vergelijk, kies en maak een afspraak
Van Abeelen onafhankelijke APK Hilvarenbeek

Van Abeelen onafhankelijke APK Hilvarenbeek


SCORE UIT 2003 REVIEWS

Uitstekend 10,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

2003 reviews geplaatst waarvan 396 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Hier wordt je altijd vriendelijk, eerlijk en vakkundig behandeld. En als er toch een afkeur puntje is, zoals bij mijn auto een lampje van de kentekenverlichting, dan wordt dat meteen gerepareerd. Kosten €1,-.
Geplaatst door op 26 dec. 2018 12:08
2 van de 2
keurige garage, vriendelijke behandeling en goede koffie
Geplaatst door op 21 dec. 2018 17:45
2 van de 2
Perfect geen opmerking
Geplaatst door op 21 dec. 2018 13:49
2 van de 2
Bijzonder vriendelijk en deskundig mooie wachtruimte en lekkere koffie!
Geplaatst door op 21 dec. 2018 11:11
2 van de 2
Goed keuringsstation! Netjes geregeld, de mogelijkheid om online een tijd te reserveren is fijn. Na afloop bleek mijn auto helaas afgekeurd en heb ik om advies gevraagd over de punten. Meneer gaf eerlijk advies dat de reparaties een (blijvende) flinke kostenpost zou zijn en ik misschien beter op zoek kan gaan naar een nieuw autootje.
Geplaatst door op 20 dec. 2018 12:42
2 van de 2
snel geholpen, goed vakmanschap en service
Geplaatst door op 19 dec. 2018 12:35
2 van de 2
Geen op of aanmerking.
Geplaatst door op 18 dec. 2018 18:15
2 van de 2
Goede service. Even vooraf een afspraak maken en je wordt supersnel geholpen. Vakkundige en vriendelijke mensen.
Geplaatst door op 18 dec. 2018 15:43
2 van de 2
Voor de eerste maal, op advies van kennissen, naar Van Abeelen APK in Hilvarenbeek geweest met mijn Land Rover uit 2010. Ik ben daar op een professionele, snelle en uiterst vriendelijke manier geholpen.
Je hebt echt het gevoel dat je niet anoniem bent, dat je nog klant bent! Hier wordt je nog blij van, kunnen we wel gebruiken in deze verharde en anonieme wereld! Ga zo door, beste medewerkers Van Abeelen...!
Geplaatst door op 18 dec. 2018 11:37
2 van de 2
Prijs is normaal, ietwat duurder dan andere APK stations, echter wel onafhankelijk en met zeer fijne en ongelooflijk snelle service. Dit maakt het de prijs zeker waard!
Geplaatst door op 18 dec. 2018 10:58

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 2003 reviews
. (1996 positiefen7 negatief

Garagehouder

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >