vergelijk, kies en maak een afspraak

13 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Inmiddels meerdere auto's gekocht bij van der Feer wij zijn meer dan tevreden over hun uitstekende service en klantvriendelijke bejegening. Onze nieuw aangekochte occasion vertoonde problemen die eigenlijk buiten de garantie vielen. Van der Feer heeft naast de belofte dat ze ons zouden helpen dit ook waar gemaakt. Bij een LPG bedrijf i de specifieke reparatie uitgevoerd en de volledige factuur vergoed. Terwijl eigenlijk het vervangen van het filtertje er niet bij hoorde.
Toen bij onze andere auto ons airco systeem niet goed werkte na vervanging van de aircopomp, hebben ze omdat het binnen de garantie termijn viel eerst de pomp vervangen zonder hiervoor kosten in rekening te brengen. Helaas ging ook deze pomp kapot daarvoor hebben ze een extern deskundig bedrijf ingeschakeld. Onze airco loopt weer als een zonnetje.
Geplaatst door op 23 sep. 2014 13:29
5 5
Gister onze eerste auto bij van der Feer gekocht we zijn zeer netjes en vriendelijk door de heren geholpen!!! Complete verhuizing van auto's in de showroom zodat we een proefrit konden maken was tot 2X toe geen enkel probleem
Ga zo door
Geplaatst door op 10 mrt. 2013 13:43
5 5
De beste garage en service van Nederland!! Echt waar!!
Geplaatst door op 17 jun. 2012 13:23

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 13 reviews
. (13 positiefen0 negatief

< 1 2 >