vergelijk, kies en maak een afspraak

BesteGarage.nl : Hoe het allemaal begon

Wij, twee ondernemers uit Rotterdam, zijn in 2010 gestart met BesteGarage.nl. Een onderneming ontstaan uit het conceptenbureau Creatieve Koppen. We bieden consumenten en autobedrijven een onafhankelijk en gemakkelijk platform waarmee ze elkaar gemakkelijk kunnen vinden. 

Transparantie in de aftersales markt vinden wij belangrijk. BesteGarage.nl helpt autobezitters met het vinden van een goede garage in de buurt. Maandelijks vinden duizenden consumenten een garage via ons platform. 

Het idee voor BesteGarage.nl

Het idee is bedacht door een groep mensen die gezamenlijk de frustratie deelden over onbetrouwbare garages. Naast een aantal onbetrouwbare autobedrijven werd een aantal zeer betrouwbare autobedrijven genoemd. Al snel kwamen we op het idee om, net als voor restaurants en hotels, een vergelijkingssite met autobedrijven voor consumenten te ontwikkelen. Er waren wel een aantal sites die reviews verzamelde of sites die prijzen en dus transparantie boden maar allemaal voldeden ze niet aan ons ideaalbeeld. Ze waren bijvoorbeeld niet onafhankelijk (verkochten ook onderdelen of waren eigendom van een garageketen) of waren te beperkt in functionaliteit.

Doel

Consumenten moeten gemakkelijk geholpen worden en autobedrijven moeten vrijheid hebben om zelf te bepalen hoe ze gepromoot worden. In samenwerking met onze partners hebben we dit concept tot leven gebracht.!

Het resultaat

Sinds de introductie eind 2011 zijn de bezoekers van het platform explosief gegroeid. Inmiddels zoeken en vinden duizenden consumenten maandelijks een betrouwbare garage. Maandelijks beoordelen honderden autobezitters een garage. Door dit succes is BesteGarage.nl inmiddels onze fulltime business geworden waar we met veel energie en passie aan werken.

Alsjeblieft! 

 

Team BesteGarage.nl

Een goede onderneming zet je niet alleen op. BesteGarage.nl bestaat uit een een team van 12 partners. Deze partners hebben allemaal hun eigen expertise ontwikkeling van de website, grafisch ontwerp, realisatie van animaties, drukken van marketing materiaal voor garages, logistiek, etc.

De kern van BesteGarage.nl bestaat uit:

Steven Kop (directeur en mede-eigenaar)

Steven Kop Studeerde bedrijfskunde en is een ondernemer in hart en nieren. Hij vervult de rol van directeur en marketing manager en verantwoordelijk voor samenwerkingen. Naast BesteGarage.nl is hij ook co-founder van Creatieve Koppen.

  

Theo van Andel (marketing en mede-eigenaar)

Theo van Andel Studeerde computer science in Rotterdam en is een marketeer in hart en nieren.  Hij vervult de rol van financieel directeur en leidt verschillende projecten.

 

 

Garagehouder