vergelijk, kies en maak een afspraak
Vakgarage Autoweerd Utrecht

Vakgarage Autoweerd Utrecht - Utrecht

36 reviews geplaatst waarvan 4 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
Professioneel en klantgericht. Ik laat het onderhoud van mijn 406 coupé altijd doen door mijn oom. Toch ontkom je er soms niet aan om even een kleine storing te willen laten nakijken door een kundige monteur in de buurt. Bij Vakgarage Autoweerd word ik altijd netjes geholpen, en als ze ondanks hun drukke agenda toch even tijd kunnen vrijmaken om de auto even snel op de brug te zetten en op zoek te gaan naar het manco, dan doen ze dat. Ik durf te stellen dat de expertise en professionaliteit gelijk gesteld kan worden met de dealer (en net al bij de dealer is de agenda ook redelijk snel volgepland), alleen de prijs kwaliteitsverhouding ligt bij deze Vakgarage een stuk hoger dan bij de standaard dealer. Kan een ieder deze garage aanraden en voor een serieuze diagnose prefereer ik Autoweerd standaard boven een Kwik Fit of vergelijkbaar bedrijf. Paul, Gert Jan, en alle anderen: tot de volgende keer!
Geplaatst door op 22 sep. 2018 14:44
5 5
Gisteravond probleem met rem. Vanochtend gebeld, ik mocht meteen langskomen. Ter plekke is een check uitgevoerd. Ik kan weer verder!
Geplaatst door op 29 mrt. 2017 7:35
5 5
Ik gaf Autoweerd een zoekoprdacht voor een nieuwe auto. Samen met Fred Bakker een schitterende Volvo gevonden, welke ik gisteren mocht ophalen. De auto was als nieuw en bij deze mijn complimenten voor de super-service van A tot Z. Top! En natuurlijk ook deze auto weer in onderhoud, want de mannen uit de werkplaats ken ik al langer. Deze garage is een aanrader!
Geplaatst door op 25 nov. 2016 8:34
Reactie van autobedrijf: Vriendelijk dank voor deze mooie beoordeling! Het is ook voor ons zeer motiverend wanneer we weer een ideale auto voor iemand mogen zoeken en vinden. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot ziens!
5 5
Een topgarage met zeer goede service.
Geplaatst door op 12 okt. 2016 10:46
Reactie van autobedrijf: Vriendelijk dank! Een duidelijke beoordeling waar wij ook heel blij van worden :-)
5 5
Fijne garage! Mijn Peugeot 206 werd APK op meerdere punten afgekeurd bij de merkdealer. Het is ook een oudje. Op zoek naar een andere auto kwam ik bij deze peugeotgarage in Utrecht. Zij boden me uiteindelijk aan om nogmaals de huidige auto te keuren... Suprise! De dealer-afkeurpunten waren dus "te commercieel" berekend, want voor 162,- was mijn EIGEN AUTO weer klaar voor een heel jaar! Top!!!! Bedankt Paul en Raymond! Ik kom binnenkort voor de onderhoudsbeurt.
Geplaatst door op 3 apr. 2015 17:26
5 5
Mijn Volvo startte niet en ik ben weinig bekend in Utrecht. Via internet deze garage gebelt, en binnen een kwartier stond er een techneut bij mijn auto! Probleem bleek lastiger (iets met een bobine of zo) en de Volvo is meegesleept naar Autoweerd. Er is met spoed een onderdeel voor mij gehaald, 's middags geplaatst en ik kon dezelfde dag weer op pad. Geweldig gedaan! Topservice.
Geplaatst door op 5 feb. 2015 9:35
5 5
Geweldige service! Vandaag mijn uitlaat plots kapot, meerdere garages afgebeld.. ik kon nergens snel terecht en ook bij Autoweerd zat het vol, maar toch wilde ze het gaan proberen. De auto ging gelijk de brug op en er werd een nieuw deel besteld. Ik kreeg een ander, heel leuk autootje gratis mee!.. Later op de middag hebben 2 monteurs zelfs even doorgewerkt en om half 6 kon ik mijn auto weer ophalen. Als nieuw! Top-service, snel geregeld en erg fijn dat het toch allemaal lukte!
Geplaatst door op 29 dec. 2014 21:25
5 5
Wou 1 remblok(achterkant) vervangen zou me 225 euro kosten. Heb hem inmiddels zelf vervangen voor nog geen 20 euro en een half uur tijd wat een [verwijderd door redactie].
Geplaatst door op 23 okt. 2014 13:54
5 5
Zeer prettige service! Op alle fronten bijzonder behulpzaam en de klus is keurig volgens afspraak gedaan. En een schone auto weer! Ook heel fijn.
Geplaatst door op 3 apr. 2014 19:48
5 5
Supergoeie service weer! Mijn Peugeot kan weer een jaartje mee. Bedankt voor het meedenken en de oplossing, ik ben echt blij met jullie advies elke keer! Topgarage
Geplaatst door op 3 mrt. 2014 13:07

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 36 reviews
. (33 positiefen3 negatief

< 1 2 3 4 >