vergelijk, kies en maak een afspraak

14 reviews geplaatst waarvan 2 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Hele goeie zaak! Eigenaar is netjes en ze werken snel. Tijdens het vervangen van de banden kon je rustig zitten in de kantine en een koffietje drinken. Zonder afspraak.
Geplaatst door op 9 feb. 2019 18:33
1 van de 2
kom ik voor 2 winterbanden, zetten ze er op. en ook mijn 4 winter-velgen gemonteerd
blijkt later met 20 totaal verschillende wielbouten, er moesten conische wielbouten in, maar allemaal bolconisch.en alle merken door elkaar :-) dus later 40 euro uitgegeven voor goede bouten. Kom ik er later achter dat ik mijn wielbouten van mijn zomerbanden niet heb terug gehad, dus ik net er heen om aan te geven dat je verkeerde bouten hebt gebruikt en ik wil graag mijn wielbouten terug van zomerbanden.
pffffffff, nee geen tijd, je geld krijg je niet terug, je hebt gepind , geen discussie , draait zich om en loopt we.
inmiddels 75 euro uitgegeven voor goede wielbouten voor zomer en winter-velgen
eerder had ik hun al 110 betaald.
Geplaatst door op 10 nov. 2018 16:34
2 van de 2
Garage gebeld voor winterbanden wissel. Werd gevraagd of ik dezelfde dag wilde komen.!! Afspraak gemaakt en gastvrij ontvangen met koffie. Auto in een half uur klaar, 4 x uitgebalanceerd en een goed advies meegekregen. Zeer tevreden en graag tot ziens.!!
Geplaatst door op 30 mei 2018 11:01
1 van de 2
Niet doen, corrupte bende! Zonder toestemming hebben ze mijn winterbanden doorverkocht. Ze werken zonder duidelijke afspraken, je krijgt geen contract en accepteren alleen contant geld. Goedkoop is duurkoop!

Mijn winterbanden drie jaar geleden laten afleveren bij Zaanse bandencentrum. Toen ik deze destijds op kwam halen, vertelden ze me dat ik ze ook door hen kon laten plaatsen, en dat ik de banden hier ook kon opslaan. Ik laat ze met name plaatsen vanwege de wintersport, en vorig jaar zijn wij niet gegaan. Nu belde ik ze recent op om een afspraak te maken om de winterbanden er weer onder te laten zetten voor de komende wintersport vakantie. Toen kreeg ik te horen dat ik te lang niet was geweest en dat hij ze had doorverkocht. Mijn idee is dat ik per seizoen geld moet betalen, en ik een jaar niet komt, dan weet ik dat ik 2 die kosten nog moet betalen. Zo werkt deze man niet! Geen contract, dus hij doet waar hij zin in heeft, gewoon lekker doorverkopen die handel! Niet doen dus!
Geplaatst door op 16 feb. 2018 13:27
2 van de 2
Supersnelle service van montage allwheater banden. Kundig en vriendelijk personeel. Denkt goed mee met je als klant bij lastige vragen over velgmaten. Komt met een oplossing die je ook geld kan besparen. Schone garage, lekkere koffie. Zeker een aanrader.
Geplaatst door op 14 dec. 2017 15:40
1 van de 2
Eigenaar / zoon slecht van binnen. Door omstandigheden kon koop niet doorgaan. Aanbetaling 300 Euro
wil men niet teruggeven. Zij hebben ook aanbetaling van 150 Euro gedaan.
. aan iem. voor andere aankoop, die zij misschien moeten afblazen nu. Afname en restbetaling (3200 euro) zou pas in de week van 7 maart plaatsvinden. Kon alleen maar cash(?!) Zij hebben nog voldoende tijd om andere koper te vinden. Gevraagd of de helft dan retour kan komen, zodat hun kosten ook gedekt zijn. Antwoord van deze onbeschofte kerel: Je mag doen wat je wilt je moet leren hoe je spullen moet kopen. Misselijkmakend. Zij weten ook nog eens dat het gaat om het zuurverdiende geld van een 16- jarig meisje!

Geplaatst door op 20 feb. 2016 14:04
1 van de 2
Na dat de banden er onder gezet zijn, had de auto te maken met een blijvend brandend lampje van de ABS deze moest uitgelezen worden. enkel hebben zij daar geen apparatuur voor wat mij het gevolg gaf de auto naar een garage te brengen en daar kosten te maken die uiteraard niet betaald werden door het zaans bandencentrum. tevens zijn ze erg vrouw ontvriendelijk. en als de klant wat wil zeggen tetteren ze door je gesprek heen dat het maar niet mogelijk is een censor of kabeltje geraakt te hebben tijdens het verwisselen.
Geplaatst door op 13 jan. 2015 10:08
2 van de 2
Prima service. Zorgvuldig met veel kennis van zaken. Mooi en net bedrijf.
Geplaatst door op 22 jan. 2014 17:05
2 van de 2
Top, vriendelijke service, kon meteen geholpen worden, en een prima prijs.
Geplaatst door op 7 okt. 2013 11:02
2 van de 2
Het is echt een super garage. Ben er naartoe gereden zonder afspraak en werd gelijk geholpen. Tijdens de montage kon ik lekker van de koffie genieten. Ik ben zeer tevreden, mvg een nieuwe vaste klant.
Geplaatst door op 20 sep. 2013 18:18

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 14 reviews
. (10 positiefen4 negatief

< 1 2 >