vergelijk, kies en maak een afspraak
Van Abeelen onafhankelijke APK Hilvarenbeek

Van Abeelen onafhankelijke APK Hilvarenbeek


SCORE UIT 2003 REVIEWS

Uitstekend 10,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

2003 reviews geplaatst waarvan 396 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Fijne onafhankelijke keuring, geen gedoe met gekke reparaties die gedaan moeten worden.
Geplaatst door op 15 nov. 2018 10:22
2 van de 2
Werd vriendelijk ontvangen en doorgestuurd naar de wachtruimte waar ik een kopje koffie kon pakken. Op een scherm kan je zien wanneer je auto klaar is en dat was verassend snel .. daar was mijn auto klaar en goedgekeurd
Geplaatst door op 15 nov. 2018 10:20
2 van de 2
Super snelle service. Nette wachtruimt waar koffie en thee geschonken wordt. Voldoende zitruimte en fijne stoelen. Goed systeem om te laten weten wanneer in je auto klaar is en waar je hem komt ophalen. Je mag je eigen auto van de brug rijden, dit vond ik nogal spannend dus mijn monteur schoot me te hulp!! Tot volgend jaar!!
Geplaatst door op 14 nov. 2018 22:14
2 van de 2
Ik kom al jaren bij Van Abeelen in Hilvarenbeek. Super makkelijk zonder afspraak! Vriendelijk personeel. En het gaat lekker vlot. Tijdens het wachten kun je je auto zien. En genieten van koffie en lekker een tijdschriftje lezen. Helemaal niet erg dus. Ik kom zeker terug
Geplaatst door op 14 nov. 2018 21:17
2 van de 2
Ben netjes en snel geholpen. Van te voren een afspraak op de site gemaakt en bij aankomst waren we ook meteen aan de beurt! Auto was helaas afgekeurd werd ook duidelijk vertelt en laten zien waarom. Service en klantvriendelijkheid was super!
Geplaatst door op 14 nov. 2018 17:38
2 van de 2
Goede ontvangst en administratieve verwerking. Leenfietsen aanwezig. Prima kantine met goede voorzieningen en koffieautomaat. schone toiletten. Reëele inschatting keuringstijd, geen valse beloften, klantgerichte en vriendelijke keuringsmonteurs.
Geplaatst door op 13 nov. 2018 17:33
2 van de 2
Super aardig personeel, nette kantine, snelle en goede service. Kortom leuk bedrijf!
Geplaatst door op 13 nov. 2018 10:59
2 van de 2
Ik had geen idee wat te verwachten, normaal laat ik mijn auto keuren bij de garage tezamen met een beurt.
De beurt was niet nodig maar de keuring wel. Super vriendelijk geholpen zowel de receptie als de keurmeester. Bedankt voor de snelle en zeker niet dure keuring.
Geplaatst door op 9 nov. 2018 14:03
2 van de 2
Super, kom er al jaren. Goed gevoel bij onafhankelijk keuren. Bij een garage keuren, kost je altijd veel meer geld. Want dan is er altijd wat loos, ook al is het niet zo. Leuke mensen, goeie wacht ruimte. TOP.
Geplaatst door op 9 nov. 2018 13:35
2 van de 2
Ik wordt altijd snel en goed geholpen. Keuren zonder zeuren en de koffie is goed!
Geplaatst door op 9 nov. 2018 11:19

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 2003 reviews
. (1996 positiefen7 negatief

Garagehouder

< 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >