijf er zeker nog jaren komen.
Geplaatst door op 28 jul. 2016 13:37
2 van de 2

Super, de auto werd zelfs thuis gebracht.
Geplaatst door op 6 jul. 2016 22:03
2 van de 2
Super klant gericht ! Neent de tijd voor zijn klanten duidelijke uitleg en eerlijk!.
Geplaatst door op 15 jun. 2016 23:56
2 van de 2
Dit is een bedrijf waar je volledig op kunt vertrouwen dat je goed advies, top service en een lage rekening krijgt.
Geplaatst door op 3 jun. 2016 20:33

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 132 reviews
. (132 positiefen0 negatief

< 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >