vergelijk, kies en maak een afspraak

2 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Enige tijd geleden een occasion gekocht bij Zeeuw & Zeeuw Ford Van Bunningen Gouda. Daarbij is het e.e.a. aan werkzaamheden afgesproken voor aflevering.
Tijdens de daadwerkelijke aflevering bleek men dit geheel niet te hebben gedaan. Na beklag zou het alsnog worden gedaan.
Helaas blijkt achteraf dat men inferieure imitatiematerialen heeft gebruikt, áls het werk al daadwerkelijk is verricht. Na controle van mijn eigen garagebedrijf bleek men de distributieriem vervangen te hebben maar niet de spanners, juist het belangrijkste onderdeel.
Men heeft ook persoonlijke spullen uit de auto genomen en ontkent dit vervolgens, ondanks bewijzen.
De auto is beschadigd door een monteur, uiteraard door mij gelogen, ik ben binnen korte tijd na aflevering gestrand door slecht werk van een monteur, geconstateerd door de Wegenwacht. De airco zou worden gereinigd, ook nooit gedaan.
Kort samengevat: afgesproken werkzaamheden worden niet verricht, ondanks aantoonbaar verwijt ontkent men alles en het personeel lijkt vooralsnog behoorlijk onkundig.
Op klachten reageert men niet meer, op een poging tot overleg ook niet. Je wordt doodgezwegen door de verkopers. Mijn 'schade' loopt in de duizenden euro's, ik zal nooit meer iets kopen bij welke Zeeuw vestiging dan ook. Ik beschouw het maar als duur leergeld.
Geplaatst door op 8 okt. 2022 11:21
5 5
Ik vind het knap dat je zonder dat je mijn auto hebt bekeken precies de prijs van het onderhoud weet vast te stellen. Dit echt een nog klopt ook na de onderhoudsbeurt.
Lange wachttijd en amicaal sfeertje in de showroom.
Geplaatst door op 12 jan. 2020 10:08

Review dit bedrijf!

2 reviews
. (0 positiefen2 negatief