vergelijk, kies en maak een afspraak
Van Abeelen onafhankelijke APK Hilvarenbeek

Van Abeelen onafhankelijke APK Hilvarenbeek


SCORE UIT 2529 REVIEWS

Uitstekend 10,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

2529 reviews geplaatst waarvan 482 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Ik ben al jaren zeer tevreden over dit bedrijf .
Nooit lang wachten ik zorg altijd dat ik vroeg ben dan kan ik zo weer weg .
Prima bedrijf
Geplaatst door op 13 okt. 2020 11:58
2 van de 2
De firma Van Abeelen heeft zeer professionele keuringsstations met professionele en zeer vriendelijke medewerkers. Als je auto wordt afgekeurd dan is er duidelijk iets niet in orde! Je auto wordt pas goedgekeurd als deze technisch in orde en dus veilig is om aan het verkeer deel te nemen! Ik verlaat altijd het keuringsstation met een zeer tevreden gevoel! Ik kan de firma Van Abeelen dan ook van harte aanbevelen! De heer Miel Nooijens / Tilburg
Geplaatst door op 3 okt. 2020 17:54
2 van de 2
Goede apk, na vriendelijk ontvangst werd ik keurig gewezen op de nieuwe corona regels maar kon toch binnen wachten aangezien het rustig was. Keuring is naar mijn weten netjes uitgevoerd. Goedgekeurd met terechte aantekeningen.
Geplaatst door op 2 okt. 2020 15:51
2 van de 2
Netjes en snel geholpen
Geplaatst door op 30 sep. 2020 11:14
2 van de 2
Super fijn! Je word snel geholpen. Met een afkeuring heb je 7 werkdagen de tijd om voor zelfde bedrag toch je keuring te krijgen! Ideaal :)
Geplaatst door op 30 sep. 2020 10:49
2 van de 2
Weer goed gekeurd! En goedgekeurd! Ik kom er al bijna 30 jaar naar volle tevredenheid,
Geplaatst door op 29 sep. 2020 17:01
2 van de 2
fijne garage word er altijd goed geholpen en krijg advies mee wanneer er iets aan de auto moet gebeuren
Geplaatst door op 29 sep. 2020 12:13
2 van de 2
Vanouds de beste...
Geplaatst door op 29 sep. 2020 11:52
2 van de 2
Ik had een afspraak gemaakt bij Tyrex | Bosch Car Service Breda,voor de keuring van mijn trike.
Op moment van afspraak was het allemaal geen probleem, dus vrij genomen van werk, was ruim op tijd aanwezig, totdat ik aan de beurt was, toen konden ze mijn trike ineens niet meer keuren omdat ze geen midden plaat hadden voor mijn voorwiel
Hun monteur verwees me naar van Abeelen, hier was het inderdaad geen probleem, gratis koplampen gesteld, en goedgekeurd
Geplaatst door op 26 sep. 2020 15:24
2 van de 2
Heel fijne en snelle service ! En uitgebreide uitleg desgevraagd.
Geplaatst door op 24 sep. 2020 15:05

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 2529 reviews
. (2519 positiefen10 negatief

Garagehouder

< 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >