vergelijk, kies en maak een afspraak
Van Abeelen onafhankelijke APK Hilvarenbeek

Van Abeelen onafhankelijke APK Hilvarenbeek


SCORE UIT 2003 REVIEWS

Uitstekend 10,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

2003 reviews geplaatst waarvan 396 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Grote voordeel bij Abeelen is dat je direct geholpen wordt. Eerst de intake over de auto waarvoor je een APK wenst. Daarna kun je gebruik maken van de leuke en gezellige wachtruimte. Hier kun je de tijd die er voor nodig is om een kopje koffie te drinken, een blad te lezen, je e-mails of chats te bekijken of gewoon piraten met andere mensen die daar zitten te wachten.
Geplaatst door op 5 dec. 2018 10:03
2 van de 2
Reserveren per computer erg makkelijk. Keurig op tijd. Monteur heeft goede toelichting gegeven.
Netjes geholpen.
Geplaatst door op 2 dec. 2018 10:59
2 van de 2
Zeer vriendelijke mensen en goede uitleg waar ik iets mee moet doen
Geplaatst door op 1 dec. 2018 11:50
2 van de 2
Het is altijd fijn om je auto door een onafhankelijke garage te laten keuren. Er wordt op een eerlijke manier naar jouw auto gekeken en gekeurd, en eventuele mankementen zijn dan ook oprecht. Zo kun je doelgericht jouw auto laten repareren zoals bij mij het geval was, en weet je ook exact wat voor onkosten er aan jouw auto komen.
Geplaatst door op 30 nov. 2018 17:01
2 van de 2
Al mijn APK keurings station sinds ik autorijd. Eerst Den Bosch nu Hilvarenbeek
Zo moet keuren zijn. Onafhankelijk zonder winstbejag op reparatie. Eerlijk snel en altijd duidelijke uitleg bij eventuele aandachtspunten.
Geplaatst door op 27 nov. 2018 10:37
2 van de 2
Snelle service, zonder afspraak toch binnen 20 minuten weg. Super
Geplaatst door op 26 nov. 2018 13:44
2 van de 2
Super service, lamp niet goed afgesteld. Hebben ze direct opgelost. APK klaar en hoefde niet terug te komen. Super vriendelijk.
Geplaatst door op 26 nov. 2018 13:41
2 van de 2
Zeer snel en vriendelijk geholpen zoals altijd. Goede service en kwaliteit.
Geplaatst door op 26 nov. 2018 13:16
2 van de 2
weer snel geholpen en voel me veilig op de weg top
Geplaatst door op 26 nov. 2018 12:17
2 van de 2
Wij komen vanaf de opening van de zaak in Hilvarenbeek al bij de gebroeders van Abeelen
Jan en Piet hebben de kwaliteit en service overgebracht op hun kinderen,met medewerking van hun zeer bekwaam personeel.
Wij keuren er rond de acht a tien auto per jaar van ons zelf ,als oldtimer liefhebber van de 2cv eenden.

M.v.g. Fam Pijnenburg Goirle
Geplaatst door op 23 nov. 2018 17:47

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 2003 reviews
. (1996 positiefen7 negatief

Garagehouder

< 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >