vergelijk, kies en maak een afspraak
Van Abeelen onafhankelijke APK Hilvarenbeek

Van Abeelen onafhankelijke APK Hilvarenbeek


SCORE UIT 2529 REVIEWS

Uitstekend 10,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

2529 reviews geplaatst waarvan 482 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Top ervaring. Gemakkelijk een afspraak kunnen maken online maar zonder afspraak kun je ook terecht. Ik werd mega snel geholpen en gelukkig was alles goed! Tijdens het wachten kun je genieten van een drankje en de auto in de gaten houden. Kan het zeker aanbevelen. Zo gepiept!
Geplaatst door op 18 feb. 2021 9:55
2 van de 2
Fijn dat je geen afspraak hout te maken, kan wel. Op de site kun je zien hoe druk het is. Goede service, 3 lampjes vervangen en weer goedgekeurd.
Geplaatst door op 16 feb. 2021 15:31
2 van de 2
Makkelijk online afspraak plannen, snelle reactie. En snelle keuring, korte wachttijd. Goede terugkoppeling en advies na de keuring. Top service!
Geplaatst door op 12 feb. 2021 20:01
2 van de 2
De jaarlijkse APK wordt altijd onafhankelijk en naar tevredenheid uitgevoerd. Top!
Geplaatst door op 11 feb. 2021 18:44
2 van de 2
Mijn auto was binnen 30 minuten gekeurd bij aanvang, en dat zonder afspraak.
Geplaatst door op 9 feb. 2021 20:04
2 van de 2
Super snelle service en vakkundige mensen!
Geplaatst door op 9 feb. 2021 11:53
2 van de 2
Snelle service, en ik kreeg een duidelijke uitleg naderhand over de keuring van mijn auto.
Geplaatst door op 8 feb. 2021 16:23
2 van de 2
Weer zeer goed geholpen, een kleinigheidje werd gauw gefixt door de keurmeester en daardoor kwam mijn auto meteen goed door de keuring! Bedankt en tot de volgende keer!
Geplaatst door op 3 feb. 2021 18:15
2 van de 2
Alles was snel geregeld, medewerkers waren duidelijk en de prijs is oké. Voor mij was het de eerste keer dat mn auto apk gekeurd werd, daarom was ik erg blij dat de medewerkers duidelijk waren over de werkwijze en het hele proces. Mij ouders komen hier altijd en zijn dik tevreden en ik weet zeker dat ik de volgende keer ook weer terugkom hier!
Geplaatst door op 29 jan. 2021 17:50
2 van de 2
Laat hier al enkele jaren mijn auto en camper keuren en dit naar alle tevredenheid.
Je wordt direct geholpen en binnen 30 minuten sta je weer buiten.
De mensen die er werken zij super vriendelijk en staan je altijd snel en goed te woord.Ze geven eerlijk en duidelijk advies over de auto.
Mijn man en ik zijn heeeeeel tevreden over dit bedrijf en hebben al mening familielid,vrienden en kennissen doorverwezen naar v Abeelen.Echt een prima bedrijf.
Geplaatst door op 29 jan. 2021 15:08

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 2529 reviews
. (2519 positiefen10 negatief

Garagehouder

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >