vergelijk, kies en maak een afspraak
AutoUnit.nl

AutoUnit.nl - Utrecht

48 reviews geplaatst waarvan 1 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
In november 2020 een A3 E-tron bij AutoUnit (destijds nog in Woerden) zonder garantie gekocht. Toen ik er voor het eerst weg mee wilde rijden kreeg ik een foutmelding in het display. De auto direct daar gelaten en door ze na laten kijken. Ze konden toen niet direct de oorzaak van de melding vinden. Ik kreeg een half jaar garantie van ze op de display foutmelding. De melding kwam weer terug na 8 maanden, ze deden niet moeilijk over de verlopen garantieperiode en namen dit probleem alsnog voor mij in behandeling. Inmiddels is de reparatie (2.5K) uitgevoerd en is het probleem opgelost. Zeer tevreden over hoe ze hiermee om zijn gegaan. Dank Gijs en Ruben! Topservice!
Geplaatst door op 9 feb. 2022 13:09
5 5
Ander halve week geleden heb ik bij Auto Unit een Skoda Fabia uit 2013 gekocht.

Ik ben erg tevreden over de klantvriendelijkheid (ik ben geholpen door Gerco) en professionaliteit. Na aflevering van de auto bleek er helaas een probleem te zijn in het koelsysteem. Dit werd kosteloos opgelost, ik heb een leen auto meegekregen, en excuses werden aangeboden.

De auto rijdt nu perfect.
Ik hoop nog lang en met veel plezier te rijden met deze auto.

Als u een nieuwe auto zoekt raad ik Auto-unit van harte aan.

Jan Willem van den Bogaardt
Geplaatst door op 25 okt. 2019 15:27
5 5
Laat ik entameren door te zeggen dat mijn ervaring met deze handelsonderneming ronduit positief is! Een meer dan correcte eloquente verkoper Gijs waarmee ik binnen no time raakvlak had. Via een vriendje van de Rotary bij AutoUnit terechtgekomen voor een vrijwel nieuwe Volvo V60 Plug-in Hybride. Service en afhandeling waren puik geregeld.
Luitjes jullie hebben er een nieuwe ambassadeur bij!
Toi-Toi
Geplaatst door op 4 aug. 2018 11:30
5 5
Ik heb een aantal weken geleden onze droomauto gekocht! ( meer die van mijn man dan die van mij ;) ) Via AutoTrack bij dit bedrijf terecht gekomen omdat wij op zoek waren naar een mooi BMW 3-serie. Op voorhand hadden wij het nodige speurwerk gedaan. De auto was ingeruild bij BMW Amsterdam waarvan AutoUnit de auto heeft overgenomen. Het volledige onderhoud was bekend en op tijd uitgevoerd behalve de laatste beurt. Dit samen met de goede reviews die wij konden vinden op internet over AutoUnit heeft ons doen besluiten te gaan kijken bij de auto. Als je daar aankomt tref je een heeeele grote loods aan met heel veel auto\'s. Bij de deur werden we ontvangen door een aardige verkoper. De auto stond er heel netjes bij. \r\nBij de koop hebben wij een large service pakket afgenomen waarbij de auto een onderhoudsbeurt (die hij nodig had) zou krijgen en 3 maanden garantie. Na het geheel te hebben besproken hebben we uit voorzorg nog een proefrit gemaakt. Dit was allemaal top in orde waarna de koop werd gesloten. Een week later stond de auto klaar om opgehaald te worden. Al het onderhoud was netjes uitgevoerd en de auto stond er goed bij. Autounit had net een nieuwe levering lichtmetalen velgen binnen gekregen waaronder de velgen van de M4 CS (Foto bijgevoegd). Dit is de echte droomauto van mijn man! Om die van ons er een beetje op te laten lijken hebben wij de velgen gekocht. De verkoper heeft ons een meer dan nette korting gegeven! De auto ziet er nu echt heel gaaf uit! Na de tweede week dat wij de auto in bezit hadden was het ruitensproeier tankje kapot gevroren waardoor deze lek was geraakt. AutoUnit heeft dit zonder protest onder garantie vervangen. Voor ons was de koop + afhandeling + garantie een positie ervaring bij AutoUnit. Wij hebben gedurende het hele traject niets negatiefs kunnen bespeuren en geven deze onderneming daarom 5 sterren!\r\nNogmaals dank namens de familie Tepper! Ga zo door!

Geplaatst door op 19 mrt. 2018 13:21
5 5
Eind September 2017 kochten wij bij Autounit in Woerden een mooie Volkswagen Multivan 4motion, automaat, bouwjaar 2011, km stand 147.000 voor een prijs ruim 30.000 euro. De wagen voldeed aan al onze verwachtingen (wij waren vooral op zoek naar een vierwieldrive) en had een nieuwe motor met daarop 6 maanden garantie. Een garantie op de gehele auto was niet mogelijk, ook niet (zoals wij later lazen in reviews) met bijbetaling. Dat verbaasde (en verontrustte} ons wel voor zo’n groot aanschafbedrag maar de goede reviews op internet over Autounit trok ons over de streep om deze wagen toch te kopen. De verkooptekst vermeldde : een schitterende Multivan voor nog jarenlang zorgeloos rijplezier. Dit zorgeloze rijplezier duurde precies 3 maanden….

Eind december ontdekten wij min of meer bij toeval dat bij het wegrijden op een wat modderige weg de achterwielen niet meedraaiden wat bij een vierwielaandrijving wel had gemoeten (dit onderdeel hadden wij bij de aankoop niet expliciet gecontroleerd; geen moment getwijfeld dat er iets mee zou kunnen zijn).
Half januari gaan we naar de garage en daar blijkt dat de boordcomputer al sinds oktober 2016 een storing aangeeft dat de vierwielaandrijving niet functioneert. De olie van de Haldex koppeling blijkt totaal verbrand te zijn en wel zodanig dat de pomp etc. vervangen moet worden, totale kosten 2000 Euro.

We hebben hierover contact opgenomen met Autounit om te vragen of ze ons in de kosten tegemoet wilden komen (uiteindelijk hebben we nu wel een nieuwe koppeling) maar het enige wat ze wilden doen was de auto via hen te laten repareren zodat wij € 10,- per uur op het arbeidsloon zouden kunnen besparen: zo’n beetje onze brandstofkosten om daar naartoe te rijden.
Ook onze garage heeft nog contact met ze opgenomen maar het antwoord van Autounit is simpel: u heeft de wagen zonder garantie gekocht, dus wij voelen ons totaal tot niets verplicht. En daar hebben ze gelijk in maar het geeft over de betrouwbaarheid en de service van Autounit wel te denken. Dit moeten ze hebben geweten want waarom gaven ze geen garantie op de auto terwijl dit wel gebruikelijk is en dit blijkbaar aan andere kopers wel wordt aangeboden? U bent gewaarschuwd.


Geplaatst door op 25 feb. 2018 16:31
5 5
We hebben hier een prachtige auto gekocht voor een scherpe prijs. Betrouwbaar bedrijf.
Garantie moet je bijkopen als je dat wilt. Zit niet in de prijs, en daar is de prijs ook naar. Wij kozen voor een garantie. De auto had snel problemen met de koppeling. Auto unit reageerde meteen, regelde een vervangende auto en loste het op. Ondertussen al duizenden kilometers gereden en hij rijdt als een zonnetje.
Auto unit is goed bereikbaar, belt terug volgens afspraak en houdt zich aan beloftes.
Ja, natuurlijk zijn het snelle jongens die geld willen verdienen (zie andere recensie), maar wel betrouwbare snelle jongens die hun afspraken nakomen en tevreden klanten willen waar ze hun best voor doen. En als je op safe wilt spelen koop je gewoon garantie bij op deze zeer scherp geprijsde auto's.
Ik raadt auto unit aan
Geplaatst door op 30 aug. 2017 12:54
5 5
Fijne mensen, betrouwbaar & professioneel. Na 3 auto's te hebben gekocht in de afgelopen 6 jaar ben ik nog steeds zeer te spreken over dit bedrijf.
Geplaatst door op 18 jul. 2017 14:25
5 5
Bij Autounit terecht gekomen via Marktplaats voor de aanschaf van een set mooie originele Audi Rotor TTRS velgen. Het is een mooi bedrijf met deskundige mensen. Zij hebben mij goed advies gegeven omtrent de steek en ET waarde van de velgen.
Geplaatst door op 15 apr. 2017 10:13
5 5
Auto-Unit is een betrouwbaar bedrijf. Bij vragen reageert het bedrijf snel en volgens verwachting. Niet alleen bij de aankoop van mijn auto heb ik dat gezien, maar ook ruim erna. Zo miste de auto de bodemplaat van de motor. Na een mailtje en een belletje kreeg ik een flink deel van de kosten gecompenseerd. Precies zoals ik me het had voorgesteld. Daarom vind AutoUnit een topbedrijf met mensen die, zoals het hoort, de klant voorop stelt.
Geplaatst door op 10 apr. 2017 13:56
5 5
3 Dagen geleden een mooie Ford Focus Wagon gekocht bij dit bedrijf!
Wij zijn heel leuk geholpen door Gijs. Leuke auto's voor echte lage prijzen.
Tijdens de aflevering merkten wij nog een lichte kras op de auto die wij niet in de showroom hadden gezien. Gijs heeft kosteloos de kras verwijderd.
Ik raad dit bedrijf dan ook ten zeerst aan.
Geplaatst door op 6 apr. 2017 16:44

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 48 reviews
. (40 positiefen8 negatief

< 1 2 3 4 5 >